Produkterne er desværre i ekstremt meget lavere kvalitet end forventet. iPad coveret holder sig ikke siddende særligt godt fast på. De wallet/stande som skulle kunne sættes på MagSafe, er ikke ma... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Meget hurtigt svar på spørgsmål af flere omgang og løber en ekstra meter da jeg havde en bestemt ønske vedr. specifikt produkt. Udover det et kvalitetsprodukt jeg glæder mig til at benytte. Sjældent s... Ver mais
A empresa respondeu
Faldt over deres laptop stand, prisen virkede fornuftig og efter en hurtig søgning på nettet angående firmaet. Bestilte jeg en og fik den få hverdage senere. Fungerede rigtigt godt på arbejde første d... Ver mais
Product really great - Foldable Laptop Stand (non-adhesive) I've bought one unit for my private computer and liked it so much that later order another for my work computer. Extremely light and thin,... Ver mais
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
MOFT (Mobile Office For Travelers) laver mobile løsninger for at gøre din arbejdsdag på farten mere produktiv. Uanset om du går fra møde til møde på kontoret, bruger tid i lufthavnen eller sidder på en cafe, vil MOFT kunne forbedre din arbejdsstilling.
Informações de contacto
Malervej 4, 2630, Taastrup, Dinamarca
- moft.dk
Não respondeu a opiniões negativas
Fantastisk produkt som jeg bruger hver…
Fantastisk produkt som jeg bruger hver dag.
Superb service
Superb service. Jeg købte et produkt gennem Moft, og havde et par udfordringer - de var hurtige og imødekommende gennem hele processen. Levering og ordrehåndtering var til UG.
Kan klart anbefales
Glimrende produkt til en god pris
Glimrende produkt til en god pris.
Kundeservice reagerede med det samme, da pakken forsvandt fra GLS. Super service
Super service og produkter
Efter en misforståelse med at have svært ved at komme i kontakt. Kan jeg kun sige jeg er utrolig glad for mine Moft produkter og den hurtige og effektive service. Og anbefaler dem. Vil nødigt undvære mn snap on moft, som er en genial opfindelse.
Fedt produkt men hold op de længe om at…
Fedt produkt men hold op de længe om at sende det

Resposta da Moft
hurtigt og effektiv levering
hurtigt og effektiv levering. Produktet lever helt op til forventningerne og er noget billgere end Apples eget alternativ
Jeg modtog det gule med lim til kredit…
Jeg modtog det gule med lim til kredit kort efter 1 uge, jeg satte det på mit cover, men det røg af i min taske så jeg har nu limet det fast på coveret, så vælger nok ikke det en anden gang
Det er bedre det med magnet😊
Hurtig levering og god kvalitet
Super service, hurtig levering og god kvalitet
Inden køb havde jeg lige et par spørgsmål til produktet og kundeservice svarede prompte og sagligt på mine mange spørgsmål. Jeg bestilte derefter og modtog allerede varen dagen efter som er i virkelig god kvalitet. Kan klart anbefale Moft.
Et kritikpunkt er, at der ikke er noget returformular vedlagt, når man bliver nødt til at returnere. Man skal så selv printe en formular ud, men hvad gør man, når man ikke har noget printer? Lidt besværligt. Derfor kun 3 stjerner.
Efterfølgende ændret til 4 stjerner, da virksomheden har oplyst, at man ikke behøver printe men blot kan kontakte dem.

Resposta da Moft
Super godt cover og glas
Super godt cover og glas. lever helt klart op til forventningerne. Hurtig levering og god service.
Love moft products
Love moft products! Had it ever since their kickstarter campaign. Really good for people on the move.
Jeg har aldrig oplevet så hurtig…
Jeg har aldrig oplevet så hurtig levering eller god kundeservice fra en webshop.
Super produkt og god service
Hurtig levering og kvik hjælp
Hurtig levering og kvik hjælp, da jeg havde lavet en fejl.
The quality seems good
The quality seems good, yet instructions not quite clear I e didn't realize the instructions was written on the plastic glass to be use, otherwise 5 stars
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.