Modensa

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Het Tina turner jurkje op basis van een prachtig plaatje, lijkt er in de verste verte niet op. Het is een slecht aftreksel van wat er beloofd wordt. Er zitten zo weinig draadjes aan het jurkje dat... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Zamówiłam dres półtora mieśiaca temu i nie otrzymałam do dnia dzisiejszego pisałam mnóstwo e-mail do nich na żaden mi nie odpisano . Oszuści!!!!!! Nie zamawiajcie 😡😡😡😡😡😡😡😡😡oszuści !! Nie zamó... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

schoenen besteld 2 paar , bij aankomst bllek de maat in praktijk te klein en kwaliteit was minder dan voorgesteld in het plaatje. Retoursturen kon : maar dan zelf terugsturen naar China. Verzendk... Ver mais

Classificada 3 em 5 estrelas

Aanvankelijk dachten wij te maken hadden met een Nederlandse webshop. 2 Gympies besteld voor ruim €139. Op basis van de levertijd vermoedden wij Chinese afkomst en vreesden wij het ergste gezien alle... Ver mais

Informações sobre a empresa

Informações de contacto

Todas as opiniões

10 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Slechte afhandeling klacht…

Ik bestel een flare broek maat XS besteld, en maat M gekregen. Nu beweren ze bij Modensa dat de maattabel verwarrend is maar de broek overeenkomt met maat M, die ik dus NIET heb besteld.

10 de abril de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Modensa is eeen malafide webshop!

Modensa.nl is een malafide webshop!

Na bestelling, producten geretourneerd naar adres in China. Je krijgt niet, zoals je mag verwachten, je geld terug! Aangetekende brief gestuurd aan Haverman Commerce (Ryan Haverman uit Wapse) de eigenaar van de website. Aangifte gedaan bij politie en diverse overige autoriteiten. Ook Incasso organisatie ingezet.

8 de abril de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

WAARDELOZE CHINESE KWALITEIT VAN…

WAARDELOZE CHINESE KWALITEIT VAN DROPSHIPPER

Pas na een aangetekende brief een reactie op mijn retourverzoek van de eigenaar volgens de KvK: Ryan Haverman (ryanhaveman1(at) gmail.com). Retourneren naar China, advies Ryan, gebruik Track and Trace, extra kosten EURO 26 :( Het is beter om een andere webshop te kiezen of als je rommel wilt dat direct in China te bestellen.

24 de fevereiro de 2025

Nooit kopen bij Modensa

Kleding komt uit China en de maat klopt niet. Ik had maat M besteld en heb toch maar een maat groter besteld. De jas die ik kreeg was echter niet groter dan een XS. Terugsturen kostte mij 21 euro.
En het duurde erg lang voordat ze op mijn berichten reageerden. Ik koop er nooit meer iets.

14 de dezembro de 2024

pas op dropshipper !

Retoursturen kon : maar dan zelf terugsturen naar China.
Verzendkosten hoger dan de aanschafwaarde.
Kwaliteit producten zeer matig , en maatvoering die niet met Europesde overeenkomt. Nergens melding dat het dropshipment betreft. Niet mee in zee gaan.Weg 80€...

14 de janeiro de 2025

Mooie foto's maar Chinese brol

Mooie foto, Nederlandse webshop, ziet er heel betrouwbaar uit maar is gewoon een doorverkoopluik van goedkope Chinese kleding. De jas die ik bestelde trekt van ver op de foto. Maar kleur is helemaal niet hetzelfde als op de foto, de kwaliteit is heel pover. De jas kwam opgerold in een pakketje van China en retourneren is trouwens op eigen kosten naar China. De maat was XL en ik moet zeggen als ik ze aandoe kan ik mijn armen amper bewegen of ze zou Hulk-gewijs van mijn lijf openscheuren.

1 de janeiro de 2025

Oplichterij

Ik heb een jurkje besteld bij modensa, het duurde enige tijd voor die binnenkwam, nou vervolgens krijg ik een jurkje binnen van aliexpress kwaliteit (dunne goedkope stof) en die zit als een zak terwijl op het plaatje duidelijk te zien is dat het aansluitend hoort te zijn, en daar heb ik dan 40 euro voor betaald. Nou als je wilt retourneren moet je ze een mail sturen met ordernummer en je eigen e-mail adres, hier is nog geen antwoord op terug gekomen dus waarschijnlijk 1 grote oplichterij. Daarnaast staat er op de site niks over de hoogte van de retourkosten wat ook verdacht is en waarschijnlijk heel hoog gaat zijn als ik die eventuele retourmail nog wel zou terug krijgen. Dus kortom niet bestellen hier!

7 de janeiro de 2025