Banner for Mööbel1.ee

Mööbel1.ee Opiniões 435

TrustScore: 4.5 em 5

4,6

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Kõik on suurepärane, tellimuse vastuvõtja, tellimuse kinnitus, ka muutused vormistatakse ümber, kiire tarne, kuller helistab ette ja lepib aegsalt päeva ja kella kokku, kaup (väga suur ja väga raske)... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

just great! Ostsin uue voodi Mööbel.1-st ja olen väga rahul kogu kogemusega. Suur tänu suurepärase teeninduse eest! Eriline tänu meestele, kes mööbli kohale toimetasid — just sel hetkel, kui nad saab... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Mugav, kiire, kui valid maksmise kullerile on see ka riskivaba:) Esimene kulleri pakutud kellaaeg ei sobinud, seega sain tellimuse mitu päeva hiljem( kui olin ise uurinud miks pole keegi ühendust u... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Väga stiilne mööbel. Ei tea kui kiire on kohaletoimine kuna me tellisime kuu aega ette ja leppisime kokku, et toovad konkreetsel kuupäeval ning oli kohal nagu olime kokku leppinud. Manuaalid on väga l... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de móveis
  2. Loja de mobília para quartos
  3. Loja de mobília para sala de estar

Escrito pela empresa

Valige mööbel veebipoest Mööbel1. Meie usaldusväärsest veebipoest leiate laia valiku mööblit iga toa jaoks. Alates klassikalisest stiilist modernse stiilini, meil on valikuvõimalusi iga ruumi jaoks—olenemata kas otsite mugavat diivanit, praktilist kirjutuslauda, või riidekappi esikusse. Naudi kiiret kohaletoimetamist, suurepärast klienditeenindust, ja sujuvat ostukogemust. Leidke kõik, mida vajate oma unistuste kodu jaoks Mööbel1 veebipoest.

Tasuta kohaletoimetamine

Tasuta tarne Eestis

Kõik tellimused tarnitakse üle Eesti Teie koduni tasuta (kaubikuga ligipääsevate kohtadeni).

Informações de contacto

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 95% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Como esta empresa usa o Trustpilot

Great!

Desided midway to switch the product size due to miscalculation on my part and the company kindly helped me with that. The product, delivery and communication is on the high level!

20 de outubro de 2025

Resposta da Mööbel1.ee

Hi Elena! Thank you for your kind feedback! We’re glad we could assist with the size change and that both the product and delivery process worked out smoothly for you. It’s great to hear the whole experience met your expectations. You’re always welcome back!

Classificada 5 em 5 estrelas

Mööbel 1.ee. Unistuste pood.

Mööbel 1.ee.
Tiim oli minu suhtses sõbralik ja abistas. Kuni mõõbli tuppa saamiseni. Ja seda iga kord kui olen tellinud.
Suured tänud Tiimile koos töö eest.

8 de outubro de 2025

Resposta da Mööbel1.ee

Tere Tiina! Suur aitäh positiivse tagasiside eest! Väga hea meel kuulda, et olete meie tiimiga korduvalt rahule jäänud ja abi saanud. Teie tänu on edasi antud kogu meeskonnale!

Classificada 5 em 5 estrelas

Olen rahul et teade tuli päev varem

Olen rahul et teade tuli päev varem, teatades teenindaja nime ja telefoni, kellaaja vahemiku. Ajast on kenasti kinni peetud ja sõbralikult,naeratusega üle antud.
Toode käes,kokkupanek lihtne ja rahul soovitud tootega

14 de outubro de 2025

Resposta da Mööbel1.ee

Tere Merike! Suur tänu positiivse tagasiside eest! Väga hea meel kuulda, et tarne sujus plaanipäraselt, teenindus oli meeldiv ning ka toode vastas Teie ootustele. Olete alati tagasi oodatud!

Рекомендую этот магазин

Очень легко было сделать заказ, удобная и бесплатная доставка, заблаговременно сообщение было о доставке. Сам товар отличного качества.

1 de outubro de 2025

Здравствуйте, Нелли!

Спасибо Вам большое за отзыв!
Нам очень приятно, что Вам понравился сервис и качество — будем рады видеть Вас снова!!!

Classificada 1 em 5 estrelas

The matress was to soft for us.

Resposta da Mööbel1.ee

Hello Artur! Thank you for your feedback. We’re sorry to hear that the mattress felt too soft for your preference. Mattress comfort can be quite individual, but we appreciate your input.

Usaldusväärne e-pood

Alati suurepärane teenindus. Senine kogemus tellitud kaupade osas samuti väga rahuldust pakkuv

Resposta da Mööbel1.ee

Tere Ene! Aitäh toreda tagasiside eest! Väga rõõmustav kuulda, et olete meie teeninduse ja toodetega rahul. Hindame Teie usaldust ja ootame alati tagasi!

Classificada 5 em 5 estrelas

Sellest kauplusest ostmisel ei küsita ettemaksu.

Mulle meeldis väga, et kauba ostmisel ei küsitud ettemaksu. Ettemaksu nõude korral ei oleks ma teie firmat valinud.
Kiidan ka teie teenindajat, kes kauba mulle koju tõi. Ta oli täpne ja abivalmis.
Kogu kauba ostmise protseduuri saan hinnata hindega 5+. Võin julgesti soovitada ka teistele.

10 de outubro de 2025

Resposta da Mööbel1.ee

Tere Marianne! Täname Teid tagasiside eest. Meil on väga hea meel kuulda, et kogu ostuprotsess ja tarne sujusid meeldivalt ning et meie kuller jättis Teile hea mulje. Teie soovitus tähendab meile palju. Olete alati tagasi oodatud!

Classificada 4 em 5 estrelas

Kuller oli väga tore

Kuller oli väga tore, tellimus jõudis kohale õigel ajal.
Tootepildid oleks võinud olla veidi detailsemad - õigest puidu värvitoonist ma ei saanud päris hästi aru ja see polnud päris selline, nagu ma piltide järgi oleks oodanud.

Resposta da Mööbel1.ee

Tere Anu! Aitäh tagasiside eest! Rõõm kuulda, et tarne sujus ja jäite kulleri teenindusega rahule. Vabandame, kui tootepildid ei andnud värvitoonist täiesti täpset ettekujutust.

Kiirus ja mugavus

10 de outubro de 2025

Resposta da Mööbel1.ee

Tere Elaire! Aitäh tagasiside eest! Rõõm kuulda, et jäite teenuse kiiruse ja mugavusega rahule. Ootame alati tagasi!

++++

Заказывал модульную кунхю. Качеством доволен.

9 de outubro de 2025

Здравствуйте, Andrei!

Спасибо большое за отзыв! 😊 Рады, что Вам понравилась кухня и качество работы. Пусть она служит Вам долго и радует каждый день!

Praegu kõik korras

Praegu kõik korras. Kiirus, kvaliteet. Ootan veel kaupa. Ja kingitused. Tänu.

9 de outubro de 2025

Resposta da Mööbel1.ee

Tere Eduard! Täname Teid tagasiside eest! Meil on hea meel, et jäite meie tarne ning toodete kvaliteediga rahule. Olete alati tagasi oodatud!

Hinna kvaliteedi suhe OK

Hinna kvaliteedi suhe OK. Kättetoimetamine suhteliselt õigeaegselt. Kodulehel on enamvähem võimalik aru saada, mis toode endast kujutab.

7 de outubro de 2025

Resposta da Mööbel1.ee

Tere Jaan! Aitäh positiivse tagasiside eest! Rõõm kuulda, et jäite toodete ja tarnega rahule. Olete alati tagasi oodatud!

Classificada 5 em 5 estrelas

Kiire teenindus ja kohaletoimetamine…

Kiire teenindus ja kohaletoimetamine vastavalt kliendi soovile.

2 de outubro de 2025

Resposta da Mööbel1.ee

Tere Lene! Aitäh tagasiside eest! Rõõm kuulda, et jäite meie teeninduse ja kohaletoimetamisega rahule. Olete alati tagasi oodatud!

Classificada 5 em 5 estrelas

Лучшие цены! Прекрасный сервис!

Спасибо! Всё чётко в срок!

2 de outubro de 2025

Resposta da Mööbel1.ee

Большое спасибо за Ваш отзыв! Рады слышать, что Вы остались довольны ценами, сервисом и сроками доставки. Будем рады видеть Вас снова!

Hinna kvaliteedi suhe paigas

Hinna kvaliteedi suhe paigas, samuti meeldiv teenindus!

29 de setembro de 2025

Resposta da Mööbel1.ee

Tere Sigmar! Aitäh tagasiside eest! Rõõm kuulda, et nii hind, kvaliteet kui ka teenindus vastasid Teie ootustele. Ootame alati tagasi!

Tänud.

Aitäh,väga rahul teenindusega,tellin kindlasti veel.

30 de setembro de 2025

Resposta da Mööbel1.ee

Tere Inge! Täname tagasiside eest! Hea meel kuulda, et jäite teenindusega rahule, ootame Teid rõõmuga taas!

A Experiência Trustpilot

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais