A empresa respondeu
Vi havde booket Jacob ud til et hel-dags kursus i e-mail marketing og jeg skal da lige love for at vi fik værdi for pengene!! Jacob er ualmindelig skarp og fyldt med nytænkende ideér, hvoraf fler... Ver mais
A empresa respondeu
Det er fedt så informativt og hjælpsom Jacob er, og elsker følger med i hans meget enkle pædagogiske videoer, hvor man får en fin gennemgang af alt mellem himmel og jord inden for webshops seo, email... Ver mais
Jacob - aka The Morning Show - er som altid en energibombe af gode råd. På mig virker det super kompetent, at han både deler lystigt ud af den brede erfaring helt generelt, og samtidig er han aldrig b... Ver mais
Dit Digitale Bureau Vi elsker at hjælpe folk videre og tilbyde vores kompetencer. Kernen er en fornuftig og realisttisk tilgang til opgaverne der skal løses. Du kan bruge The Morning Show som din forlængede online hjælp. Vi arbejder med SEO Optimering, Email markering, konverteringsoptimering, Facebook marketing og online strategiudvikling.
Elliasensvej 100A, 6000, Kolding, Dinamarca
Efter at have brændt nallerne på flere forskellige bureauer, startede jeg samarbejdet med Jakob og The Morning Show. Det er den bedste beslutning, vi har taget. Jakob har ryddet op i vores annoncering, hvilket har resulteret i:
• En budgetreduktion på over 30.000 kr. om måneden.
• 7 gange højere afkast på de penge, vi bruger.
Jakob har tjent sig selv hjem mange gange – han er faktisk "gratis", hvis man ser på den værdi, han skaber. Jeg kan give min varmeste anbefaling til alle, der ønsker resultater, der kan mærkes direkte på bundlinjen.

Resposta da The Morning Show / Noget til ApS
Jacob har opdaget nogen store tracking problemer hos mig og han er virkelig dygtig til at hjælpe mig til at få skabt ro og balance i min virksomheds økonomi.
Vi arbejder hårdt på at skabe en god bundlinje og det ser ud til at virke godt!

Resposta da The Morning Show / Noget til ApS
Jacob står 100% for alt vores arbejde med Google Ads og Facebook Ads, og hans viden og erfaring har haft en enorm indvirkning på vores digitale markedsføring. Han har været helt uundværlig i at optimere vores kampagner, og hans strategier har givet os fantastiske resultater, både når det gælder trafik og konverteringer.
Hvad der virkelig adskiller Jacob, er hans evne til at tilpasse kampagnerne til vores specifikke målgruppe og sikre, at hver annonce er præcist målrettet. Hans proaktive tilgang og grundige analyser har været med til at maksimere vores afkast på investering og sikre, at vi når ud til de rigtige kunder.
Vi har haft stor glæde af hans samarbejde, og vi føler os altid trygge ved, at vores digitale annoncering er i de bedste hænder. Jacob er uden tvivl en ekspert, og jeg kan varmt anbefale ham til alle, der har brug for en kompetent og resultatorienteret partner inden for Google Ads og Facebook Ads.
vh Nina- Hemmingsen kids

Resposta da The Morning Show / Noget til ApS
Vi har været på kursus i e-mail marketing / Klaviyo hos The Morning Show, og det var en virkelig god oplevelse, hvor vi alle gik derfra med mange nye indsigter. Jacob er en meget kompetent og passioneret underviser. Kæmpe anbefaling herfra! Mvh Sara

Resposta da The Morning Show / Noget til ApS
Har haft et godt samarbejde med Jacob. Han er professionel, kommunikerer tydeligt og har leveret brugbar gode resultater med vores Google Ads-indsats. Kan klart anbefales.

Resposta da The Morning Show / Noget til ApS
Jacob har virkelig styr på hvad han laver og altid hurtig kundeservice. 10 Stjerner herfra :-)

Server side tagging
Jacob fik mig bragt sikkert i mål med fungerende tagging for Analytics, Ads og Meta. Han får min største anbefaling!

Resposta da The Morning Show / Noget til ApS
Jacob / the modning show er til dem der vil vælge nogle folk der faktisk ved hvad de laver. Klar anbefaling herfra
Mvh Johan 🎣😀

Resposta da The Morning Show / Noget til ApS
Jacob har været min SEO mentor i et par måneder efterhånden. Jeg har valgt at gøre alting selv, fordi jeg synes det er fedt at lære noget nyt, også selv om jeg ikke har den fjerneste forstand på SEO. Efter at være blevet snøret af et par slipsedrenge, fandt jeg Jacob via Youtube. Han opsætter opgaver til mig, jeg skal løse som virkelig har forbedret min organiske trafik til siden. Han er altid til at få fat på, og har altid en løsning på tingene. Jeg kan KUN anbefale Jacob.

Resposta da The Morning Show / Noget til ApS
Vi har sparret med Jacob på e-mail marketing.
Efter vores møde, fik vi sat de flows op vi ikke havde, allerede første gang vi sendte emails ud fik vi konverteringer.
Hvis ikke det er verdensklasse så ved jeg ikke hvad er!
Kæmpe vinger bagud herfra 💸

Resposta da The Morning Show / Noget til ApS
Jacob er ualmindelig skarp og fyldt med nytænkende ideér, hvoraf flere af dem allerede er blevet implementeret med stor succes!
KÆMPE anbefaling herfra til alle der ønsker yderst kompetent hjælp inden den brede vifte af konmpetencer som Jacob besidder.

Resposta da The Morning Show / Noget til ApS
Jeg har et super godt samarbejde med Jacob.
Han laver bare de bedste videoer til min shop.
Kan varme anbefales.. Kun de bedste roser her fra..

Resposta da The Morning Show / Noget til ApS
Verdens bedste Jacob! Altid klar til at hjælpe, også når det brænder på.
Jacob har lige reddet vores webshop fra malware. Jeg var ved at gå helt i panik, men som altid havde Jacob det store overblik, og fik hurtigt ryddet op i problemet.
TAK for dig Jacob :-)

Resposta da The Morning Show / Noget til ApS
Det var bare den bedste oplevelse af at virkelig lære en masse om hvordan en hjemmeside kommer i top ! Hvordan man skal lære at tænke nyt og anderledes, Jacob er en super inspirende formidler og er glade for alle you tube klip !!!

Resposta da The Morning Show / Noget til ApS
Kan på det varmeste anbefale Klaviyo kurset fra The Morning Show. Et dagskursus med masser af indsigt i Klaviyo og online markedsføring. Det var en meget interessant og lærerig dag.

Resposta da The Morning Show / Noget til ApS
Virkelig god service og samarbejde.
Jacob har en fantastisk åben tilgang til kunder, og er super skarp til at skære ind til kernen. Han har allerede forøget mit salg betragteligt og jeg ser frem til det fremtidige samarbejde.
Han har en kreativ og energisk tilgang til projekter og altid nem at få fat på og kommunikere med. Jeg kan kun anbefale Jacob og The Morning Show i forhold til at booste din online virksomhed.

Resposta da The Morning Show / Noget til ApS
Jeg har kun positivt at sige om Jacob. Kompetent og altid højt humør. Utrolig tålmodig og altid klar på at hjælpe, gerne med en video eller flere om emnet. Findes den ikke i forvejen, kan man være sikker på, at den bliver lavet. Tusind tak for hjælpen for nu, jeg forventer at fortsætte samarbejdet længe endnu

Resposta da The Morning Show / Noget til ApS
Jacob har klæbehjerne tror jeg.
Han ved ufatteligt meget om online strategier og om hvordan man optimere inden for de fleste discipliner online.
Tak for mange guldkorn!
De bedste anbefalinger herfra

Resposta da The Morning Show / Noget til ApS
Kan kun anbefale Jacob, som er meget hjælpsom og venlig og virkelig hjælper een hele vejen igennem. Meget professionel og positiv oplevelse.

Resposta da The Morning Show / Noget til ApS
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.