My expectation were a tough and authentic T-shirt, but what I got was a plain white T-shirt, with a print. Feels a bit fake. Company contacted me and wanted to settle. They wanted me to be happy ab... Ver mais
Några av mina strumpor hade kvar klistermärken på sig. Dessa visade ett billigare pris än det jag betalade. Ni borde ta bort dem innan ni skickar ut produkterna.
Beställde ett par byxor som vid leverans inte alls var som de på bild. Såg ut att vara i ett jeanstyg men i verkligheten bara i polyester. GRYMT BESVIKEN. Har mejlat men svaret dröjer. Vill retuner... Ver mais
Respondeu a 86% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
Huono laatuisia vaatteita ja pitkä toimitus aika.Kuvat eivät vastaa tuotteita.

Resposta da Modadresse
tidenes DÅRLIGSTE kvalitet.. ikke likt på bilde som du får.. 500kr rett i dass.. hadde ikke gitt en stjerne en gang men.. kommer ikke til og bestille dær igjen!

Resposta da Modadresse
Väntat på detta paket med glädje, MEN..som så många andra skrivit.. De som är på bild är INTE det som kommer. Jeansbyxorna är skräp, och inget annat. Detta är en scam och sömmar, märken mm är inget annat än tryck. Alltså inga sömmar eller påsydda märken. Som arbetsbyxa håller dom definitivt ALDRIG. Kan int förstå att denna "klickbait" ens är lagligt. Dom blåser folk på pengar !! Aldrig mer nåt från detta företag !!

Resposta da Modadresse
GRYMT BESVIKEN. Har mejlat men svaret dröjer. Vill retunera varan då den ej stämmer med vad bilden visar.

Resposta da Modadresse
Bytet till en annan storlek gick otroligt snabbt, effektivt och överträffade mina förväntningar.
Jag gillar verkligen hur lätta och praktiska dessa arbetsbyxor är. De är perfekta för daglig användning och snabba arbetsuppgifter.
Skräp! Riktigt dåliga produkter. Går inte att använda. Bedragare!

Resposta da Modadresse
Beställde en zip sweatshirt i storlek 5xl men fick den i storlek S.
Mailade om detta och fick till svar att
jag skulle ta bilder på emballage och etiketter och maila dem vilket jag gjorde.
Fick ett svar om att det kommer att kosta mig 50.5000kr?att returnera varan,ja 50.5000kr eftersom fabriken som producerar varan ligger utomlands.
Hur kan man få hålla på så här uppenbarligen har man ej tittat på mina bilder.

Resposta da Modadresse
Company contacted me and wanted to settle. They wanted me to be happy about my purchase. They offered me another item, or money back. That honors them.

Resposta da Modadresse
It doesn’t look at all like the picture. Cheap material and only a print .

Resposta da Modadresse
Varan på bilden är inte varan som levererades. Kvaliteten på varan var dålig. Varan flögs in som ett litet individuellt importpaket från Kina. Köp
Något lokalt istället.

Resposta da Modadresse
Jeg købte en Grønlands hjerte t-shirt. Da den kom, var det rent kunststof og ikke bomuldsblend. Farverne var blege og var trykt på. Den lignede slet ikke den på billedet i annoncen

Resposta da Modadresse
Inte alls som på bilderna, fula tryck, ser ut som sydda märken på bilderna, tights tunna, som vanliga träningstajts. Ursula kläder i verkligheten

Resposta da Modadresse
Bor i Minnesota, mycket snö och bitter kyla hela tiden. Hoodien är en livräddare – fungerar utmärkt för att skotta snö och för dagliga promenader, oavsett om det regnar eller solen skiner. Jag kommer att köpa igen nästa säsong.
Vi hade en mycket trevlig upplevelse med vår beställning och kundtjänstteamet. Ser fram emot att våra lampor fungerar bra och inte har några problem de kommande fem åren. Tack.
Usel kvalitet. Vill ni kasta pengar i sjön och få hem skrattretande kläder så handla här.
Hade man kunnat ge 0 stjärnor så hade jag gett dom det.

Resposta da Modadresse
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.