Heel kwaliteitsvolle juweeltjes en edelstenen met exacte beschrijving! Fijne vriendelijke reply bij het opnemen van contact! Bedankt voor de prachtige juwelen, ik draag ze met heel veel plezier en tro... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
zeer overzichtelijke webshop. Mooie foto's, veel uitleg over de verschillende stenen. Stenen zijn zeer mooi
Mooie overzichtelijke site, veel verschillende soorten steentjes waaronder ook minder bekende, en per soort ook nog ruime keuze, waarbij het allerfijnste is dat je precies dat steentje krijgt dat je w... Ver mais
Prachtige producten, kwaliteit, met de hand gemaakt. Men is erg behulpzaam en beantwoordde mijn vragen over een bestelling na levering. Inmiddels 4 hangers: robijn, maansteen, kwarts en toermalijn. Al... Ver mais
Informações sobre a empresa
Wij zijn Dion & Clara en maken hangers van unieke edelstenen die we tijdens onze reizen inkopen. Alles gemaakt met liefde🥰
Informações de contacto
Fellenoordstraat 142, 4811TJ, Breda, Holanda
- info@monosjewellery.nl
- monosjewellery.nl
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 50% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de duas semanas
Prachtige ketting hier gekocht
Prachtige ketting hier gekocht. Zou er zeker weer iets kopen!
Een hele mooie Amazoniet ontvangen
Een hele mooie Amazoniet ontvangen! Ik heb al een aantal steentjes gekocht bij deze lieve mensen. Alles altijd netjes verpakt, snel ontvangen en op berichtjes wordt altijd gereageerd. 10/10 💙❤️
Mooie edelsteen en goede service
Vorig jaar een super mooie paarse Scapoliet gekocht. In mei viel het oogje uit de edelsteen en daar baalde ik natuurlijk ontzettend van. Ik draag namelijk de ketting bijna iedere dag. Ik heb Monos gemaild met de vraag of zij iets konden betekenen voor me en ja hoor!! Ik mocht de edelsteen opsturen en zij hebben het oogje weer vastgemaakt. Wat een fijne service en ik ga zeker in de toekomst weer een edelsteen uitzoeken hier.
Er zat een fout in mijn adres en ze…
Er zat een fout in mijn adres en ze contacteerden me om het juiste zdres te vragen.
Heel blij met hanger door hoog kwaliteit
De meest bijzondere edelstenen!
De meest bijzondere edelstenen!
Echt geweldig. Ik ben nog niet zo’n webshop als Monos tegengekomen. Prachtige moldaviet ontvangen en binnen 1 dag geleverd. Bedankt!
Beoordeling voor Mono Gemstone
In de afgelopen twee maanden heb ik minstens 10 edelsteen-hangers gekocht bij Mono Gemstone, en ik ben ontzettend tevreden over elke aankoop. De kwaliteit van de stenen is prachtig – elk stuk is zorgvuldig afgewerkt en straalt echt iets bijzonders uit.
De variatie in edelstenen is indrukwekkend, en het is duidelijk dat er aandacht wordt besteed aan zowel de selectie als de presentatie. De verzending was telkens snel en netjes verpakt, wat ik erg waardeer.
Wat ik vooral fijn vind, is dat elk sieraad voelt alsof het met liefde is gemaakt. Je merkt dat er passie achter het merk zit. Ik draag de hangers dagelijks en krijg vaak complimenten.
Ik zal zeker blijven terugkomen voor meer aankopen. Aanrader voor iedereen die op zoek is naar authentieke en mooie edelsteen-sieraden
Fantastic
Very satisfied with my purchases from Monos edelstenen. They have a fantastic collection to choose from full of beautiful, unique and also rare crystals. The team is very kind and I always place my orders by them with pleasure.
Hoge kwaliteit en leuke eigenaren
Prachtige stenen, hoge kwaliteit en een super vriendelijk en gepassioneerd koppel dat het samen runt. 10/10!
Prachtige edelsteen hangers van hoge…
Prachtige edelsteen hangers van hoge kwaliteit.
Wordt snel verzonden en mooi verpakt.
Aanrader!
Uniek en beeldschoon
Elk steentje is zorgvuldig verpakt. Alle steentjes lijken precies op de afbeelding, dus jij weet wat jij krijgt. Een mooi uniek product met zorg geleverd!
Prachtige stenen
Prachtige stenen. De sieraden zijn met liefde gemaakt, dat zie en voel je.
Bestelling gedaan op 3juli
Bestelling gedaan op 3juli , nog altijd niet ontvangen , we zijn inmiddels 12 juli
Bedel met ketting
Hangertje en ketting werd samen geleverd in een cadeauverpakking net als gewenst. Het is ook exact het hangertje die ik koos via de website. Ik ben zeer tevreden en zal zeker opnieuw iets bestellen van Mónos ❤️
Hele mooie ketting en edelstenen hanger…
Hele mooie ketting en edelstenen hanger ontvangen
Heel snel ontvangen en prachtige steen.
Goede service en mooie hangers.
Goede service en prachtige hangers van mooie kwaliteit.
Exact zoals verwacht
Prachtige steen, exact zoals op de foto! Levertijd was best snel, kwaliteit van het product is hoog. Ook enorm netjes verpakt en pastte in mijn geval ook door de brievenbus.