Vlot, netjes verpakt, handdoeken waren precies zoals ik verwacht had, ik heb ze gewassen en ze zijn prima, niet fekrompen of zo
Leia as opiniões dos outros
Ik heb podologische schoenen en steunzolen en ik loop op mijn 69 ste jaar elke dag 3 uur met mijn hond. De laatste weken / maanden heb ik pijn met lopen en eerst heb ik gel-zooltjes gekocht, maar na t... Ver mais
Snelle levering. Ik draag deze Wandelstokken al jaren. Perfecte pasvorm en ze zitten gegoten. Of ik nu 60 80 of 100 km loopt nooit géén blaren of overmatige vochtige voeten. Dus ik zeg ben zeer ent... Ver mais
Zocht een zeer opvallende fietshelm en deze gevonden via de ANWB site. Goede en lekkere lichte helm! Enige minpuntje: licht op achterhoofd gaat op een batterijtjewaar ik liever USB-C had gezien. Blij... Ver mais
Informações sobre a empresa
- Loja de moda masculina
- Loja de artigos para desportos de Inverno
- Loja de lingerie
- Loja de moda feminina
- Loja de roupa
- Loja de roupa desportiva
Modemania.nl biedt A-merken ondermode en accessoires voor het hele gezin. Of je nu op zoek bent naar boxershorts, sokken, sportkleding of diverse winter accessoires; je shopt het op Modemania.nl!
Informações de contacto
Holanda
- modemania.nl
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 12% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Goede prijs-/kwaliteitsverhouding
Goede prijs-/kwaliteitsverhouding, makkelijk besteld, vlot geleverd.
De puma sokken zijn op zich prima
De puma sokken zijn op zich prima. Het jammere is wel dat ik ze per ongeluk 2x heb besteld en ook 2x heb betaald.
En 18 paar sokken is best wel veel. Ik stuur ze niet terug maar ga kijken of ik mijn zoon en/of schoonzoon ermee kan plezieren.
Laat je niet verrassen
Als je een verrassingspakket bestelt waarop mooie gekleurde Puma boxers zijn afgebeeld , moet je niet verbaasd zijn dat je allemaal zwarte boxers krijgt. Dat is namelijk de verrassing voor jou en de opbrengst voor Modemania. Niet intrappen dus want het retourneren betaal je zelf!
Hand en theedoeken
Ik heb een set van 8 stuks hand en theedoeken gekocht, ben er erg blij mee het stof is met goed kwaliteit en heel zacht. De levering is ook vlot binnen 2 dagen heb ik al in huis. Een aanrader.
Keurige producten en levering!
De bestelling is keurig en snel geleverd. Prima kwaliteit van de producten! TOP!!
Mooie sokken zitten lekker en…
Mooie sokken zitten lekker en ondersteunen goed bij wandelingen Snelle levering
Netjes op tijd bezorgd.
Hele fijne sokken
Hele fijne sokken, snel verstuurd. Prima koop.
De sokken zijn van zeer goede kwaliteit…
De sokken zijn van zeer goede kwaliteit en erg snel geleverd
Snelle en verzorgde levering
Gemakkelijk te bestellen
Gemakkelijk te bestellen, correct geleverd.
Ik ben heel tevreden.
Mooie jas
Eenzelfde jas als ik heb in andere kleur besteld.
Het pakketje was snel geleverd en de jas in keurige staat!
I received 5 left socks and 7 right…
I received 5 left socks and 7 right socks... 🙁

Voordelig en snel
Mooie dikke walra handdoeken tegen een goede prijs! Snel geleverd!!

Snelle vlotte service bedankt
Zeer tevreden over mijn bestelling,kwaliteitsproducten snel geleverd

Snelle en nette levering
Snelle en nette levering, mooi product

Resposta da Modemania
Got the right product on time.