Modin Opiniões

TrustScore: 3 em 5

3,0

Leia as opiniões dos outros

Classificada 2 em 5 estrelas

Oplichters. Jurken komen uit China. Waardeloos spul. Trap er niet in!!!!

Classificada 4 em 5 estrelas

Hele leuke en mooie winkel, waar ik na een online aankoop mijn kleedje kon passen. Heel goed verder geholpen en advies gekregen! Super content van mijn aankoop!

Classificada 1 em 5 estrelas

Een bestelling geplaats en terug gestuurd kreeg een mail met geld staat op rekening gestort maar helemaal niks gekregen vind dit niet professioneel ik wil zo snel mogelijk mijn geld terug anders ga ik... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik ben ontzettend tevreden met mijn ervaring van deze webshop. De kledij die ik heb besteld was niet alleen prachtig maar van uitstekende kwaliteit. Bovendien was de levering verrassend snel. De vrien... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de roupa
  2. também em
  3. Loja de moda feminina

Multibrand online webshop with timeless fashion, beauty and home accessories for women. We focus on sustainable brands with high quality materials.

Informações de contacto

Aceitável

TrustScore: 3 em 5

83 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Todas as opiniões

0 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Top!

Altijd zeer vriendelijke, lieve bediening en geeft oprecht advies. Duidelijke communicatie en komt afspraken na!

9 de setembro de 2022

Resposta da Modin

Hi Charonne, bedankt voor de lieve review! Leuk om te lezen. Het is met héél veel plezier dat ik zo een lieve klantjes als jou verder help! Fijn weekend! Liefs, Ankie

TOPservice

Altijd leuk om hier binnen te lopen, altijd even vriendelijk!

31 de agosto de 2022

Resposta da Modin

Hi Frea, Merci om zo een leuke review te schrijven! Fijn om te lezen. Is altijd gezellig en een leuke babbel als je langs komt! Veel liefs & tot snel, Ankie

Resposta da Modin

Hi Anja, Bedankt om even de tijd te nemen om een positieve review te schrijven! Super fijn om te lezen. Ik help je altijd met héél veel plezier verder! Veel mooie momenten gewenst met je aankopen! Veel liefs, Ankie

Hele fijne webshop!

Super snelle en nette service vanuit BE naar NL. Heel netjes en leuk verpakt. Fijne webshop!

24 de agosto de 2022

Resposta da Modin

Hoi Eef, Bedankt om even de tijd te nemen om een positieve review te schrijven! Super fijn om te lezen. Wij helpen je altijd met héél veel plezier zo snel mogelijk verder! Veel mooie momenten gewenst met ja aankopen! Groetjes, Ankie

Classificada 5 em 5 estrelas

Online bestelling snel en correct…

Online bestelling snel en correct afgehandeld.

19 de agosto de 2022

Resposta da Modin

Hi Conny, Bedankt om even de tijd te nemen om een positieve review te schrijven! Super fijn om te lezen. Wij helpen je altijd met héél veel plezier zo snel mogelijk verder! Veel mooie momenten gewenst met ja aankopen! Groetjes, Ankie

Classificada 5 em 5 estrelas

Top stuks en top service!

18 de agosto de 2022

Resposta da Modin

Hi Ineke, Bedankt om even de tijd te nemen om een positieve review te schrijven! Super fijn om te lezen. Wij helpen je altijd met héél veel plezier zo snel mogelijk verder! Veel mooie momenten gewenst met je aankopen! Liefs, Ankie

Goede kwaliteit van kledij

Ik ben heel tevreden over de service waarmee mijn bestelling is behandeld.
Mijn bestelling was in een mum van tijd geleverd bij mij thuis ; goede kwaliteit van kledij ; goede prijs ook.

14 de julho de 2022

Resposta da Modin

Hi Erna, Bedankt om even de tijd te nemen om een positieve review te schrijven! Super fijn om te lezen. Wij helpen je altijd met héél veel plezier zo snel mogelijk verder! Veel mooie momenten gewenst met de kleedjes! Groetjes, Ankie

Super vriendelijk

Super vriendelijk
Online besteld en dadelijk klaar voor afhalen in winkel.

30 de junho de 2022

Resposta da Modin

Hi Morena, Bedankt om even de tijd te nemen om een positieve review te schrijven! Super fijn om te lezen. Wij helpen je altijd met héél veel plezier zo snel mogelijk verder! Veel mooie momenten gewenst met je aankopen! Liefs, Ankie

Helemaal blij

Snelle verzending, netjes verpakt en een super mooi en persoonlijk kaartje erbij!

30 de junho de 2022

Resposta da Modin

Hi Anouk, Bedankt om even de tijd te nemen om een positieve review te schrijven! Super fijn om te lezen. Wij helpen je altijd met héél veel plezier zo snel mogelijk verder! Blij dat je het kaartje ook leuk vindt. Groetjes, Ankie

Classificada 5 em 5 estrelas

Heel tevreden van mijn aankoop

Heel tevreden van mijn aankoop!
Ik bestelde online en koos voor afhaling in de winkel. Zowel bestelling als afhaling verliepen vlot met een heel vriendelijke ontvangst in de winkel.
Een mooie winkel met heel mooie kleding, zeker een aanrader!

20 de junho de 2022

Resposta da Modin

Hi, Bedankt om even de tijd te nemen om een positieve review te schrijven! Super fijn om te lezen. Wij helpen je altijd met héél veel plezier zo snel mogelijk verder! Veel mooie momenten gewenst met je aankopen! Groetjes, Ankie

Classificada 4 em 5 estrelas

Hele leuke en mooie winkel

16 de maio de 2022

Resposta da Modin

Hi Liesbeth, Bedankt om even de tijd te nemen om een positieve review te schrijven! Super fijn om te lezen. Wij helpen je altijd met héél veel plezier zo snel mogelijk verder! Veel mooie momenten gewenst met je aankopen! Groetjes, Ankie

Heel snel verzending

Heel snel verzending, mooie artikelen en stevig verpakt. Zeer tevreden klant hier, al 2x besteld op 2 weken tijd en zeker niet de laatste keer

27 de abril de 2022

Resposta da Modin

Hi Sanne, Bedankt om even de tijd te nemen om een positieve review te schrijven! Super fijn om te lezen. Wij helpen je altijd met héél veel plezier zo snel mogelijk verder! Veel mooie momenten gewenst me je aankopen! Groetjes, Ankie

Classificada 5 em 5 estrelas

Super mooie winkel en zeer vriendelijke…

Super mooie winkel en zeer vriendelijke uitbaatster. Goede kwaliteit en betrouwbaar.

31 de março de 2022
Opinião espontânea

Resposta da Modin

Hi Karolina, Bedankt om even tijd te nemen om een positieve review te schrijven. Altijd leuk om te lezen! Hopelijk tot snel! Veel liefs, Ankie.

Webshop order

I ordered a few clothing items and accessories off the webshop and they were delivered to my door in a couple of days. The package was beautifully wrapped with attention to detail. The clothing items are of a good quality with tasteful designs. Modin.be was also very helpful and responsive on their Instagram page. I look forward to my next order!

22 de março de 2022

Resposta da Modin

Hi Danielle, Thank you for taking the time to wright a review. Nice to know that you're happy with your purchase. Always happy to help! Enjoy the sun and your beautiful items! x Love, Ankie

Accuraat

Accuraat, goede service, perfect ingepakt en leuk kaartje erbij 👍🏼

7 de março de 2022

Resposta da Modin

Hi Liesbeth, bedankt om tijd te nemen om een review te schrijven. Fijn om te horen dat je tevreden bent met je bestelling. Alvast veel plezier ermee! Fijne zonnige dag! Veel liefs, Ankie x

Classificada 5 em 5 estrelas

Mooie merkjes van xsmal tot xl

Mooie merkjes van xsmal tot xl. Voor ieder wat wils. Aangename eigenares 👌😘 WIJ ZIJN FAN❤

28 de janeiro de 2022

Resposta da Modin

Hi Sofie! Merci voor de lieve lieve review! 😘 Ik ben ook fan van jullie! ❤ Hopelijk tot snel! x Ankie

Bestelling

Blouse en trui zijn mooi, ook goed qua maat. De rok is maar M maar valt heel klein. Helaas geen retour mogelijk.

21 de janeiro de 2022

Resposta da Modin

Hi Frigg, bedankt voor je review! Jammer dat de rok niet past. Retours zijn zeker ook mogelijk. Zat er geen retourformulier bij in het pakketje? Ik mail je nu direct het retourformulier nog eens door, hier staan ook alle instructies op om het retour te sturen.
Deze info vind je ook op onze webshop: https://www.modin.be/policies/refund-policy

Onze excuses voor het misverstand.
Ik hoop dat we je zo toch nog kunnen verder helpen!
Groetjes, Ankie

Classificada 5 em 5 estrelas

Snelle service en prachtige kwaliteit

Snelle service en prachtige kwaliteit! Ondanks goede online service ook e moeite om een naar de winkel te gaan!

19 de janeiro de 2022

Resposta da Modin

Hi Magali, merci, super leuk om te lezen! Ik ben ook altijd blij als jullie langskomen voor de leuke shopmomentjes en fijne babbel! :) Veel plezier met je jurk! Groetjes, Ankie

Fijne shopervaring

Zeer professionele service. Mooie producten en erg fijn shoppen

19 de janeiro de 2022

Resposta da Modin

Hi Tilde, Bedankt om even de tijd te nemen om een positieve review te schrijven! Super fijn om te lezen. Wij helpen je altijd met héél veel plezier verder! Veel mooie momenten gewenst me je aankopen! Groetjes, Ankie

Prima bedrijf

Prima bedrijf, hele snelle service ook al komt het uit België. Ik ga zeker hier vaker bij bestellen.

12 de janeiro de 2022

Resposta da Modin

Hi Noor! Bedankt om even tijd te nemen om een positieve review te schrijven. Altijd leuk om te lezen! Blij dat we je snel hebben kunnen blij maken. Heel veel plezier gewenst met uw nieuwe broek! Veel liefs, Ankie.