Fantastiske – og masser af flotte og ret unikke stel i et materiale, jeg har ledt længe efter. Jeg købte mine to par tilbage i slut oktober, efter at have brugt lang tid på at finde et alternativ, fo... Ver mais
A empresa respondeu
Har netop hentet mine første briller med glidende overgang :) Har fået den bedste betjening hos Monkeyglasses. Rigtig god vejledning og meget kompetent personale. Eneste ulempe er at der er for... Ver mais
A empresa respondeu
Fantastisk service i unikke Monkey Glasses. Mine brilleglas er ridsede og synet en smule dårligere end for to år siden (gratis synsprøve). I stedet for at råde mig til nye stærkere glas, der m... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg fik synsprøve hos Johanne, der var fantastisk tillidsskabende og virkelig behagelig. Har fået 2 nye par briller, som jeg allerede er top glad for. Jeg kan kun anbefale Monkeyglasses, og er for evi... Ver mais
A empresa respondeu
Danish design frames, handmade under good conditions, from biodegradable cotton acetate and recycled stainless steel.
Fælledvej 16, 2200, Copenhagen N, Dinamarca
Personlig, hyggelig betjening, god service, rimelige priser, pæne briller. Mine bedste anbefalinger🙂

Resposta da Monkeyglasses
I much appreciated their advice about glasses. They really took the time and checked in great detail how the glasses looked, for example with different facial expressions. Also, the glasses themselves look great and I’ve gotten so many compliments.

Resposta da Monkeyglasses
Søde professionelle mennesker, super service, jeg er meget glad for mit brillekøb.

Resposta da Monkeyglasses
Mirela var meget sød og hjælpsom og jeg købte progresive briller som havde svært i starten at vænne sig
til. Efter kort tid blev jeg glad for dem.
Det er dejlig og charmerende butik med flotte design og store udvælg af briller Vil varmt anbefale til andre.

Resposta da Monkeyglasses
Jeg fik en super god og ærlig vejledning i valg af briller. Der blev lyttet til mine behov, og jeg fik meget kompetent vejledning ifht til hvilke briller der passer til min stil, ansigtsform, hår mm.
Synstesten blev udført top professionelt og grundigt.
At alle briller er produceret bæredygtigt og endda til en meget rimelig pris, er også et stort plus.
Og så designer Monkeyglasses bare så mange fede brillestel, fra det helt klassiske, til det unikke og specielle.
Jeg er stor fan af Monkeyglasses.

Resposta da Monkeyglasses
Dejlig oplevelse ved køb af briller. Bliver mødt med venlighed og ægte kundeinteresse, de er altid lyttende omkring mine ønsker og behov. Kan kun anbefale at handle hos M. G. De gør lige det ekstra, også hvis noget skulle gå i stykker uheldigt. Bæredygtige briller og kompetent betjening.

Resposta da Monkeyglasses
Närvarande och personlig service! En mycket bra upplevelse. Jag köpte tre par glasögon och är väldigt nöjd.

Resposta da Monkeyglasses
Virkelig kompetent service fra start til slut, kan kun anbefale MONKEYGLASS 🤩

Resposta da Monkeyglasses
Jeg oplevede at være i centrum og følte helt bestemt, at ekspedienten var til for mig. Han var god til at lytte og var opmærksom på mine ønsker, og fandt spændende briller og tilbehør. Jeg købte 2 par og er super glad for begge. Fantastiske glas som er klare og nemme at pudse. Har allerede anbefalet jer, når snakken falder på briller. Vi ses helt bestemt igen.Var hos jer i uge 21 - husker ikke datoen

Resposta da Monkeyglasses
Altid rare, venlige og imødekommende og altid en lille sjov bemærkning, er bare SÅ glad for at handle med jer

Resposta da Monkeyglasses
Alletiders gode oplevelse! En nærværende og tålmodig Millan der både kan sit kram som optiker, og som dygtigt vejledte mht til stel og lod mig prøve løs, til jeg var overbevist om valget. Tak for en fantastisk oplevelse, super gode briller (både solbriller og alm m overgangen), super godt koncept 🙏🏼 Jeg anbefaler jeg vidt og bredt ☺️

Resposta da Monkeyglasses
Altid den bedste service og gode produkter i såvel briller som solbriller

Resposta da Monkeyglasses
Total god betjening og rolig imødekommende.
Kommer gerne igen og vil helt klart anbefale monkeyglass til andre😊

Resposta da Monkeyglasses
God kompetent vejledning. Venlig og personlig vejledning.

Resposta da Monkeyglasses
Very friendly and patient employees. I am very happy with the service and my glasses

Resposta da Monkeyglasses
Hurtig og ærlig service! Generelt meget behageligt at være i butikken, personalet er meget imødekommende! Har allerede anbefalet dem til flere i min omgangskreds!

Resposta da Monkeyglasses
Det er den finneste brillebutik i Kbh.
Professional sød personale og en ægte etisk foretning.

Resposta da Monkeyglasses
Virkelig kompetent udført synsprøve - og dejligt med linser uden abonnement

Resposta da Monkeyglasses
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.