Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Ik heb een gietijzeren pan gekocht. Na 6 maanden is de deksel gaan roesten. Ik heb contact opgenomen met bol.com en werd doorverwezen naar MOA. MOA stuurde mij terug naar bol.com Blijkbaar valt roe... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Klein scheurtje in rubberen ringetje zorgde ervoor dat ik het apparaat niet meer kon gebruiken. Aangezien ik echt net buiten de garantie viel, kon ik geen nieuwe krijgen. Wel in overleg kon ik de rubb... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

In onze vakantie verwisselde dochterlief de vuilniszak van onze sensorprullenbak. Zonder er erg in te hebben gooide ze voor het gemak de binnenring die de zak mooi uit het oog laat verdwijnen ook weg... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Maandagavond heb ik contact opgenomen met de service van MOA i.v.m. een gebroken deksel knop van een rijstpan. Op dinsdagmiddag al een reactie en een zeer vriendelijk aanbod om een vervangende dekse... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Grossista de electrodomésticos
  2. Loja de eletrodomésticos

Sobre MOA

Bij MOA streven we ernaar om jouw leven gemakkelijker en stijlvoller te maken met onze betrouwbare en gebruiksvriendelijke producten die perfect passen bij jouw interieur. Onze uitgebreide collectie bestaat uit stijlvolle, hippe en trendy producten die met zorg zijn ontworpen. Of het nu gaat om het verrijken van je keuken of het verfraaien van je woonkamer, wij hebben de oplossing voor jou. Bij MOA geloven we in duurzaamheid, functionaliteit en gebruiksgemak, en we streven er voortdurend naar om producten van hoogwaardige kwaliteit te leveren die naadloos aansluiten bij jouw levensstijl.

Vóór 16.00 besteld, morgen in huis! Bij MOA kan je ook binnen 30 dagen gratis retourneren!

Bezoek onze winkel

175 opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 48 horas

Verroeste pan

Blijkbaar valt roest niet onder garantie. Ze zeggen de pan mag niet in de vaatwasser MAAR ik heb geen vaatwasser.
Ik probeer juist duurzaam bezig te zijn, maar de producten van MOA zijn niet duurzaam, helaas.

26 de fevereiro de 2026

Resposta da MOA

Beste meneer/mevrouw de Groot. Wat ontzettend spijtig om te horen dat er niet zorgvuldig is omgegaan met uw klacht. Mijn welgemeende excuses hiervoor. Ik vraag u graag om uw bestelnummer, zodat ik u een passende compensatie kan aanbieden. Alvast ontzettend bedankt voor de moeite.

Classificada 5 em 5 estrelas

Wijnkoelkast van prima kwaliteit en een sieraad voor het oog

Goed product en netjes verpakt en geleverd, betrof een wijnkoelkast 2 zones 26 flessen. Erg tevreden!

15 de maio de 2025

Resposta da MOA

Hallo Besseling, Heel erg bedankt voor de positieve review en wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent met de wijnkoelkast. Hopelijk kunt u er veel plezier aan beleven deze zomer! ^LvG

Heel slecht

Heel slecht. Super slecht bereikbaar. Product is nooit bezorgd!! Bij bellen kreeg ik een meisje aan de telefoon en die wist helemaal niks. Nu wachten of ik mijn geld terug krijg! Nooit wat bestellen bij Moa!!

19 de maio de 2025

Resposta da MOA

Beste Mariska, bedankt voor uw review en wij begrijpen uw frustratie. Het is bij onze klantenservice helaas een stuk drukker dan dat u van ons gewend bent. Ik zie dat ondertussen het terugbetalingsverzoek in gang is gezet. ^JR

Classificada 1 em 5 estrelas

Klantenservice reageert niet, product komt kapot aan

Wijnkoeler komt aan alsof er mee gegooid is. Klantenservice reageert niet op mailtjes (verschillende gestuurd) en telefonisch kom je ook niet verder. Voelt inmiddels als scam.

17 de maio de 2025

Resposta da MOA

Hallo Petra. Bedankt voor uw review en wij begrijpen uw frustratie. Het is bij onze klantenservice helaas een stuk drukker dan dat u van ons gewent bent. Ik zie dat wij in ons mailcontact bezig zijn met het vinden van een passende oplossing! ^LvG

Classificada 5 em 5 estrelas

Mail contact duurt even maar dan goed opgelost!!!

Na eindelijk mail contact te hebben gehad, zijn de problemen super opgelost. Bedankt

8 de abril de 2025

Resposta da MOA

Hallo Andre. Bedankt voor uw review en wij begrijpen uw frustratie. Het is bij onze klantenservice helaas een stuk drukker dan dat u van ons gewent bent. Ik zie dat wij in ons mailcontact bezig zijn met het vinden van een oplossing! ^AvG

Classificada 1 em 5 estrelas

Ik heb het verkeerde item ontvangen en…

Ik heb het verkeerde item ontvangen en nog steeds geen duidelijk plan ontvangen hoe we dit op gaan lossen (1 week later). Gemaild en nu ook al 3 dagen geen reactie, vervelend.

1 de abril de 2025

Resposta da MOA

Beste Tjeerd, bedankt voor uw feedback betreffende de levering. Helaas is onze reactie tijd een stuk lang door onvoorziene drukte. Wij zijn bezig met u vraag, en willen er graag samen met u uitkomen. Zou u verder contact met ons op willen nemen via service@lifegoodsgroup.com? Alvast bedankt! ^LvG

prima prullenbakt e

Goed product en correcte levering

19 de março de 2025

Resposta da MOA

Hallo Ronnie, Bedankt voor de positieve review. Wij zien u graag terug bij LifeGoods Group! ^LvG

Classificada 1 em 5 estrelas

Zeer slechte service, lijkt op dropschipping, kijk uit!

Alles gaat via een ander bedrijf, terwijl je op de website van MOA zelf iets hebt besteld. Telefonisch geen klantenservice terwijl er wel een telefoonnummer op de site staat. Dit is dus niet het telefoonnummer van MOA. Waterkoker besteld, verkeerde Track & Trace nummer gekregen. Het lijkt wel een dropshopping bedrijf. Weet waar u aan begint als u bij dit bedrijf iets koopt.

12 de março de 2025

Resposta da MOA

Hallo Nicky. Wat vervelend dat u dit zo heeft ervaren. Wij zijn elke dag, ook in het weekend, bereikbaar op het volgende telefoonnummer: 0850471645. Onze collega's van de beldienst zetten dan de case naar ons door. Zou u ons kunnen mailen op service@lifegoodsgroup.com? Dan kijken wij graag met u mee. Alvast bedankt! ^AvG

Perfect

Niet zwaar, word niet heet, super waterkoker

5 de março de 2025

Resposta da MOA

Beste Irina, Bedankt voor de positieve feedback en wat fijn om te horen dat u tevreden bent met de waterkoker! Wij zien u graag weer terug bij LifeGoods Group. ^LvG

Helemaal goed

Helemaal goed, leuke MOA waterkoker gekocht en toen ik belde om te vragen waar die bleef, het DHL awb was nl. wel bekend maar bleef paar dagen ongeactiveerd, werd er netjes uitgelegd wat er aan de hand was. Dag later kwam onze nieuwe waterkoker.

25 de fevereiro de 2025

Resposta da MOA

Hi Wil, wat fijn om te horen dat u goed bent geholpen door onze klantenservice en dat uw waterkoker goed is aangekomen! Wij zien u graag weer bij ons terug. ^LvG

Sinasappel pers

Snel geleverd en een prima machine

13 de fevereiro de 2025

Resposta da MOA

Hi John, Bedankt voor de positieve review. Ik ben blij dat u tevreden bent, en hoop u snel terug te zien bij MOA! ^LvG

Handmixer van MOA…

Wij kochten in 2022 een handmixer van MOA. Die heeft 2 jaar lang prima gewerkt, maar hoe vaak gebruik je een handmixer? Wij iig niet dagelijks. Maar helaas ging het afgelopen weekend helemaal mis. De garde die wij gebruikte om de slagroom te kloppen liet ineens tijdens het draaien een draad los. We schrokken enorm daar het een hard geluid gaf. Wij hebben een mail gestuurd naar MOA, maar helaas konden ze ons niet helpen ,daar de handmixer net niet meer binnen de garantie viel. Jammer dat zo apparaat na 2 jaar kapot mag gaan. Ik begreep dat als het 1.5 maand eerder was gebeurd dan hadden wij nog garantie gehad .Jammer en pech dus voor ons.

18 de janeiro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Snelle levering, perfect verpakt, geen overdreven grote dozen. Alles super. Moest het product helaas terugsturen omdat het voor mij niet het goede was. Ook weer meteen een reactie, met retourlabel en zelfs de retourkosten waren ook weer voor hun rekening. Dank je wel MOA. Ik kom graag nog een keer terug bij jullie!!

28 de novembro de 2024

Resposta da MOA

Hi Cecile, wat fijn om te lezen dat alles naar wens was en dat we je goed hebben kunnen helpen! We hopen je snel weer terug te zien. Groetjes, Roos – Team moacolors.com

Uitmuntende Klantenservice!

Mijn recente ervaring met MOA is absoluut fantastisch! De klantenservice, onder leiding van Roos, was de beste die ik ooit in Nederland heb meegemaakt. Na een probleem met een DHL-ophaling, was Roos zeer responsief en toonde ze een oprechte bezorgdheid om het probleem snel op te lossen. Ze hield me voortdurend op de hoogte en zorgde ervoor dat mijn retourzending soepel verliep. De professionaliteit en toewijding van het team hebben deze ervaring echt positief gemaakt. Ik ben zeer tevreden met hun service en kan MOA ten zeerste aanbevelen aan anderen!

2 de dezembro de 2024

Resposta da MOA

Hi Artem, wat een positieve review. Bedankt dat je de tijd hebt genomen om dit te delen! We zijn ontzettend blij om te horen dat je zo'n positieve ervaring hebt gehad met onze klantenservice. Jouw feedback motiveert ons team om steeds ons best te doen en klanten zoals jij de best mogelijke service te bieden. Nogmaals bedankt voor je aanbeveling en het vertrouwen in MOA! Groetjes, Roos – Team moacolors.com

Erg goede service

Erg goede service! Ik had na een half jaar mijn melding gaan over een gebrek van een koelbox. Hier werd vriendelijk op in gegaan en positief gehandeld. Ik heb nu een nieuwe koelbox kosteloos ontvangen.

29 de novembro de 2024

Resposta da MOA

Hi Patty, bedankt voor je positieve reactie! Wat fijn om te horen dat je goed bent geholpen en tevreden bent met onze service. Mocht je nog vragen hebben, staan we natuurlijk altijd voor je klaar. Groetjes, Roos – Team moacolors.com

Top Service!

Goedemiddag, MOA heeft mij kei goed geholpen!
Erg veel dank daarvoor top service!!

27 de novembro de 2024

Resposta da MOA

Hi David, bedankt voor je positieve review! Wat fijn om te horen dat de service naar wens was. We wensen je weer veel plezier toe van je blender. Groetjes, Roos – Team moacolors.com

Classificada 4 em 5 estrelas

Prachtige lichtblauw waterkoker gekocht…

Prachtige lichtblauw waterkoker gekocht
Ben er erg blij mee

11 de novembro de 2024

Resposta da MOA

Hi Lisette, wat fijn om te horen dat je zo blij bent met je nieuwe lichtblauwe waterkoker! We hopen dat je er veel plezier van hebt. Als je nog vragen hebt, staan we altijd voor je klaar! Groetjes, Roos – Team moacolors.com

Classificada 5 em 5 estrelas

Fijne website kwalitatief goede producten

Fijne website. Duidelijke beschrijving van de producten. En kwaliteit van de in ons geval digitale Slowcooker erg goed

6 de novembro de 2024

Resposta da MOA

Hi Rene, bedankt voor je positieve feedback! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de website en de Slowcooker. Laat het gerust weten als je nog vragen hebt! Groetjes, Roos – Team moacolors.com

Snel

Snel, duidelijk. Prima!

4 de novembro de 2024

Resposta da MOA

Hi Astrid, fijn om te horen! Bedankt voor je feedback. Groetjes, Roos – Team moacolors.com

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.