Banner for Moov

Moov Opiniões 2318

TrustScore: 4 em 5

4,1

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Ich nutze das Moov Laufband nun seit einigen Wochen und bin bisher wirklich zufrieden. Besonders gefällt mir, wie einfach sich das Laufband in den Alltag integrieren lässt. Da ich beruflich viel s... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Geweldige support met snelle reactie. Zeer tevreden over de service van Moov! Hoewel ik het product zelf nog niet ontvangen heb en daar dus nog geen oordeel over kan geven, wil ik toch al even de... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Kann wirklich nur positives berichten. Bestellung, Lieferung, Kundenservice - alles perfekt. Bin auch mehr als positiv überrascht von der Qualität des Produkts. Es ist tatsächlich viel hochwertiger al... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

We hadden van ons buurmeisje haar SmartStep Pro3 geleend om uit te proberen of het iets voor ons (we lopen tegen de 70 en dan schijnt achteruitlopen heel goed voor je te zijn) was. Geweldig fijne loop... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de equipamento fitness
  2. Grossista de equipamento fitness
  3. Loja de cosmética
  4. Loja de artigos desportivos
  5. Loja de memorabília desportiva

Sobre Moov

About Moov

Movement has disappeared from modern life. We're giving it back its place. Work, commutes, and packed schedules make it hard to move every day. Moov brings movement indoors close enough to get started and easy enough to pick up again tomorrow. A treadmill is the beginning. Keeping moving is the goal.

Integrity

We say what we do and do what we say. Nothing more, nothing less.

Quality

A treadmill that gets used every day needs to handle every day. That's what we build for.

Customer satisfaction

If someone buys a treadmill and never uses it, we need to do our job better. Not because the product isn't good, but because we didn't help that person keep moving. Because that's where we want to make a difference. So, got a question or just want to share your story? We're reachable by phone and email and do our best to help you the same day.

30-day trial

You have 30 days to try the treadmill at home. Not happy with it? We'll pick it up for free and give you a full refund.

2-year warranty

Every Moov treadmill comes with a two-year warranty. Standard.

Our promises

Integrity
How do you build something people trust? You start by being honest. At Moov, everything we do is rooted in transparency. We deliver what we promise, no fine print, no surprises. What you see is what you get — and sometimes a little more.
Quality
Movement that fits into everyday life deserves a treadmill that keeps up. One that's thoughtfully designed, built with care and made to last. At Moov, quality isn't a feature. It's the foundation. Something you feel the first time you step on and every time after.
People
Without the people who trust us, there is no Moov. That's why you always come first. Whether you have a question, a concern, or just want to talk things through, we're here. Call or email, and we'll get back to you the same day. Because being there for you isn't a policy. It's how we move.

Service guarantees

30 days to try. 2 years guaranteed.

Thirty days to give Moov a place in your day. Walk between calls. Try a few minutes before work. Step on after dinner. See how it fits into your routine no pressure, no commitment. Doesn't feel right? We'll collect the treadmill at no cost and refund you in full. No hassle, no questions. And every Moov treadmill comes with two years of warranty as standard. Built to stay. Covered for the long run.

Informações de contacto

Promotion box for Moov

Discover the Moov treadmills

Feel fitter every day and boost your energy from your home!

4,1

Bom

TrustScore: 4 em 5

2 mil opiniões

Sem histórico de convites para avaliação

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Duidelijke communicatie.

Duidelijke communicatie.
Loopband besteld, heel fijn.
Is een topper.

Hi,
Duidelijk geregeld en een topper in huis, daar zijn we blij mee. Dank je wel voor je review.

Classificada 5 em 5 estrelas

De loopband werd snel bezorgd en het in…

De loopband werd snel bezorgd en het in elkaar zetten ging soepel. De band staat nu startklaar op zolder en ik stap er regelmatig op… weer of geen weer. Het enige dat ik jammer vind is dat je moet “wachten” als je bepaalde gegevens wilt weten zoals de tijd en het aantal stappen. Maar ach dat is een kleinigheid.

11 de maio de 2026
Opinião espontânea

Hi Siska,
Weer of geen weer, gewoon de zolder op en lopen, daar is de loopband perfect voor. Je punt over de wachttijd bij het bekijken van je gegevens nemen we mee. Dank je wel voor je review.

Bestelling ging soepel

Bestelling ging soepel. Levering van het product ook.

Installatie is erg eenvoudig en het gebruik ook.

Al met al tevreden met de aankoop en afhandeling.

Hi,
Van bestelling tot in gebruik allemaal soepel verlopen, zo hoort het. Dank je wel voor je review.

Gebruiksgemak valt tegen

De Moov is behoorlijk zwaar en lastig door het huis te verplaatsen. Het snoer dat in het stopcontact moet is véél te kort, zonder verlengsnoer kan ik hem nergens in huis gebruiken.

1 de maio de 2026

Hi,
Dank je wel voor je eerlijke review. De loopband weegt inderdaad rond de 25 kilo vanwege de stevige constructie, en we begrijpen dat verplaatsen daardoor wat zwaarder is dan verwacht.

Wat betreft het snoer. Naast de standaard meegeleverde stroomkabel van 2 meter, bieden we via onze website ook langere kabels aan van 3 of 4 meter. Dat geeft je net even wat meer ruimte om de loopband op de juiste plek te kunnen gebruiken. We nemen persoonlijk per mail contact met je op om hier samen naar te kijken.

Classificada 5 em 5 estrelas

Totaal GEEN spijt van mijn aankoop

Na heel lang twijfelen en vergelijken heb ik uiteindelijk de knoop doorgehakt en de loopband besteld bij Moovv. Na 2 dagen had ik het in huis. Echt super snel. Ik heb de band nu iets meer dan een week in huis en tot nu toe elke dag gebruikt. Ben er echt super blij mee.

11 de maio de 2026

Hi,
Lang twijfelen en vergelijken hoort erbij bij zo'n aanschaf, des te leuker dat je nu elke dag plezier hebt van je keuze. Snel binnen, snel ingezet en blij ermee, daar doen we het voor. Blijf lekker lopen.

Heel blij mee

Heel blij mee, makkelijke manier om mijn stapjes te halen

30 de abril de 2026

Hi Diane,
Mooi dat de loopband je helpt om je stappen makkelijk te halen. Blijf lekker lopen.

Classificada 1 em 5 estrelas

Bij het uitpakken merkte ik meteen dat…

Bij het uitpakken merkte ik meteen dat in het blisterpak met de inbussleutel edm DRIE vijsjes staken - bij montage bleek dit EEN te weinig te zijn. Ik stuurde hierover reeds tweemaal 'n e-mail, aan Mickey & Carmen, maar een reactie ho maar ! Géén antwoord en evenmin 'n reactie !

29 de abril de 2026

Hi Magdalena,
Wat vervelend om dit te lezen en daarvoor onze oprechte excuses. Dat er een vijsje ontbrak in je pakket en dat het langer duurde voordat je een reactie kreeg, had niet zo mogen gaan.

We zien dat een collega de vraag gisteren heeft opgepakt en een oplossing heeft geboden. We nemen persoonlijk per mail nog even contact met je op om te checken of alles naar wens is afgerond.

Schnelle Lieferung

Schnelle Lieferung, unkomplizierte Zustellung. Zusammenbau leicht und das Gerät für meinen Gebrauch perfekt. Trainiere jeden Tag und steigere meine Fitness nach meinem Bedarf und Können!

Hi Ursula,
Schön zu hören, dass das Laufband so gut zu dir passt und du jeden Tag damit trainierst. Genau in deinem eigenen Tempo aufbauen, das ist die beste Art. Vielen Dank für deine Bewertung.

Geen klachten

Geen klachten

Hi Wil,
Geen klachten is een prima uitgangspunt. Dank je wel voor je review.

Classificada 5 em 5 estrelas

Snelle levering, en een geweldige loopband. We zijn er heel blij mee!

Hi Miranda en Danny,
Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met de loopband en de snelle levering! We waarderen jullie positieve feedback enorm.
Veel plezier gewenst met jullie nieuwe loopband.

Pasgeleden een loopband besteld

Pasgeleden een loopband besteld. Je ontvangt meerdere updates en leuke nieuwsbrieven, bedankjes van de oprichter en meer.. De loopband kwam al binnen 1 werkdag aan en was in principe een plug and play. Geen hele bouwset! Gebruiken het nu ongeveer een maand en meer als tevreden.

Hi Ebbony,
Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met je loopband en de service! We waarderen je positieve feedback enorm. Als je nog vragen hebt, horen we het graag!

Aanrader

Gemakkelijke bestelling, snelle levering. Gemakkelijk te installeren en zeer goed product.
De vele gesponderde post op sociale media geven wat argwaan maar toch zeer blij met m’n aankoop!

Resposta da Moov

Wat fijn om te horen dat je zo blij bent met je aankoop, Emma! Bedankt voor je positieve feedback. Als je nog vragen hebt, horen we het graag!

Classificada 3 em 5 estrelas

Ik vind het jammer dat die app niet op…

Ik vind het jammer dat die app niet op mijn telefoon kan zetten

Hi Diana,
Wat vervelend dat de app niet op je telefoon werkt. We helpen je hier graag verder mee, en nemen per mail contact met je op. Dan kijken we samen wat er aan de hand is.

Classificada 4 em 5 estrelas

Ik ben tevreden over de klantenservice

Ik ben tevreden over de klantenservice, levering en loopband. De reden dat ik maar 4 sterren geef is omdat er niet aangegeven is dat ze met een nieuwe loopband bezig waren. Deze had ik namelijk liever gehad dan die ik nu heb. En dan een week nadat ik mijn loopband heb ineens de lancering te zien van een nieuwe loopband met echt veel verbetering is wel een domper.

Hi Anneke,
Dank je wel voor je eerlijke review. We snappen helemaal dat het een domper is om vlak na je aankoop een lancering voorbij te zien komen. Dat is voor jou ongelukkige timing en dat begrijpen we.

Lanceringen zijn vaak tot het laatste moment in beweging, waardoor we lopende ontwikkelingen helaas niet eerder kunnen delen. Fijn dat je ondanks dit punt tevreden bent over de loopband, de levering en onze service.

Classificada 5 em 5 estrelas

Snelle levering ! Degelijke loopband !

24 de abril de 2026

Hi Eliana,
Bedankt voor je review. Fijn om te lezen dat alles naar wens verlopen is en je tevreden bent met de loopband.
Succes met alle komende stappen.

Super fijne loopband

Super fijne loopband. Het enige minpuntje is dat ik een oude handleiding had die niet hoorde bij het model loopband die ik gekocht had. Dus ik was de hele tijd aan het zoeken naar een stang die helemaal niet op de loopband zat.

23 de abril de 2026

Hi Valerie,
Fijn dat de loopband zelf zo goed bevalt. Dat je een verouderde handleiding bij je nieuwe model hebt ontvangen is natuurlijk niet handig, daarvoor onze excuses. We pakken dit intern op zodat anderen niet voor dezelfde verwarring komen te staan. Dank je wel voor het melden.

In een woord fantastisch

23 de abril de 2026

Hi Orlando,
Fantastisch is een groot woord en dat doet ons goed. Fijn dat je zo enthousiast bent over de loopband, daar doen we het voor. Blijf vooral lekker lopen.

Fijn apparaat

Fijn apparaat. Doet wat hij moet doen.

22 de abril de 2026

Hi Marianne,
Bedankt voor je positieve review. Veel plezier met je nieuwe loopband.

Classificada 3 em 5 estrelas

Klantenservice matig. Volgens het onderhoudsboekje zou ik…

Volgens het onderhoudsboekje zou ik eenmalig een smeerolie gratis ontvangen maar deze heb ik niet gekregen. Ik heb dit netjes gemeld via de klantenservice en ze gaven aan of ik nogmaals kon kijken.. na nog een keer gemaild te hebben dat ik het niet heb ontvangen, hebben ze niet meer gereageerd.. vond het wel jammer dat ik niet serieus word genomen. Nu moet ik de smeerolie alsnog ergens anders bestellen.

22 de abril de 2026

Hi Bahar,
Wat vervelend om dit te lezen, daar bieden we onze oprechte excuses voor. Dat een melding niet goed is opgepakt en je daarna geen reactie meer kreeg, had niet zo mogen gaan.

Ik zie dat mijn collega het vandaag opgepakt heeft en dat het missende flesje smeerolie vandaag voor je klaargezet wordt voor verzending. Je ontvangt automatisch een Track & Trace zodra deze onderweg is. Mocht er nog iets onduidelijk zijn, laat het ons gerust weten.

Classificada 5 em 5 estrelas

Ontzettend fijne en goede service

Ontzettend fijne en goede service. Goed bereikbaar en de klantcommunicatie is fantastisch!

5 de maio de 2026
Opinião espontânea

Hi Michelle,
Wat een mooi compliment voor het team, dank je wel. We geven het zeker door.

Team Moovv 🧡

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.