Leia as opiniões dos outros

Classificada 4 em 5 estrelas

Jeg ha kun haft cremen et par dage, den er meget Behagelig, nem at påføre huden, som efter Den korte tid ser ud til at nyde cremen .

Informações sobre a empresa

1. Máquina de venda de produtos de cuidados da pele

Escrito pela empresa

MOL&B Copenhagen is an exclusive skincare product line developed by registered nurse Tina Maria Madsen and Robin Madsen in close cooperation with dermatologists and skincare experts in a European laboratory. Their goal is to develop a unique and uncompromising Danish beauty concept based on carefully selected, strong natural and active ingredients of the highest quality. The result is a line of nourishing skincare products that are extremely effective – without compromising the environment or the health of your skin.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que escrevam opiniões

4,7

14 de julho de 2026
logótipo da Mol B

Resposta da Mol B

Kære Nicholaj

Mange tak for din positive anmeldelse, det sætter vi stor pris på 😃

Mol & B - Visible Facelift - Instant Lifting Cream

Mol & B - Visible Facelift.

Altså…. Det er vildt nok med den creme der😳😳😳 - altså den der hedder Visible Facelift.

Jeg må konstatere at jeg har små hvide streger der hvor de små rynker sad…. Der har solen ikke været før i dag….tydeligvis

Im hooked🤩🤩🤩

25 de maio de 2026
logótipo da Mol B

Resposta da Mol B

Tak for din anmeldelse, vi elsker at vi kan gøre en forskel.

Classificada 5 em 5 estrelas

Produkter jeg ikke vil undvære

Jeg er virkelig vild med MOL&Bs produkter. Det var faktisk fra første gang, jeg prøvede dem, at jeg tænkte, at det her føles anderledes end det, jeg ellers har brugt. Jeg har aldrig haft hudplejeprodukter, der føles så lækre at smøre på huden.

Ansigtsvasken renser uden at udtørre, og serummet er blevet min favorit — det trænger hurtigt ind og efterlader huden fugtet, rolig og med en virkelig fin glød. Min hud føles simpelthen sundere.

Jeg kan også godt lide, at produkterne er rene og gennemtænkte, og at kvaliteten virkelig mærkes.

Jeg tror snart, alle i min omgangskreds har prøvet dem, fordi jeg bliver ved med at anbefale dem videre.

Selv min kæreste, som normalt aldrig gider produkter i ansigtet, spørger nu selv efter dem.

17 de março de 2026

Bedste øjencreme

Jeg har brugt Mol og B øjencreme i mange år, og nu kan den endelig købes uden om et besværligt netværk af privatpersoner. Dejligt med hjemmesiden og min uundværlige øjencreme.

26 de janeiro de 2026

Luksuriøs hudpleje serie

Jeg er virkelig imponeret over både den hurtige levering og kvaliteten af produkterne. De føles luksuriøse på huden, har en lækker konsistens og dufter helt vidunderligt. Særlig Visible Facelift er uundværlig i min daglige hudpleje, og Body & Face Oil bruger jeg dagligt til både mig selv og mine børn. Jeg er kæmpe fan!

6 de fevereiro de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

En ansigtsserie der bare virker

En ansigtsserie der bare virker – til både mænd og kvinder

Jeg har nu brugt denne ansigtsserie i 14 dage, og jeg er virkelig imponeret over resultaterne allerede.

Det er én samlet serie, gennemtænkt og udviklet til både mænd og kvinder – og det mærkes, at der er fokus på kvalitet frem for unødvendige produkter. Ingredienserne er naturlige og føles milde mod huden, men effekten er alt andet end mild.

Jeg fik en meget grundig og professionel vejledning i, hvordan produkterne skulle bruges, og det har uden tvivl haft betydning for resultatet. Det føles trygt at blive guidet ordentligt i stedet for bare at købe noget og håbe på det bedste.

Allerede nu oplever jeg, at min hud er mere balanceret, gennemfugtet og rolig. Urenheder og rødme er reduceret markant, og huden ser sundere og mere ensartet ud. Det er sjældent, jeg ser så tydelige forbedringer på så kort tid.

Jeg kan kun anbefale serien – den leverer både på kvalitet, naturlige ingredienser og synlige resultater.

1 de fevereiro de 2026

Bedste produkter nogensinde!

Fik den mest grundige introduktion til hvert et produkt. Jeg har nu brugt produkterne i en måned, og må sige jeg er ikke bare utroligt positiv overrasket, men målløs over hvor dejligt min hud har fået det. Min hud i ansigtet har endelig fået ro. Jeg døjede med inflammation, som nu er væk. Derudover ser jeg mere frisk ud selv uden make up. Jeg elsker simpelthen de her produkter, og skal aldrig bruge noget andet! Tak for jer og jeres fantastiske produkter og jeres ligeså fantastiske vejledning omkring dem ❤️

12 de janeiro de 2026
Opinião espontânea

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais