Twindor casino | 15 000 zł + 500 FS + x2 punkty! Opiniões 52

4,6

I’ve had a couple of hiccups—once a game wouldn’t load, once a bonus didn’t trigger automatically. Both times support fixed it, although not super fast. Still, compared to the nightmare stories I read... Ver mais

Ville ta en pause og trodde det var lett, men fant ikke noe tydelig valg for å sperre kontoen permanent. Bare midlertidige grenser. Måtte i chat, forklare, de prøvde å overtale meg til å vente, og ett... Ver mais

I turned on those popups that remind you how long you’ve been playing. It’s annoying, but it also stops me from doing marathon sessions without noticing. I respect they give that option.

Jeg vant faktisk litt, 700 kr eller noe, og uttaket kom etter to dager, så det var ikke krise. Men hele prosessen med dokumenter, skjema, vent på mail, svar igjen, bare slitsomt. Jeg vil ha enklere st... Ver mais

4,6

Excelente

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Mini gains, maxi frustration

Les seules fois où j’ai gagné quelque chose, c’était genre 0,30€ pour une mise de 0,20€. Tu vois le truc, ça garde juste en vie pour que tu continues, mais jamais de vrai moment excitant. Au final, j’étais plus frustrée qu’autre chose.

Ikke noe for meg

Det funka liksom, men jeg fikk ingen god følelse. Litt rotete, litt masete, litt bråkete grafikk. Klarer ikke helt sette fingeren på det, men jeg lukket bare siden etter en halvtimes spilling og har ikke savna den siden. Så, nei takk.

30 de maio de 2026

Cashback is small but real

Got a few euros back after a bad week, didn’t expect that. It’s not a miracle, just softens the loss a bit. You still need to be careful, but it’s something.

Parfait en tous points

Livraison parfaite et produit correspondant et de qualité.

16 de março de 2021
logótipo da Twindor casino | 15 000 zł + 500 FS + x2 punkty!

Resposta da Twindor casino | 15 000 zł + 500 FS + x2 punkty!

Bonjour,

Nous sommes ravis que nos produits vous plaisent.

À très bientôt 😁

Tim