Vlot, netjes verpakt, handdoeken waren precies zoals ik verwacht had, ik heb ze gewassen en ze zijn prima, niet fekrompen of zo
Leia as opiniões dos outros
Ik heb podologische schoenen en steunzolen en ik loop op mijn 69 ste jaar elke dag 3 uur met mijn hond. De laatste weken / maanden heb ik pijn met lopen en eerst heb ik gel-zooltjes gekocht, maar na t... Ver mais
Snelle levering. Ik draag deze Wandelstokken al jaren. Perfecte pasvorm en ze zitten gegoten. Of ik nu 60 80 of 100 km loopt nooit géén blaren of overmatige vochtige voeten. Dus ik zeg ben zeer ent... Ver mais
Zocht een zeer opvallende fietshelm en deze gevonden via de ANWB site. Goede en lekkere lichte helm! Enige minpuntje: licht op achterhoofd gaat op een batterijtjewaar ik liever USB-C had gezien. Blij... Ver mais
Informações sobre a empresa
- Loja de moda masculina
- Loja de artigos para desportos de Inverno
- Loja de lingerie
- Loja de moda feminina
- Loja de roupa
- Loja de roupa desportiva
Modemania.nl biedt A-merken ondermode en accessoires voor het hele gezin. Of je nu op zoek bent naar boxershorts, sokken, sportkleding of diverse winter accessoires; je shopt het op Modemania.nl!
Informações de contacto
Holanda
- modemania.nl
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 12% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Prima service!
Netjes op tijd verstuurd. Juiste producten gehad. Kan mij niet vinden in de recensies die ik hier lees!
Modemania verwerkt retour niet en laat mij noodgedwongen betalen
Decathlon doet zaken met modemania en helaas zit ik al 2 weken te wachten op een retourverwerking van thermokleding. Retour is ontvangen. Modemania geeft aan nog een week te wachten. Ik heb inmiddels riverty moeten betalen omdat ik geen zin heb in incasso gezeur. Bedrag van €169 euro. Zo kan ik ook geld verdienen en mensen bedonderen. Heel jammer Decathlon en Modemania. 16 januari is het pakket bij Modemania aangekomen, Mocht het geld 30 januari nog niet teruggestort zijn dan wordt de wet van 14 dagen overtreden.
Item besteld en vervolgens 2 x een…
Item besteld en vervolgens 2 x een bedrag afgeschreven van mijn rekening. VOOR DEZELFDE BESTELLING. Niet hier bestellen!
Doe jezelf een plezier en sla dit bedrijf over voor je aankopen
Doe jezelf een plezier en sla dit bedrijf over als je wilt kopen!
Ik kocht op 23 december voor € 48 thermo sokken, lekker voor mijn wintersport. Ze zouden op voorraad zijn. Daags erna kreeg ik een mailtje dat ze niet op voorraad waren. Ik heb direct gereageerd en de bestelling geannuleerd. Modemania schreef terug dat ze net binnen gekomen waren, dat ze 27 december werden opgehaald door DHL en 28 december geleverd werden. Niet dus!
De 28e nog even gevraagd of ze inderdaad geleverd zouden worden, nee, door drukte bij DHL kon het iets langer duren, maar DHL had ze opgehaald (aldus Inge van Modemania).
Nu, vrijdag 10 januari maar eens bij DHL geïnformeerd. “Nee, de zending is wel aangemeld door Modemania, maar nog niet opgehaald.” Dus gewoon keihard gelogen door Modemania dat DHL de zending had opgehaald.
Dus heb ik in verband met mijn vakantie de sokken elders besteld (ik krijg ze morgen geleverd) en geannuleerd bij Modemania.
Nu, gezien meerdere reviews) hopen dat Modemania -ter voorkoming van een incasso- mijn geld terug stort.
Helaas ook ik heb een hele slecht…
Helaas ook ik heb een hele slecht ervaring met Modemania. Ik heb mijn artikel netjes retour gestuurd, maar ik krijg het geld niet teruggestort op mijn rekening. Dit valt me tegen, dus ik zal in het vervolg geen producten via deze partij bestellen.
Doen niet wat ze zeggen
Donderdag 5 september contact opgenomen over iets wat naar Decathlon opgestuurd moest worden. (Is al vaker contact over geweest tussen Decathlon en Modemania). Diezelfde dag zou Ashley het opsturen. Inmiddels weer een opgelopen rekening van Riverty. Na contact met Decathlon artikel nog niet naar Decathlon gestuurd. Niemand van beide ondernemingen kan er natuurlijk iets aan doen, maar inmiddels staat het bedrag van €19,99 op €45,95. Het is gewoon diefstal.
Sjacheraar
Wettelijk is het niet toegestaan om onjuiste voorraad op je website te hebben, dat is een misleidende handelspraktijk. Na een artikel besteld te hebben welke volgens de site op voorraad was, heb ik te horen gekregen dat het niet leverbaar is. Geld terugkrijgen duurt tot 2 weken, terwijl dat in NL maximaal 1 werkdag duurt. En nog steeds staat het artikel als "voorradig" op de site, niet alleen heel laks van de beheerder maar ook nog eens niet toegestaan. Wordt niet op gehandhaafd, vele webshops doen dit en hebben er verder lak aan. Sjacheraar praktijken!
Gekocht via BOL.com willen toch graag…
Gekocht via BOL.com willen toch graag een review plaatsen om dat link niet werkte! Mijn vrouw heeft vaak van deze sportsokjes gekocht bij diverse bedrijven maar was er nooit tevreden over! Nu heeft ze voor de eerste keer deze sokje via Bol.com / Modemania en is echt enthousiast.
Heel lang moeten wachten,de kleding…
Heel lang moeten wachten,de kleding ruikt naar gedragen,het rugeticket is er netjes uitgeknipt door iemand anders,slechte kwaliteit,pure oplichting,nooit meer.. ik heb een vod gekocht,jammer
Slecht.
Slecht.
Mijn pakket is nog steeds niet bezorgd en is nog steeds onderweg... zogenaamd. In het begin was het contact oke en nu hoor ik niks meer van ze.
Bestel hier nooit meer!
Zelfde ervaring helaas als een andere…
Zelfde ervaring helaas als een andere klant: had direct bij modemania besteld (niet via Decathlon) direct betaald en nu na 10 dage nog steeds geen product ontvangen, klantenservice waardeloos, gaat niet op mijn vraag in dat ik mijn geld terug wil.
Prima website en bestelling snel…
Prima website en bestelling snel ontvangen.
Ik had een set van 10 x boxershorts van Puma besteld. Helaas is de kwaliteit van deze boxers echt niet ok, maar daar kan modemania niets aan doen.
Ik zou dus wel nog een keer via deze site bestellen, maar ik zal nooit meer Puma kopen!
Bestelling nooit uitgevoerd ondanks betaling
Bestelling werd door de site als "frauduleus/verdacht" ingedeeld, ondanks onmiddellijke betaling met Paypal bij bestelling. Hierdoor geen verzending en dus in de problemen door ontbrekende spullen. Deze site werkt ook samen et Bol en Decathlon, ik koos bewust om rechtstreeks bij hen zelf te bestellen om de handelaar zelf wat meer te gunnen. Dat had ik beter niet gedaan...
Bestelling van 70 euro nooit ontvangen
Bestelling van 70 euro geplaatst en is nooit geleverd. Chauffeur van de bezorgdienst heeft het ergens afgegeven maar weet zelf ook niet meer waar. Volgens modemania is het gewoon afgeleverd en is de zaak daarmee klaar.
Prima shop, bestelling compleet en binnen 2 dagen in huis
Na het lezen van de ervaringen was ik sceptisch maar ze hadden precies wat ik zocht. Op Kiyoh stonden wel goede ervaringen dus toch besteld. Alles prima in orde. Snel geleverd door GLS. Ik raad deze winkel dus gewoon aan.
Goede website
Bestelling werd snel geleverd. Helaas ontbrak er een item maar die werd nageleverd na een telefoontje én een mailtje. Daarom vier sterren in plaats van vijf. Vriendelijke klantenservice.
Terugbetaling duurt veel te lang.
21/4 besteld, bevestigd, maar nooit geleverd, bleek achteraf niet op voorraad te zijn. Telefonisch wordt van alles beloofd maar nu op 2/6 is de terugbetaling nog steeds niet ontvangen.
Prettige website
Mijn vrouw en ik hebben al vaker iets besteld bij modemania.nl en zijn erg tevreden over de kwaliteit en de levering. De website heeft een fraai design en bestellen gaat heel gemakkelijk. Naar onze mening is modemania.nl zeker een aanrader. Wij zijn in ieder geval vaste klant.