Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

God og rask service. Noe annet med Samsung, der vedkommende jeg henvendte meg til på "support" ikke en gang visste om at Mobylife hadde support på Samsung smarttelefoner. Min siste Samsung (den endte... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jobben var garantijobb på en Samsung telefon. Jeg fylte først ut et skjema på nettet som normalt sendes sammen med telefonen, men jeg skulle i nærheten noen dager senere og leverte telefonen litt... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Mobil på skjerm bytte. Rett etterpå virket ikke lyd annet enn på øre plugger. Vi tok kontakt med Mobylife som tok imot mobil, evaluerte feil og ordnet med Apple at det ble ny mob på garanti. Utmerket... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Leverte telefonen for å få prisestimat på reparasjon. Skrev tydelig at den var vannskadet. De bare sa de ikke ville prøve å reparere den. Her burde de hatt noe automatikk som gikk gjennom skademeld... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Electrónica e tecnologia

Informação fornecida por diversas fontes externas

Mobylife er ledende i Norden på service og reparasjoner av mobile enheter. Hos oss for du en kjapp, enkel og sikker autorisert reparasjon med originale deler og fabrikkgarantien beholdes. I tillegg har vi har alltid 3 måneders garanti på reservedeler og utført arbeid.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Classificada 5 em 5 estrelas

Mindre enn en uke fra jeg sendte…

Mindre enn en uke fra jeg sendte telefonen til den var tilbake ferdig reparert, IMPONERENDE!

Hei Leif Helge.
Takk for at du tok deg tid til å gi oss din tilbakemelding. Hyggelig å høre at du er fornøyd med servicen som ble utført. Ønsker deg en god dag.

Classificada 2 em 5 estrelas

Power og verkstedet har holdt min…

Power og verkstedet har holdt min defekte telefon som gissel i flere måneder uten å gi meg adekvat informasjon. Helt elendig!

Oppdatering: Etter å ha mottatt svar i dag, både fra Power og fra Mobylife, endrer jeg vurderingen fra én til to stjerner. I utgangspunktet er det Power som står ansvarlig overfor meg, men nå var det Mobylife som ba om tilbakemelding, så da fikk de en liten skyllebøtte...

Jeg synes det er litt pussig at kommunikasjonen skal foregå offentlig på Trustpilot, heller enn privat på e-post.

Hei Elias.
Takk for at du tok deg tid til å gi oss din tilbakemelding. Jeg kan se at vi mottok ordre den 28/2 og sendte den tillbake med nytt bakdeksel og høyttaler den 4/3.
Siden kom den tillbake igjen den 3/4, da opprettet vi en søknad om reklamasjon til produsenten. Jeg kan se at den nylig har blitt godkjent, så forhåpentligvis slipper du å vente noe særlig lenger. Fordi denne enheten ble sendt inn til oss gjennom et annet verksted, så har vi ikke hatt direkte dialog med deg, og vi beklager at du har opplevd en brist i kommunikasjonen. Din forhandler bør kontakte deg innen kort tid.
Ønsker deg en god dag videre.

Svar til oppdatering: Vi ber om feedback slik at vi har mulighet til å forbedre oss. Til vanlig sender vi kun invitasjoner til kunder som vi har direkte kundekontakt med. Din ordre kom med ved en feiltakelse, men vi setter selvfølgelig pris på din tilbakemelding også.

Veldig bra

Veldig bra! Anbefalles!

Hei Abdi.
Takk for at du tok deg tid til å gi oss din tilbakemelding. Det gleder oss å høre at du er fornøyd med din service. Ønsker deg en god dag.

Veldig rask service.

Hei Unn-Berit.
Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Godt å høre at det var rask behandlingstid på din service. Ha en flott dag videre.

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi er veldig fornøyd med Mobylife

Vi er veldig fornøyd med Mobylife, raskt svar og fint service. Tusen takk for gode respons.

Hei Asghar.
Takk for at du tok deg tid til å gi oss din tilbakemelding. Hyggelig å høre at du fikk en rask og god service. Ønsker deg en god dag.

Raskt levert😉

Hei Lars Inge.
Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Flott å høre at du fikk en rask service. Ønsker deg en fin dag.

Tok for lang tid

Hei.
Beklage å høre at du ikke er fornøyd med din service. Har vært inne på ordre for å undersøke hva som er årsaken til den lange behandlingtiden. Ser at vi først manglet kjøpskvitteringen, og det tok dessverre flere dager før vi mottok den. Posten brukte også litt tid på å returnere servicen tilbake. Håper dette oppklarer hvorfor det tok så lang tid. Ønsker deg en god dag videre.

Kjapp og grei service

Hei Karen.
Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Supert å høre at du fikk en rask service. Ha en fin dag.

Classificada 5 em 5 estrelas

Hele prosessen gi "knikefritt"

Hele prosessen gi "knikefritt". Fylte ut på nette, skrev ut adresselapp og sendte inn. Fikk telefonen tilbake inne 10 dager:-)

Hei Idar.
Tusen takk for dine 5 stjerner. Det gleder oss å høre at du er fornøyd med din service. Ønsker deg en god dag.

Classificada 5 em 5 estrelas

Min Sony Xperia XZ Premium ble kjapt…

Min Sony Xperia XZ Premium ble kjapt reparert og sendt tilbake. God service. :)

Hei Tommy.

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Supert å høre at du fikk en rask og god service. Ønsker deg en fin dag.

Classificada 1 em 5 estrelas

Strykkarakter

Ved flere anledninger har jeg måtte krangle med serviceavdeling/verksted og påpeke at de gjør feil. Etter mye fram og tilbake har de innrømmet feilen og motvillig utført reparasjon på garanti. Dette er dårlig kompetanse og jeg unngår å bruke Mobylife for service og reparasjoner. Strykkarakter.

Hei.

Beklager å høre at du ikke er fornøyd med din opplevelse av Mobylife AS. Ta gjerne kontakt på kunderservice@mobylife.no med ditt ordrenummer, så skal vi undersøke hva vi kunne gjort annerledes. Ønsker deg en god dag.

Alt bra

Alt bra, men kunne gjerne fått mer info om hva som var gjort med telefonen

Hei Oda.
Takk for din tilbakemelding. Setter pris på å få vite hva vi kunne gjort bedre, slik at vi har mulighet til å forbedre oss. Ha en flott dag videre.

Iphone XS max

Sømløs service

Hei Asgeir.
Takk for din tilbakemelding. Ønsker deg en god dag.

Classificada 5 em 5 estrelas

Meget rask og god service

Meget rask og god service. Fikk også oppdateringer underveis. Meget fornøyd.

Hei Eivind.
Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Supert å høre at du fikk en rask og god service. Ha en fin dag.

Topp!

Rask og god service. Hyggelige ansatte.

Hei Thomas.
Takk for at du tok deg tid til å gi oss din tilbakemelding. Flott å høre at du er fornøyd med både service og kundebehandling. Ha en strålende dag.

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk rask og god service -og…

Fantastisk rask og god service -og tilbakemeldinger under prosessen

10 de abril de 2019

Hei Magne.

Jeg har 2 erfaringer med Mobylife

Jeg har 2 erfaringer med Mobylife.

1. Wifi på en Iphone 6 ble plutselig kjempedårlig. Leverte den inn gjennom Netonnet og fikk den tilbake etter noen uker der de sa den var OK, ingen feil funnet. Insisterte på at noe var galt og gikk den inn på reperasjon igjen. Da ble det funnet feil og telefonen byttet.

2. Den nye telefonen fikk plutselig røde striper sporadisk man brukte kamera. Sendte den inn. Fikk beskjed om videoopptak jeg sendte ved ikke kunne være bevis og den fungerte. Insisterte igjen på at den måtte sjekkes mer. Da byttet de display.

Hvis det er sånn de holder på, så er dette meget uproft. Det virker som første gang man leverer inn er det en junior fra videregående som får oppgaven.

Hei!

Det er trist å høre at du har en dårlig opplevelse med oss. Som autorisert verksted har vi mange retningslinjer fra produsenten som vi må følge. Vi forstår selvsagt at ingen sender telefonen på reparasjon for moro skyld, men hvis vi ikke kan bevise for produsenten at enheten er defekt, så kan vi dessverre ikke reparere den.

Det er godt å høre at det løste seg for deg til slutt. Ta gjerne kontakt på kunderservice@mobylife.no med ditt ordrenummer, så skal vi undersøke hva vi kunne gjort annerledes.

Det gikk veldig greit!

Hei Jon Alf.

Takk for at du tok deg tid til å gi oss din tilbakemelding. Hyggelig å høre at du er fornøyd med din service.
Ha en fin dag.

Tok litt tid

Tok litt tid. Reoerasjonen var bra utført.

Hei Kjartan.

Tusen takk for din tilbakemelding. Har vært inne og sett på din serviceordre, og beklageligvis var det delevent som gjorde at det ble litt forsinkelser. Forstår at det kan være frustrerende, da man er helt avhengig av telefon i det daglige, men godt å høre at du ble fornøyd med reparasjonen.

Med vennlig hilsen Hege Leypoldt @Mobylife

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais