Selve processen er nemt nok, men det er oplysninger, man ikke ønsker at dele med hvemsomhelst, derfor kan man være bange for, at svindlere står bag. Alt kan hakkes i vore dage desværre.
Leia as opiniões dos outros
Oplevelsen var nem at tilgå. Fatter bare ikke hvorfor vi skulle indsende exact de samme oplysninger 2 gange.??
Man videregiver økonomiske forhold i et snuptag til Mercedes-Benz Finans. Det er trygt og sikkert og hurtigt og nemt
Jeg har gennemgået forskellige låneansøgninger i mange år, og processerne kan være tidskrævende og besværlige, men med Monthio er processen problemfri, meget nemmere og hurtigere. Jeg ville stadig skr... Ver mais
Respondeu a 26% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
Det var let at gå til
Det var let at gå til. Det fungerede. Det gik hurtigt.
nem at bruge af en som er lidt ordblind
super hurtigt
ikke bøvlet og 5-7min så var jeg igennem alle spørgsmål.
let og smertefri ansøgning
let og smertefri ansøgning, så kan anbefales herfra
Hurtig og nem procedure 👍
Nem og overskuelig vejledning
God service som altid
Nemt og overskueligt
Nemt og overskueligt at gå igennem forløbet.
Nemt, hurtigt og ligetil!
adgang til eskat og bankdokumenter for…
adgang til eskat og bankdokumenter for at finansiere ydmyge forbrugerkøb, nej tak.
Grænseoverskridende oplevelse
Jeg føler mig på ingen måde tryg ved denne proces og specielt den adgang jeg giver til min bank.
Jeg har ingen troværdig information om hvad jeg har givet adgang til (læse, skrive eller skrive og læse), hvad der deles med 3. part eller hvor lang tid adgangen til banken er givet, hvordan jeg kan overvåge adgangen eller stoppe adgangen.
Jeg ønsker at kunne indhendte informationer om monthio fra en uafhængig troværdi kilde som finanstilsynets om at monthio er godkendt til denne type databehandling og adgang samt hvad min godkendelse af adgang giver monthio adgang til.
Alt hvad monthio skriver er i princippet PIDOOMA og ubrugeligt i forhold til min sikkerhed - det er en ommer.
1 x indtægt + 2 x udgifter = gir ingen mening
Kan simpelthen ikke forstå hvorfor Monthio fejler mig i kreditvurdering.
Den tager MIN indtægt - altså én person i høj lønklasse. Så tager den VORES udgifter som er fælles.
For de fleste husstande vil det vel være et loose loose regnestykke eller hvad?
Alt er fortkert
Forkert indkomst, en boligsikring der ikke er kommet ind på kontoen i 3 år, en gæld til skat som er betalt ud sommeren 2024, en bil vi ikke har haft siden sommer 2025 og en 2 år gammel gæld der betalt ud for 2 år siden.
Alt det som vi ikke har mere står på jeres side når jeg skal bruge jer, det resultere i at man ikke kan bruge jer til noget andet end et godt grin over chatgpt har uddannet jeres personale.
Måske lige udeluk ny uddannet indenfor 5 år så jeres "service" er brugbar.
how is this legal
I cannot believe banks are taking this service seriously and actually asking their customers to upload sensitive financial data to a service that doesn't even require mitid login?
Pass on a bank using this system..
Dårligste service i de sidste 3 år
Dårligste service i de sidste 3 år. Virksomhed, der ikke behandler lån og lukkede gældsposter. Virksomhed, der registrerer lukkede gældsposter fra flere år siden og viser dem som aktive. OPDATER SYSTEMET OG DATAENE, FORDI DET ER MOD LOVEN AT VISE ALLEREDE LUKKET GÆLD.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.