Informações sobre a empresa

1. Loja para bebé

Escrito pela empresa

Your baby will love the freedom to move and explore in the easiest-to-use baby carrier available. You will love the comfort and style.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Bedste bæresele til dato

Bedste bæresele til dato. Jeg lider af rygsmerter i.bl.a. lænd og kan gå rundt med baby I timevis. God kundeservice- har reddet min barsel.

17 de abril de 2026

Resposta da Moova ApS

Mange tak, Sarah. Vi er glade for at være en så vigtig og positiv del af din barsel.

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg anbefaler den til alle mine venner 🌟

Jeg startede først med Moova, da min datter var 4,5 måned. Jeg havde prøvet både vikle og t-shirt vikle, men smed hurtigt håndklædet i ringen med alt det der skal bindes og snørres og justeres. Moova er virkelig bare over hovedet og afsted.

Min pige elskede den nærmest med det samme. Der skulle lige lidt tilvænning til i starten, men det gik ret hurtigt. Nu er den en del af hverdagen, og hun sidder og følger med i alt, mens jeg har hænderne fri.

Jeg er netop kommet hjem fra en arbejdsrejse, hvor den var en kæmpe lifesaver. Nem at have med, nem at tage på, og da min veninde skulle passe hende tog hun bare selen på – ingen lange forklaringer. Det fungerer bare. Og så føles den sikker, stoffet er lækkert, og den er bare flot.

Jeg havde nogle få spørgsmål til Henrik, som tog sig god tid til at besvare over mailen - lyt i øvrigt til deres podcast på Spotify.

Bare kæmpe kæmpe anbefaling. ⭐⭐⭐⭐⭐

19 de março de 2026

Kære Mathilde
Tusind tak for din virkelig fine og grundige anmeldelse – det betyder rigtig meget for os at læse ❤️
Det glæder os især at høre, at Moova er blevet en naturlig del af jeres hverdag, og at den har gjort det nemt og trygt for både dig og din datter – også på rejse. Det er præcis den oplevelse, vi håber at kunne give.
Og hvor er det skønt at høre, at den også var nem for din veninde at bruge – det er netop en vigtig del af tanken bag vores design.
Tak også for dine ord om materialet og udtrykket – det sætter vi stor pris på.
Og tak fordi du nævner vores podcast – der ligger jo afgørende ny forskning bag Moova, og man får mest muligt ud af sin babybæring, hvis man bruger bare lidt tid på at forstå denne forskning.
Team Moova

Mehr als zufrieden

Wir sind mit unserer Moova Balance mehr als zufrieden.
Die Trage hat einen bequemen Tragekomfort und ist sehr leicht in der Handhabung. Durch die magnetischen Verschlüsse ist die Trage schnell angelegt. Durch den stufenlos einstellbaren Bauchgurt ist die Trage auch für etwas korpulentere Menschen perfekt.
Der Kopf von unserem Kind wird optimal und fest gehalten, vor allem wenn das Kind schläft.

Die Trage ist definitiv jeden Cent wert!

15 de dezembro de 2025

Fantastisk bæresele

Fantastisk bæresele. Vi skulle lige lære den at kende, og nu har vi den med over alt. Nem at have med at gøre, også når man selv skal sætte baby deri. Meget behagelig, pæn og gode funktioner.

12 de agosto de 2024

Resposta da Moova ApS

Mange tak, Cecilie. Vi er så glade for at kunne være en vigtig del af jeres liv i denne helt særlige tid med et nyt lille barn. Venligst, Moova

Classificada 5 em 5 estrelas

Den største anbefaling af Moova bæresele

Nu har vi haft bæreselen i seks måneder og vi er stadig yderst tilfredse. Dens mange bære- og støttemuligheder gør den anvendelig i alle tænkelige situationer for os.
Jeg har siden vores køb anbefalet den til alle, der har spurgt mig til råds ift. bæreredskaber, fordi jeg oplever den som funktionel, god og investeringsværdig 😊

9 de abril de 2024

Nem at bruge!

Nem bæresele, som vores søn elsker. Den er let at tage på alene, hvilket jeg er kæmpe fan af.

Derudover er det genialt at den kan vaskes i vaskemaskinen.

Den er behagelig at have på og man får ikke ondt i ryggen, selvom den er på i flere timer.

1 de julho de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

Perfekt til vores nysgerrige dreng

Vi valgte Moova, fordi vi ledte efter en bæresele til vores nysgerrige søn, hvor han ikke behøvede at sidde fremadvendt.
Selvom vores søn kun er 4,5 måned og endnu ikke stærk nok til, at vi kan lyne rygpanelet helt ned, har han stor glæde af at have armene ude af selen, samt at vi kan hænge legetøj fast på skulderstropperne.
Derudover er selen nem for min mand og jeg at dele, da den er let at indstille, når vi tager den på.
Alt i alt er vi meget glade for at valget faldt på Moova, og vi glæder os til at give Lillemanden endnu mere bevægelsesfrihed, når han er klar til det.

3 de dezembro de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

Genialt produkt og personlig og nærværende service

Henrik er simpelthen så engageret og et virkelig behageligt menneske. Han er altid åben for en snak og rådgivning, når man rækker ud til Moova hvilket simpelthen er så trygt og dejligt.
Herhjemme er vi rigtig glade for Moovababy og især farmand elsker at bære vores lille i netop denne sele. Det er SÅ dejligt at se hvordan far og barn knytter sig tættere og tættere og hvordan den lille kan opleve og interagere med verden, fra en tryg favn.
Vi købte selen da baby var 3-4mdr. men jeg synes vi har fået bedst brug af de unikke funktioner efter baby er fyldt 6mdr og for alvor havde god styrke i ryggen og øget interesse for at dreje sig og kigge rundt.
Alt i alt er Moova virkelig anbefalelsesværdig og jeg har flere venner der har købt denne på min opfordring.

18 de julho de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

Rigtig god bæresele til vores dreng som…

Rigtig god bæresele til vores dreng som ikke gad sidde i traditionelle bæreseler og vikler der ikke gav samme bevægelsesfrihed. Det blev vores life saver på sommerferien med en 6 måneders dreng der skulle følge med i det hele men også ville være tæt på mor og far.

1 de agosto de 2023
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais