Oneerlijkheid tov bestaande contracten!
Oneerlijkheid tov bestaande contracten!
Mooze heeft in de loop van 2025 online fitness (waar ik reeds meer dan 7 jaren lid was) overgenomen en liet toen weten dat er voor de bestaande leden geen verandering zou komen.
In oktober 2025 heb ik mijn bestaand contract betaald en verlengd inclusief een aparte clausule die me toelaat om mijn abonnement tijdelijk op te schorten zonder medisch bewijs.
Sinds januari ‘26 wordt mij geweigerd om op te schorten zonder medisch attest omdat ik zogezegd in december een nieuw contract heb ondertekend waardoor deze clausule niet meer geldig is. Ik heb inmiddels herhaaldelijk bewijs gevraagd van dit zogezegd ondertekend contract maar dat kan en wil men mij niet bezorgen…. Ze antwoorden inmiddels simpelweg op geen enkel bericht.
Advies aan mogelijks geïnteresseerde fitnessers: laat je niet verleiden door het mooie interieur (is inderdaad goed opgepimpt) want los van oneerlijke behandeling van de contracten, zijn vele toestellen verouderd en zijn de zogenaamde ‘coaches’ wel vriendelijk maar zeer slecht opgeleid en kunnen ze dus ook weinig ondersteuning bieden.