Mokka Sassenheim Opiniões

171
TrustScore: 4.5 em 5

4,7

Als van oorsprong zuiderling houd ik van echte Limburgse vlaai. Bij toeval ontdekte ik dat Mokka in Sassenheim die levert. Vooral de rijstevlaai (zonder slagroom!) is mijn favoriet. Maar ook de abriko... Ver mais

Ik zocht een bedrijf dat in Leiden een Maison Kelder crème hazelnoottaart zou kunnen bezorgen. Op de site van Mokka zag ik dat buiten de taart die ik zocht het assortiment groot is. Het bestellen ging... Ver mais

1. Loja de bolos
  2. Loja de chocolates
  3. Confeitaria
  4. Loja de biscoitos
  5. Serviço de encomenda de comida online

Escrito pela empresa

Voor heerlijke ambachtelijke vlaaien, gebakjes en taarten van o.a. Maison Kelder, koeken, chocolade en onze bonbon collectie, echte Brabantse worstenbroodjes en nog veel meer. Wij bezorgen de beste lekkernijen aan huis of op het werk in de Duin- en Bollenstreek. Bezoek onze koffiecorner / lunchroom en geniet van een drankje met een punt vlaai, een gebakje of een tosti. U kunt bij ons ook een High Tea reserveren.

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Todas as opiniões

(171)

32 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Mijn dochter was geslaagd voor haar…

Mijn dochter was geslaagd voor haar eindexamen en wilde graag een kersenvlaai. In plaats van naar de AH (haar lievelings vlaai) wilde ik haar verrassen met een vlaai van een Mocca Sassenheim. Wat een domper......de vlaai was droog en een hele dikke bodem, de structuur klopt niet, was niet vers (kwam ws uit de vriezer) omdat die ook in doos zat waarom stond Kersenlvaai, na ontdooien niet opnieuw invriezen, houdbaar 11-2026. Netjes een mail gestuurd naar het bedrijf, maar krijg helaas geen antwoord terug. Jammer!
Uiteindelijk toch nog een kersenvlaai bij AH gehaald en een hele blije dochter.

11 de junho de 2026

Hazelnootschuimgebak van Maison Kelder

Hazelnootschuimgebak van Maison Kelder, meer hoef je eigenlijk niet te weten ;) Behalve dat je altijd heel vriendelijk geholpen wordt. De winkel heeft altijd leuke artikelen (kaarten, likeur, chocola) en als je iets laat bezorgen wordt er meegedacht over de bezorgtijd. Echt hele fijne mensen & winkel.

23 de abril de 2026

Prachtige regenboogtaart

De verjaardag van mijn zoontje was meteen geslaagd! Hij wilde graag een regenboogtaart met sterren en daar heeft de bakker super leuke invulling aan gegeven!

7 de março de 2026