They ask you to add HEAT PACK to the order when ordering insects. This is good. BUT then they dont deliver the insects and only the heatpack for MASSIVE OVERPRICED shipping. And no answers from 3 em... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Rod, forsinkelser og stress – kommunikationen er elendig, de svarer ikke på emails, siger én ting på telefonen, og så viser virkeligheden sig at være noget helt andet. Personligt vil jeg aldrig handle... Ver mais
Super god kundeservice! Min varmemåtte jeg købte på messe, gik i stykker efter 2 måneder. Ledningen sprang og slukkede alt strøm i min lejlighed. Skrev til Monis og fik hurtigt svar retur. Der er... Ver mais
Bestilte skildpaddemad den 18/10, og det er 4/11 i dag – stadig intet modtaget. 19 dage siden. Det er meget svært at få fat på dem, og når man endelig gør, får man bare undskyldninger og tomme l... Ver mais
Ekstrem god service
Jeg har bestilt ved Monis 2 gange. Første gang ankom varen efter meget få dage og alt var som det skulle være. Anden gang fik jeg ingen besked fra dao og efter et stykke tid var pakken ikke ankommet. Jeg kontaktede Monis og fik et virkeligt flot personligt svar tilbage. Fejlen lå hos dao og pakken ankom kort tid efter. Jeg handler helt klart hos Monis igen og de får mine varmeste anbefalinger.
Altid gode insekter, til tiden
Altid gode insekter, til tiden. Det eneste "spam jeg får" er når de skriver hvornår senest man kan bestille insekter... Har ikke rigtigt noget imod det
Tre gang har jeg bedt dem lade være med…
Tre gang har jeg bedt dem lade være med at sende reklame mails og sms.
De vælter fortsat ind.
Jeg er PISSE LIGEGLAD med hva "formanden" render og laver, mage til ego skal man lede længe efter !!
Altid fantastisk og god service :)
Jeg var ellers glad for handle hos jer
Jeg var ellers glad for handle hos jer, men det stopper nu, da jeg har modtaget flere spam sms og har aldrig bedt om det:
Afmeldt for 1 uge siden og sidste to den sidste 13.2.2023
Total spam
Total spam. Jeg bliver haglene ned med SMS skam.- lad vær med at købe noget, og give dem ikke dit telefonnummer.
Hurtig levering, gode produkter der kan være svære at finde andre steder, kunne være endnu mere lækkert med flere ting til sugar gliders.
Gratis SMS SPAM
Jeg har aldrig givet accept til at I kan sende mig SPAM per SMS. Det er muligt at jeg har overset jeres forudfyldte "tilmeld nyhedsbrev" ved siden af e-mail adressefeltet, men det har intet med SMS at gøre. Ej heller kan SPAM-beskeden betegnes som nyhedsbrev thi den ikke har noget indhold.
Dette er en klar overtrædelse af markedsføringslovens § 10, stk. 1.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.