Flishugger. Veldig bra produkt til en veldig god pris. Nå her jeg nesten tatt hele tomten. 3 mål. Starter lett. Veldig bra byggkvalitet. Driftsikker. Blir snart satt på utlån. Ikke bekymret få... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Sende en mail om en generell hendendese om et produkt. -ikke fått svar etter en uke.Da får en handle et annet sted da. -firmaer som ikke svarer på mail,evnt henviser til "se våre nettsider"(evt... Ver mais
A empresa respondeu
Meget meget bra kundeservice der både kjøper og levering med fulgt opp tett med mail og telefon Eneste lille minuset er at varen ikke ble levert hjem men på nærmeste postmottak i Trondheim, men v... Ver mais
Kjøpte denne gang et strømaggregat. Hadde noen spørsmål i forkant, en telefon og fikk de svarene jeg var ute etter. Det har jeg alltid fått her!!! Disse gutta vet hva de holder på med. Mener det... Ver mais
A empresa respondeu
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Moe & Co ble startet i Bergen i 1977. Vi sender i dag verktøy og maskiner rimelig over hele landet. Vi tilbyr god kvalitet til gode priser.
Informações de contacto
Noruega
- moeco.no
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
Flishugger
Starter lett. Veldig bra byggkvalitet. Driftsikker.
Blir snart satt på utlån. Ikke bekymret får att noe går galt. Solid.
Raskt levert fra Moe & co. Topp service.
Rask og problemfri bestilling/levering.👍
Bra varer til fornuftige priser.
Synes virksomheten leverer bra varer til fornuftige priser.Alle varer som jeg har kjøpt er bra kvalitet.
Topp service
Bra kommunikasjon i forkant av…
Bra kommunikasjon i forkant av levering. Bra produkt.
Bra produkt men synes bruksanvisning var utydelig og på grensen til dårlig.
God kundeservice med veiledning og råd
God kundeservice med veiledning og råd. Kløyveren fungerer som bare det👍
Gode produkt
Gode produkt. Rask levering. Moderate priser. Veldig bra!
Anbefaler!
Jeg har kjøpt flere ting hos dere
Jeg har kjøpt flere ting hos dere. Nå venter jeg på leveranse av en justersag med leveranse i mai med mulig leveranse i mars.
Jeg er fornøyd med produkter og kundebehandling fra dere.
Produkter som forventet
Produkter som forventet.
Rask forsendelse.
Uslåelig pris.
Produktet kom til avtalt pris og til…
Produktet kom til avtalt pris og til avtalt tid og innfridde mine behov
Fantastisk
Seriøst firma, rimelige priser for utsyr med stort sett god kvalitet
Har kjøpt flere maskiner og er svært…
Har kjøpt flere maskiner og er svært godt fornøyd med disse. Her får du mye for pengene. De har også billig og rask levering
Kjempefornøyd
Var i beit etter en vinsj, og Moe & Co hadde vinsjen eg var ute etter til den beste prisen. Dei sendte den også på rekordtid. Vinsjen var komt fram på 2 dagar.
Kjøpte ein benkboremaskin
Kjøpte ein benkboremaskin. Den var heilt grei. Lett og montere. Hola vart borra. Hadde vore greit om ein kunne velge endå lågare turtall på den, men men...
Den vil nok fungere godt til mitt bruk.
Rask og grei levering
Rask og grei levering. Pakket veldig bra. Godt produkt
God oppfølging og kompetanse
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.