Firat från Mobli är verkligen övertygande! Han lovade mig bättre priser och ett ramavtal som verkar lockande. Även om jag inte är helt säker på Mobli ännu, så fick Firat mig att verkligen tänka om. Ja... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Jag fick hjälp från en försäljare vid namnet Suren som har rätt känsla för service och otroligt fint bemötande!! Har fått ett skräddarsydd förslag på hur mitt ramavtal ska se ut för olika bolag så att... Ver mais
Erbjöd sk. "Cashback" som kompensation för medförd kostnad att byta under bindningstiden från tidigare mobiloperatör (ca: 16 000 kr ex moms). De har inte återbetalat summan utan skyller på diverse fo... Ver mais
Fusk fusk fusk företag ,micheal och…
Fusk fusk fusk företag ,micheal och mustafa lurar folk ..akta er
varning bluff
Grundlurad
Säljaren som ringde upp mig utgav sig för att ringa från Tele 2, men det visade sig sedan när jag godkänt förlängning av ett bättre avtal med bättre pris att avtalet gällde 3. Sjukt dåligt!
Man tror att de ringde från Telia
Man tror att de ringde från Telia!
Har nu bett om ursäkt och makulerat eventuella avtal! Bra gjort!!
Säljaren utgav sig för att vara från…
Säljaren utgav sig för att vara från tele2. De ljuger helt enkelt. Jag antog att jag talade med min nuvarande operatör och kom överens om en förlängning. Sedan visade det sig att jag skrivit på ett avtal på två år med ett annat bolag.
Väldigt bra hantering och tydlighet i…
Väldigt bra hantering och tydlighet i processen från start till mål. Rekommenderar verkligen!
Vidrigt företag
Vidrigt företag. Beter sig nedlåtande och vägrar totalt att samarbeta i samma ögonblick man skrivit på ett avtal. Ljuger dessutom om var ifrån de ringer. I mitt fall utgav de sig för att vara Tele2.
RIKTIGA SVIN!
Väldigt snabb
Väldigt snabb, precis och vänlig service och hjälp från Michael Yakob.
Proffsigt!
Guldstjärna till Firat Kandemir
Jag vill ge världens största guldstjärna till Firat Kandemir som har guidat mitt företag igenom ett större operatörsbyte. Trots att vi lyckades strula till det i slutspurten så lyckades han få allt på banan igen. Väldigt driftig problemlösare och även pedagogisk i sin framförhållning. Stort tack Firat, önskar dig en trevlig forsättning.
Tack Firat för all hjälp vid bytet av operatör
Har haft ett mycket gott stöd av Firat när vi bytte operatör för våra mobila tjänster på företaget.
Han har varit till stor hjälp under hela processen,
och inte lämnat något åt slumpen.
Kunde erbjuda en bra lösning gällande mobilabonnemang
Blev kontaktad av Firat som kunde ge mig ett bra erbjudande på mobilabonnemang. Om allt funkar som det ska blir mina kostnader lägre
Vi har fått hjälp av Firat på Mobli
Vi har fått hjälp av Firat på Mobli. Hans kunskap och omhändertagande uppskattas mycket. Professionellt bemötande - lätt att få tag i - hjälpsam.
Kort sagt - det känns tryggt med Firat.
Firat Kandemir
Jag fick hjälp av Firat Kandemir att flytta ett företagsabonnemang till en annan teleoperatör med bättre vilkor.
Tackar för en kvalificerad tjänst och ett trevligt bemötande.
Firat Kandemir
Pratat med Firat Kandemir, väldigt hjälpsam och fixat bra abonnemang med portering. Svarar snabbt och hör av sig som lovat.
Firat är en riktigt grym och hjälpsam…
Firat är en riktigt grym och hjälpsam kille, allt funkar perfekt för mig.
Jag är väldigt nöjd med säljaren Firat…
Jag är väldigt nöjd med säljaren Firat och hans arbete med mig och mitt företag. Han har stått upp med allt han har lovat och jag ser framemot att göra mer affärer med honom!
Skojjare
De har inte återbetalat summan utan skyller på diverse formalia varje gång det tas upp.
Extremt hetsig säljare som inte…
Extremt hetsig säljare som inte informerade om vad vi egentligen skrev på. Jag var tydlig med företagets behov och detta blev inte tillgodosett. Min dåliga erfarenhet av telefonförsäljare bekräftades ytteligare.
Tydligt och proffsigt kundbemötande
Mycket tydligt och konkret kundbemötande om vilka fördelar som Firat kunde erbjuda vårt företag angående våra telefonabonnemang.
Rekomenderar starkt ett samtal med Firat, Han har stort tålamod och en inlyssnande attityd kring kundens behov och önskemål. Vi fick ett mycket pisvärt erbjudande som passade oss utmärkt!
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.