Leia as opiniões dos outros
CORRECTIE WAARDERING !! De matrassen die ik er kocht, zijn prima! Door communicatieproblemen met transport, ging het even mis. Service kennen ze prima. Maar dan kan ik hen niet verwijten. Mea culpa... Ver mais
Mail van bestelling was in spam terechtgekomen. Wel vreemd, maar na contact alsnog snel verzonden. Goede kwaliteit materiaal.
Informações sobre a empresa
Bij Mörgenn draait alles om de perfecte nachtrust, zonder de complexiteit en onnodige extra’s die je vaak bij traditionele meubelzaken vindt. Wij hebben een bewuste keuze gemaakt door ons volledig te specialiseren in waar we het beste in zijn: hoogwaardige bedden, boxsprings en matrassen. Door de focus weg te halen bij algemeen meubilair, kunnen wij een expertise bieden die dieper gaat dan de standaard verkoop. Kwaliteit voor een Eerlijke Prijs Bij Mörgenn geloven we niet in misleidende kortingen of opgeklopte verkoopprijzen. Wij hanteren eerlijke prijzen die direct de kwaliteit van de materialen en het vakmanschap weerspiegelen. Omdat we de lijnen kort houden en ons assortiment specifiek is afgestemd op slaapcomfort, krijg je bij ons altijd de beste waarde voor je investering. Een goede boxspring hoeft geen fortuin te kosten, zolang de basis — ondersteuning en ventilatie — maar perfect is. Zorgeloze Service van A tot Z Onze dienstverlening stopt niet bij de voordeur. Wij begrijpen dat een bed een groot en belangrijk object is in je leven. Daarom bieden we standaard gratis verzending aan op ons gehele assortiment. Geen verrassingen bij het afrekenen, gewoon heldere afspraken. Zodra je bestelling wordt bezorgd, kunnen onze professionele en vakbekwame monteurs het werk uit handen nemen. Zij kennen elk schroefje en elke verbinding van onze bedden en boxsprings. Je hoeft zelf niet te puzzelen met handleidingen; wij zorgen ervoor dat je nieuwe bed stabiel, kraakvrij en direct klaar voor gebruik staat. Service op de Eerste Plaats Bij Mörgenn staat service op nummer 1. Of het nu gaat om advies over de juiste hardheid van een matras of hulp na de aankoop: wij staan voor je klaar. Wij verkopen geen producten, wij verkopen een uitgerust begin van je dag.
Informações de contacto
Polluxstraat 25, 5047RA, Tilburg, Holanda
- 0031135353550
- support@morgenn.com
- morgenn.com
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Super service na slechte ervaring elders!
Na 2 jaar verbouwen en wonen in een woonunit wilden onze pubers niets liever dan slapen in hun nieuwe tweepersoonsbedden. Helaas ging het bij een andere leverancier helemaal mis (verkeerde leveringen en slechte kwaliteit), waardoor ze zelfs tijdelijk op de grond moesten slapen.
Mörgenn heeft dit fantastisch opgelost: snel schakelen, uitstekende levering en hele goede kwaliteit bedden. Ook het contact was erg prettig.
Superblij met de service – absoluut een aanrader!
CORRECTIE WAARDERING !!
CORRECTIE WAARDERING !!
De matrassen die ik er kocht, zijn prima!
Door communicatieproblemen met transport, ging het even mis. Service kennen ze prima. Maar dan kan ik hen niet verwijten. Mea culpa Peter
Alles oke
Prijs/ kwaliteit van de boxspring bak goed,
Houd zich aan de levertijd, alles keurig verpakt geleverd.
Het was een goede beleving met Mörgen
Het was een goede beleving met Mörgen, netjes op tijd geleverd, alleen bed pastte niet naar boven, tenminste het kopschot niet, de mannen van transport wilden onze muur niet beschadigen en wilde het al mee terug nemen, mijn vrouw zei kunnen we het niet zelf doen en dan proberen, en als het echt niet lukt dat ze het dan weer ophalen, na bellen met Mörgen zelf mocht dat, was geen probleem.
We kregen het ook niet helemaal naar boven, dus gedeeltelijk gedemonteerd door voorzichtig een gedeelte los te halen en het hout op 2 plaatsen door te halen, toen ging het wel naar boven, toen boven weer de boel weer hersteld (was in 20 minuten gebeurd en je ziet er niets meer van.
Dus de Fa van Mörgen bedankt voor het vertrouwen😜👍
Ik heb zeer goede ervaringen
Ik heb zeer goede ervaringen. Mooi kwaliteit bed en top top!! Service

Resposta da Mörgenn BV
Geweldige kwaliteit Gzd gaf van der…
Geweldige kwaliteit Gzd gaf van der Valk Gorinchem uw adres zodat we thuis net zo lekker kunnen slapen.

Hoofdkussen niet op voorraad
Op site vermelden dat product op voorraad is en vervolgens geen bericht over latere levering bijna 3 weken moeten wachten

Top service
Goede, snelle en vriendelijke klantenservice. Ontzettend snelle service.

Resposta da Mörgenn BV
Eerlijk advies en snelle service!
Ik kwam voor nieuwe matrassen omdat de eerder gekochte te hard waren. Uiteindelijk het advies gekregen voor een luxe topper. En die werd vervolgens binnen een paar dagen geleverd op een tijdstip naar mijn keuze.
Sindsdien slaap ik heerlijk!

Goede kwaliteit
Goede kwaliteit materiaal.

Zeer goede matrassen,
Zeer goede matrassen,
Hebben in een hotel erop gelegen, en wat lagen deze heerlijk....onze matrassen waren aan vervanging toe en nu nieuwe gekocht van Morgenn.

Drome Luxus Hoteldecke
Tolle Bettdecken, die wir in einem Hotel auf Texel entdeckt haben.
Die Lieferung war problemlos und der Service von Mörgenn ist empfehlenswert.

Super product uitstekende prijs
Super product uitstekende prijs, goede contacten en levering.

Resposta da Mörgenn BV
Goede service, snel antwoord op je vragen. Netjes gemonteerd op de 2e verdieping. Daarnaast ook gelijk goed en passend beddengoed erbij besteld.

Snelle levering vriendelijke bezorger
Snelle levering vriendelijke bezorger goed product

Alles goed verlopen
Alles goed verlopen, zowel de levering als het boxspring douze zelf. Heb wel een andere topper gekocht van traagschuim in een andere winkel. De topper die erbij is is een gewone schuimtopper.
Bed is mooi zoals op de foto.

Resposta da Mörgenn BV
Na lange tijd zonder rugpijn opstaan
Wij zijn erg blij met de snelle levering en de matrassen waren goed verpakt.
De matrassen slapen heerlijk en eindelijk na lange tijd staan we op zonder rugpijn.

Weer top kwaliteit!
Weer top kwaliteit!!! Een hoofdbord besteld om mijn boxspring compleet te maken. Super blij mee wat een mooie afwerking. Vriendelijke klantenservice en aardige bezorger. Zoek niet verder meer hier krijg je echt waar voor je geld! na heel wat miskopen elders, is Morgenn BV het adres voor een mooi betaalbaar bed waar je heel fijn op slaapt!

Resposta da Mörgenn BV
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.