Leia as opiniões dos outros

Classificada 2 em 5 estrelas

Produkterne er desværre i ekstremt meget lavere kvalitet end forventet. iPad coveret holder sig ikke siddende særligt godt fast på. De wallet/stande som skulle kunne sættes på MagSafe, er ikke ma... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Meget hurtigt svar på spørgsmål af flere omgang og løber en ekstra meter da jeg havde en bestemt ønske vedr. specifikt produkt. Udover det et kvalitetsprodukt jeg glæder mig til at benytte. Sjældent s... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 5 em 5 estrelas

Faldt over deres laptop stand, prisen virkede fornuftig og efter en hurtig søgning på nettet angående firmaet. Bestilte jeg en og fik den få hverdage senere. Fungerede rigtigt godt på arbejde første d... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Product really great - Foldable Laptop Stand (non-adhesive) I've bought one unit for my private computer and liked it so much that later order another for my work computer. Extremely light and thin,... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de acessórios para computadores
  2. Loja de acessórios para telemóveis

Escrito pela empresa

MOFT (Mobile Office For Travelers) laver mobile løsninger for at gøre din arbejdsdag på farten mere produktiv. Uanset om du går fra møde til møde på kontoret, bruger tid i lufthavnen eller sidder på en cafe, vil MOFT kunne forbedre din arbejdsstilling.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Não respondeu a opiniões negativas

Superb service

Superb service. Jeg købte et produkt gennem Moft, og havde et par udfordringer - de var hurtige og imødekommende gennem hele processen. Levering og ordrehåndtering var til UG.

Kan klart anbefales

12 de setembro de 2022
Opinião espontânea

Super service og produkter

Efter en misforståelse med at have svært ved at komme i kontakt. Kan jeg kun sige jeg er utrolig glad for mine Moft produkter og den hurtige og effektive service. Og anbefaler dem. Vil nødigt undvære mn snap on moft, som er en genial opfindelse.

1 de agosto de 2022
Classificada 4 em 5 estrelas

Fedt produkt men hold op de længe om at…

Fedt produkt men hold op de længe om at sende det

11 de julho de 2022
logótipo da Moft

Resposta da Moft

Hej Jannik,
Vi oplever desværre lang leveringstid med DAO i øjeblikket. Ordrer bliver altid afsendt samme dag, hvis de er modtaget inden kl. 15. Desværre kan vi ikke styre DAOs leveringstid.
Ha en God dag :)
Mvh
Rasmus

Classificada 4 em 5 estrelas

Et kritikpunkt er, at der ikke er noget returformular vedlagt, når man bliver nødt til at returnere. Man skal så selv printe en formular ud, men hvad gør man, når man ikke har noget printer? Lidt besværligt. Derfor kun 3 stjerner.

Efterfølgende ændret til 4 stjerner, da virksomheden har oplyst, at man ikke behøver printe men blot kan kontakte dem.

7 de abril de 2022
Opinião espontânea
logótipo da Moft

Resposta da Moft

Hej Anya,
Man behøver ikke printe returformularen, man kan blot sende en mail til hello@daniras.com, så klarer vi returen :)
Mvh
Rasmus

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais