momondo.se Opiniões

TrustScore: 1.5 em 5

1,4

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Vi checkade in sent på kvällen på OYO hotel vid Times Square för att bo i 4 nätter som vi förbetalat. Fick ändå lämna 300 dollar i deposition. Fick sista rummet som var litet, iskallt och dragit. I re... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Helt värdelös hemsida. Inga priser stämmer överens med de faktiska priserna när man länkas vidare till flygbolagens egna sidor. Hur kan man hänvisa till en flygbiljett för 1000 kr som sen kostar 2500... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Tyvärr låter Momondo scamföretag som travelgenio sälja resor som sen lurar dig på pengar. För att vara på den säkra sidan, gå direkt in på flygbolagets sida och köp din resa där. Edit: fast ni till... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Momondo samarbetar med många oseriösa "företag" som drivar bedrägeri. Ett av de är Tripmonster! Inte använd Momondo! Vi köpte 2 biljetter genom Momondo/Tripmonster som vi betalade för men inte fick. O... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Site de pesquisa de voos

För tillfället svarar inte momondo på omdömen som postas på den här sidan. Om du behöver hjälp, har några frågor eller vill dela med dig av en upplevelse kan du kontakta oss via www.momondo.se/support. Vi har ett hängivet team som är redo att svara och hjälpa dig. Tack! På momondo är vårt uppdrag att hjälpa människor att uppleva världen genom att skapa deras favoritverktyg för resor. För varje förfrågan söker momondo igenom andra webbplatser för att visa resande den information de behöver för att hitta rätt flyg, hotell, hyrbil och semesterpaket.

Informações de contacto

Muito mau

TrustScore: 1.5 em 5

380 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Todas as opiniões

1 opinião nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 1 em 5 estrelas

Bokade en flygresa den 14/6 och…

Bokade en flygresa den 14/6 och upptäckte att datumen inte stämde. Så jag ändrade bokningen direkt. Har efter mer än 5 veckor inte fått korrigerat detta (lastminute.com). Urusel service och framför allt lovar dom att justera men ingenting händer. Har skickat 6 mail och talat med dom 4 gånger! Så dåligt. Ni borde verkligen se över era partners. Katastrof, en voucher som jag önskade blev avdragen med 4200 sek! Dvs från 6700 till 2500. Så mycket är min resa värd nu😤

20 de julho de 2021

Varning!!

Varning!!! Sämst någonsin. Har väntat på återbetaling av en resa, som flygbolaget ställde in, sedan i början av juni. Anmäler till ARN nu.

15 de janeiro de 2021
Classificada 1 em 5 estrelas

I sommaren köpte jag biljett ti Iran men 3 veckor innan jag reser då avbokade jag mitt resa pga Ambassaden ger inte mig vissa pga ( Corona). Jag har köpt mina biljett från tripmonster företag men nu är 3-4 månader som jag väntar att få mina pengar tillbaka men dem svarar ingenting. Jag har ringt till kundservicen då dem svarar inte.
Nu vet inte vad ska jag göra tills jag får mina pengar tillbaka!?

20 de outubro de 2020

Hej Ahmad,

Tack för ditt omdöme.

momondo är en sökmotor, inte en säljare. Det betyder att vi inte direkt sköter hanteringen av bokningar. Vår tjänst hjälper dig istället att hitta de bästa alternativen för din resa, och låter dig sedan välja vart du vill göra din bokning.

För att lösa detta måste du kontakta leverantören som du bokade med.

För att ta reda på vilken leverantör du bokade med kan du ta en titt på e-postbekräftelsen som skickades till dig efter din bokning, eller leta efter företagets namn på ditt kontoutdrag för reservationsavgiften och ta kontakt med dem direkt.

Återförsäljarens regler, villkor och policyer gäller för din resa.

Fler problem / frågor ? >> Du kan använda detta formulär: https://www.momondo.se/support

Classificada 1 em 5 estrelas

Tyvärr låter Momondo scamföretag som…

Edit: fast ni tillåter oseriösa ”resebyråer” sälja via er sida. Då är ni ansvariga också.

5 de outubro de 2020

Hej Miche,

Tack för ditt omdöme gällande Travelgenio, en resebyrå online som erbjuder bokningsalternativ inom våra sökresultat.

Det är viktigt att komma ihåg att momondo är en sökmotor, inte en säljare. Det innebär att du inte slutför dina bokningar direkt med oss, och vi sköter inte hanteringen av reservationer – men du kan hitta de bästa resealternativen och välja vart du vill boka.

Vi har därför ingen insyn i avboknings- eller återbetalningsstatus för din bokning och kan inte erbjuda information gällande sådana policyer.

De flesta servicecenter är översvämmade av serviceförfrågningar och gör sitt bästa för att prioritera förfrågningarna baserat på resdatum eftersom svarstiderna sannolikt kommer vara längre än normalt.

Oavsett vilket förstår vi din oro och försöker gärna hjälpa dig genom att ta prata med vår kontakt på momondo och be att deras team prioriterar din förfrågan baserat på de policyer, regler och villkor som gäller för din resa.

För att kunna göra detta ber vi om bokningsnumret och all annan information kring din reservation. På så vis kan vi prata med dem å dina vägnar och se vad som kan göras.

Du kan använda detta formulär: https://www.momondo.se/support

Classificada 1 em 5 estrelas

Momondo lurar er på pengarna!

Bokade ett fyrstjärnigt hotell i Rom och hamnade i en källare utan fönster. Fick ingen hjälp av Momondo!

13 de junho de 2020

Hej Ragnar,

Tack för ditt omdöme.

För att lösa detta måste du kontakta leverantören som du bokade med.

Återförsäljarens regler, villkor och policyer gäller för din resa.

OBS! Be carefull!

OBS. Be careful!
When you search with Momondo, they suggest very cheap prices, but, when you move to the page that was suggested by momondo, magic happens :) The prices will increase magically :) Magic happens again if you use momondo for several times for same flight or hotel, they track your search and suggest you more and more expensive pages every time.

My tips, leave momondo and search your travel directly from companies web-pages.

Hejdå Momondo, you were better from the beginning but not any more!

23 de outubro de 2019

Resposta da momondo.se

Biljettpriserna varierar beroende på ett antal faktorer. För att vi ska kunna titta närmare på problemen du stött på ber vi dig dock att skicka mer information och skärmdumpar av din sökning till https://www.momondo.se/feedback/form
Tack, momondo

Classificada 3 em 5 estrelas

Okej

Stämmer inte priserna när man söker

27 de junho de 2019

Hej

Tack för att du kontaktar oss.

momondo är en gratis, global rese-söksajt där du kan söka och jämföra aktuella onlinepriser från flygbolag, reseagenter, hotell, paketrese-leverantörer och biluthyrare. Vårt mål är att visa dig de bästa tillgängliga priserna, vid varje givet tillfälle.

Biljettpriser fluktuerar ständigt beroende på en rad faktorer, framförallt tillgång och efterfrågan. Detta kan förklara varför du sett priserna förändras medan du använt momondo.

För att vi bättre ska kunna undersöka problemet ber vi dig återskapa din sökning på momondo och om prisdiskrepansen fortfarande uppstår skulle vi uppskatta om du kan ta några skärmdumpar på dina sökningar och resultat och skicka till oss via vårt feedbackformulär

Inkludera följande information:

Vilken enhet du söker på
Vilken global momondo-domän du använder (t.ex. momondo.com, momondo.se, etc.)
Namnet på utreseflygplatsen
Namnet på ankomstflygplatsen
Datum och tid för utresan
Datum och tid för hemresan
Hur många resenärer du söker för
Namnet på företaget som säljer biljetten
Priset som visas på momondo
Priset som visas på företagets egen webbsida

Vi uppskattar din hjälp och vi ser fram emot att höra från dig igen.

Det funkade inte!

16 de abril de 2019

Tack för ditt omdöme.
För att vi bättre ska kunna undersöka problemet ber vi dig kontakta oss via vår hemsida och beskriva vad det är du inte får att fungera.
Ju mer information du anger, desto bättre service kan vi erbjuda.
Du kan använda detta formulär.

Classificada 1 em 5 estrelas

Inte sant och inte samma billigt

15 de março de 2019

Tack för ditt omdöme.

För att vi bättre ska kunna undersöka problemet ber vi dig återskapa din sökning på momondo, och sedan kontaktar oss via vår hemsida.