Jedno wielkie oszustwo
Jedno wielkie oszustwo. Towar nie zgodny z opisem. Przysyłają takie buble, że szkoda gadać.
Não respondeu a opiniões negativas
Zamówiłam karafkę. Otrzymałam coś co jest niezgodna z produktem, przedstawionym na zdjęciach. Cienkie szkło, widoczne łączenia. Zdecydowanie tani chiński wyrób. Nie polecam
Bubel oszustwo, towar z Chin a w opisie że ręcznie robione w galerii sztuki, towar na zdjęciach wygląda całkowicie inaczej niż produkty który otrzymałem. Nie polecam!!! Uwaga to naciągacze!!!
Towar zupełnie nie zgodny z zamówionym. Miała być śliczna lampka nocna z żywicy w formie witrażu, a dostarczono plastikowe badziewie połowę mniejsze od zamówionej lampki za 159 zł. Oszustwo!!!
Nie polecam. Za duże pieniądze przesyłają buble z Chin. Na stronie napisane, że ręcznie robione lampki led, a w rzeczywistości kauczukowe buble. Odesłanie to koszty rzędu 300 zł. Wystrzegajcie się, bo to jedno wielkie oszustwo.
Strona zmienia nazwę sklepu co parę dni. Asortyment na stronie nie istnieje w rzeczywistości. Wysyłają niby linki do śledzenia paczek które generuj ze swojej strony.
Firma krzak zarejestrowana w honk kongu. Unika jak ognia bo to scam.
Produkt w ogóle niezgodny z opisem.Zamowilam kotka przyszło coś śmierdzącego,platkikowego.Nie polecam...omijajcie tą stronę bo to oszuści.To jest sprowadzane z Chin nie żadne rękodzieło :(((
Maile z informacjami o etapie zamówienia są bardzo przydatne.
Poza tym wysyłka nie trwała zbyt długo.
Reklama waszych " produktów" jest bardzo barwna , Rzeczywistość , niestety, jest rozczarowaniem! Już nigdy nie kupię waszych " produktów", nie polecę ich również moim znajomym ,, tylko wrogom ! Rozczarowany nabywca dostaje od was adres do zwrotu w Chinach/ najmniejszy koszt zwrotu to kwota ~300 zł. ,albo bez odsyłania "produktu" zwrot - 10% lub później -15 % kwoty zamówienia. Nie dziwię się wam , że wstydzicie się ponownie przyjąć wasz "produkt" . Pozdrowienia dla p. Kasi z działu obsługi klienta.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.