Morten Kjeldgaard Fitness Opiniões 471

TrustScore: 5 em 5

4,9

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Team Morten er en gruppe inspirerende mennesker🌞 Dejligt at møde et team, der ikke vil have dig på kur, men sigter mod langvarige livsstilsændringer. At danse er bare noget kroppen bliver glad af.... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Serviço de emagrecimento
  2. Clube de dança
  3. Serviço de fitness e nutrição
  4. Life coach
  5. Treinador pessoal
  6. Treinador pessoal para mulheres

Escrito pela empresa

Online forløb ved Team Morten Kjeldgaard 😍💃🏼 Dans dig sund og gladere med Morten og hans team som dine personlige coaches i et online forløb. Perfekt for dig, der ønsker et vægttab, vægttab i overgangsalder, vægttab med din familie eller blot en sundere livsstil og sundere vaner 🙏🏼 Mit team er veluddannet og vi har bl.a. en klinisk diætist, vanecoach, personlig træner, kostvejleder og meget mere 🙏🏼 Vi glæder os til at se dig i forløb 🥰

Informações de contacto

1 estrela

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Det virker for mig

Team Kjeldgaard er et rigtigt godt match til mig og mit behov. Jeg ønsker at træne hjemme med dans, styrke og kondition og det kan programmet hjælpe mig med. Jeg vil også gerne tabe mig og få styr på blodsukker og kost i rette mængde og resultaterne viste sig hurtigt. Min fineste anbefaling skal de have.

20 de abril de 2026

Super nærværende coach

Super nærværende coach. Nemt at bruge de værktøjer der passer til mig. Lækre nemme retter som gør at tingene kan lade sig gøre i en travl hverdag. Kan varmt anbefales, for ens liv handler ikke kun om at være tynd, men at kunne være i en sund form hvor ens liv kan leves.

20 de abril de 2026

Inspirerende, nærværende team

Team Morten er en gruppe inspirerende mennesker🌞
At danse er bare noget kroppen bliver glad af....særligt når en danseanalfabet som mig knækker koden.😄
Må også lige særligt fremhæve Christians nærværende måde at coache på!

18 de abril de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Morten og Sebastian fortjener 5…

Morten og Sebastian fortjener 5 Stjerner. Fordi de rammer en der hvor man er.
De lytter til en og giver en god feedback på ens udfordringer og bekymringer og spørgsmål.
Så kan varmt anbefale Morten og Sebastian

16 de abril de 2026

En fantastisk begyndelse t

Jeg startede mit forløb hos Morten Kjeldgaard og Sebastian. Efter en samtale med Frederik, var jeg overbevist om at de kunne hjælpe mig på vej til et vægt tab og en bedre forståelse af en krop som er på vej ind i overgangsalderen.
Jeg stod selv midt i en sygemelding, og kunne ikke se nogen vej ud af det hele. Sebastian har hele vejen igennem været en god støtte til mig.
Hver gang jeg så lidt sort på det hele har han været der med et positivt sind og en kærlig opbakning igennem det hele.
Jeg er ikke i mål endnu, men har da tabt 6 kg og 35 cm, og med de fantastiske redskaber som Sebastian og Morten har givet mig er jeg klar til at stå på egne ben.
Tusinde tak for hjælpen og støtten. Er så taknemmelig. 🙏🏻

31 de março de 2026

Tør du at være ærlig?

Jeg har været med på “holdet” i knapt 4 uger og må som mange andre konstatere, at det er meget mere end kostplaner og vægttab, der er i fokus. Faktisk vil jeg gå så langt som at sige, at det nok er det der fylder mindst forstået på den måde, at der er støtte og opbakning til mange andre ting omkring problemet med overvægt, hvilket gør det hele mere nærværende og seriøst.
Jeg har prøvet mange ting, men aldrig prøvet et online forløb som dette. Jeg er mere end positivt overrasket over konceptet med ufatteligt meget nærvær, støtte, fif, seriøsitet samt mange refleksionsspørgsmål, som for mig virkelig gør en forskel, men det kræver også at man tør og har viljen til at være ærlig overfor sig selv. Jeg kan kun anbefale at hoppe med ombord og det er 100 procent ærligt.

Classificada 5 em 5 estrelas

Det bedste, jeg har gjort for mig selv 🙏❤️✨️

Jeg har været på denne vægttabsrejse og selvudviklingsrejse siden august 25 og meldte mig til i et år. Det har været og er, det bedste, jeg har gjort for mig selv længe. Jeg er vild med, at både madplan og træningsplan, bliver tilrettelagt, personligt til mig. Det har gjort forskellen for mig. Jeg har valgt gåture og dans, og nu også lidt styrketræning pga et knæ og ryg, der kan drille.
Jeg havde lidt mistet troen på, at jeg kunne komme ned i vægt, og få en stærkere krop, og faktisk komme til at holde af min krop igen, nu hvor overgangsalderen også kom forbi min vej. Jeg har haft store bump på vejen, rent følelsesmæssigt pga dødsfald og sygdom i familien. Alligevel har jeg formået at holde ved, fortsætte og stadigvæk følt, det er den rigtige vej for mig. Når jeg har tvivlet på mig selv, har jeg skrevet til Sebastian, og fået støtte og hjælp. Det har ikke kunnet lykkes, hvis ikke jeg havde haft, og har den store støtte, opbakning og hep fra Morten med hans gode og nyttige input og skønne fredagshilsner, og ikke mindst Sebastian, som er min personlige coach. Sebastian har en særlig evne, til at lytte, vejlede og hjælpe på en kærlig og omsorgsfuld måde, uden løftede pegefinger. Det er guld værd. Jeg fik tillid til Sebastian med det samme. Jeg er glad for min ugenlige thech-in og feedback fra Sebastian. Jeg vil til hver en tid anbefale Team Morten Kjeldgaard til alle. Jeg glæder mig til resten af mit forløb, og er faktisk overbevist om, at det her holder resten af livet 🙏❤️✨️🌱 Tak for jer, og alt I giver.
Mange kærlige hilsner fra Mette Lind, Fredericia.

Kæmpe anbefaling 🤗

Jeg har været i gang i knap 4 uger nu og jeg er kæmpe fan. For mig er hovedpine/migræne en stor del af min hverdag, men allerede nu kan jeg mærke en stor forbedring. At jeg så samtidig har fået mere overskud og ligeledes tabt mig, er jo en gave.
App'en er overskuelig og hele familien nyder at prøve lækre nye opskrifter. Derudover giver det smil på læben at få danset hjemme i stuen. Jeg bliver støttet og guidet på bedste vis🤗
Kæmpe anbefaling herfra.

Skønt forløb

Jeg har kun været i gang lidt over en måned. Men jeg er ovenud tilfreds. Jeg bliver støttet igennem det hele. Får gode råd og vejledning i håndtering af gamle madmønstre.
Der er gode træningsplaner og dejlige madplaner.
Jeg kan kun sige tak for Jer❤️

Super godt koncept

Super godt koncept. Nem og overskuelig app hvor alt man skal bruge til forløbet er samlet. Gode trænings videoer, lækre mad planer. Gode tilbagemeldinger på sine ugentlige status. Kan varmt anbefales, hvis det er brug for at komme tilbage på sporet og have det sjovt samtidig.

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg er jer evigt taknemmelig

Jeg startede i forløbet hos Morten og teamet for 9 måneder siden, og det er uden tvivl en af de bedste beslutninger, jeg nogensinde har taget.
I dag har jeg tabt 17 kg, men endnu vigtigere har jeg fået ro omkring mad, bedre vaner og en krop jeg faktisk føler mig hjemme i igen.

Jeg havde prøvet så mange ting før som kure og ingen motivation. Jeg kunne godt tabe mig lidt, men tog det altid på igen og nogle gange mere til. Det der gjorde forskellen her var støtten og stabiliseringsperioden i slutningen af forløbet.

Jeg lærte at spise normalt, uden dårlig samvittighed. Jeg elsker at danse og træne hjemme i stuen med Morten på TV’et. Helt fantastisk sjovt!

I dag har jeg mere energi, og jeg har købt ny garderobe da jeg ikke kunne passe mit tøj mere. Det bedste er næsten følelsen af at jeg ved, hvordan jeg holder det hele fremover.

Hvis du sidder og overvejer dette, præcis som jeg gjorde, så kan jeg kun sige: Gør det. Det kan virkelig lade sig gøre.

Tak til jer alle i teamet 🙏

Kærlig hilsner Oda

Classificada 5 em 5 estrelas

Folkene bag Morten Kjeldgaard greb hele…

Folkene bag Morten Kjeldgaard greb hele tiden fat i tjatten hvis ikke man lige fik svaret. Men bestemmer selv hvilken dag man indrapporterer. Hvis der er problemer på den ene eller anden måde er de alle klar til at hjælpe en. Hvis man har skavanker blir der taget højde for det. Hvis du har brug for mere træning til ex. Ryggen laves det. Det blir en skrædder syet trænings form som passer dig. 🙏🥰❤️

Classificada 1 em 5 estrelas

DÅRLIG OPLEVELSE PENGEMASKINE.

Jeg vil ikke ANBEFALE online forløb for kvinder over 75 år, der er en binding på 4 måneder og det er fra dato/dato, pengemaskine. Hvis du IKKE SELV tager fat i din coach er De ligeglade med at holde Dig i snor. Når forløbet er ovre kan du ikke se dine informationer heller ikke videoer og madplaner?

4 de abril de 2026

Hej Helle

Vi kan desværre ikke genkende det billede, du beskriver. Faktisk er flere af tingene usande.

Vi har rakt ud til dig HVER eneste uge i forløbet og sendt løbende reminders for at støtte dig bedst muligt. Vores forløb kræver naturligvis også en aktiv deltagelse fra den enkelte, og her kan vi se, at du i meget begrænset omfang har gjort brug af forløbet.

Du blev inden opstart tydeligt informeret - både i samtalen og i den efterfølgende mail - om forløbets længde og vilkår, som også er godkendt ved tilmelding.

I forhold til indholdet:
Du har fortsat adgang til madplanerne efter forløbet, de kan nemt sendes til din mail, hvilket vi også informerer om i forløbet. Dansevideoerne ligger i vores Efterforløb, som er et separat tilbud for tidligere klienter, hvilket også er kommunikeret videre til dig via chatten i appen, som du faktisk aldrig rigtig har brugt.

Vi forstår godt, at et forløb kan føles anderledes, hvis man ikke får det brugt som tiltænkt, men vi står altid klar til at hjælpe, når man rækker ud. Præcis dette er noget vi får mest ros for i alle anmeldelserne herinde på TP.

Afslutningsvis har alder ingen betydning i den sammenhæng. Vi har hjulpet mange klienter i alle aldre med rigtig gode resultater.

Vi ønsker dig alt det bedste fremadrettet.

Mvh
Team Morten Kjeldgaard ❤️

Classificada 5 em 5 estrelas

Livsændrende proces og verdens bedste coaches!

Morten og Sebastian har været fuldkommen fantastiske i det her fantastiske forløb. Jeg var ikke kommet så langt uden deres hjælp og jeg er ikke færdig endnu men de fortjener bare alt den ros, som de kan få. Fra første samtale mødes man med positivitet og opmuntring og nærvær. Hurtigt laves der en madplan og træningsplan og jeg bliver først overrasket over hvor meget lækkert og almindelig mad, som jeg skal spise og hvor fede og let tilgængelige danse- og træningsvideoerne er. Morten og hans team er sindsyg gode til at sende daglige hep i form af motiverende videoer. Det var jeg faktisk ikke klar over, at de vil gøre men wow en effekt på mit humør og min egen gejst. Særligt i starten var det helt fantastisk! Jeg er i hvert fald typen, som har brug for hep i forbindelse med et vægttab. Man kan “logge” sin mad og træning og det er virkelig rart lige at få et overblik. Jeg har før prøvet andre forløb men det her er helt specielt. Jeg har min primære kontakt hos Sebastian, som har været så støttende! Der er kun positive ord, en masse hep og forståelse fra hans side. Man kan også altid skrive til dem ved tvivl/spørgsmål. Han og Morten har fået mig til at vende tilbage til mit mere positive jeg, til at bryde og forstå mine dårlige vaner og finde en naturlig nysgerrighed efter sundere alternativer og en bedre accept af at man også skal leve livet, da et vægttab jo ikke skal være en sur proces. Det skal være en proces, hvor rytmen for en sundere hverdag findes uden at man går på kompromis med en fødselsdag fx eller lysten til at spise chokolade en fredag aften :) i bund og grund en hverdag i balance. Jeg mangler en lille håndfuld kilo før jeg har tabt de 14 kilo, som er planen men at jeg allerede har tabt 9,5 er fuldstændig sindsygt. Det hele er foregået i mit tempo og jeg vil aldrig have kunne gøre det uden Morten og hans team. Jeg skylder dem så meget og de fortjener den største ros og anerkendelse! Af hjertet tak! Står man og overvejer dem så gør det: eneste fortrydelse er, at jeg ikke gjorde det noget før.

11 de março de 2026

Hej søde Michelle 😍

Tusind tak for din helt fantastiske og rørende anmeldelse, vi er virkelig taknemmelige for dine ord 💖

9,5 kg allerede og så meget udvikling undervejs er virkelig imponerende 💪🏼 Men det, der gør os allermest glade at læse, er hvordan du har fundet tilbage til dit mere positive jeg, fået nye vaner og skabt en hverdag i balance uden afsavn 🙏🏼

Sebastian bliver så rørt over dine ord, og vi er så glade for, at du har følt dig støttet, heppet på og mødt hele vejen. Du har gjort et kæmpe stykke arbejde selv, og vi er stolte af at få lov at være en del af din rejse 🥰

Tak for din tillid og dine dejlige anbefalinger ❤️

Fokus kan ændres undervejs

Forløb hos Morten og hans team, kan blive meget mere end bare vægttab.
Forløbet er en super blanding af gode trænings videoer, Mortens små fredags hilsner, kost og ændring af mindset.

Mit forløb startede med fokus på vægttab, men helbredet tillod ikke at træne så meget som jeg ønskede.
Det betød bare, at jeg sammen med den sødeste og bedste coach Sebastian❤️ ændrede fokus og mindset til at vi i stedet fik ryddet op i gammel bagage som jeg bar rundt på og så trænede det jeg kunne.
Sebastian er så nærværende og hurtig til at svare, når man skrev og gav altid super brugbar feedback på check-ins. Vi havde derudover hver mandag, hvor vi skiftevis satte psykisk eller fysisk challenge som skulle laves i den kommende uge og der var altid mulighed for ændringer undervejs.
Uden Sebastians støtte var jeg aldrig kommet dertil, hvor jeg føler mig tryg og sikker i at sige fra, bruge pyt-knappen, lytte til mine behov, men mest af alt, har jeg kunne tilgive, (selvom jeg nu kan høre Sebastian sige, at det var mig der gjorde arbejdet)🤣

Så Mortens forløb er meget mere end bare træning og sund kost, der kigges på det hele og måske det vigtigste, hvad har man med i bagagen og hvad kan der hjælpes med der, hvis man bare tør og åbne op.
Så kan klar anbefales herfra❤️🙏

28 de fevereiro de 2026

Hej søde Berit 😍

Tusind tak for din ærlige og rørende anmeldelse, det betyder virkelig meget at læse 💖

Hvor er det stærkt, at du har formået at flytte fokus og arbejde med både krop og sind, selv når helbredet udfordrede dig. Det kræver mod, og du har gjort et kæmpe stykke arbejde 🙏🏼

Sebastian bliver så glad for dine ord og vi er helt enige med dig: forløbet handler om meget mere end vægttab. Det handler om at skabe ro, forståelse og en livsstil, der holder 💪🏼

Tak for din tillid og varme anbefaling ❤️

Classificada 5 em 5 estrelas

Engageret og professionel ansatte hos…

Engageret og professionel ansatte hos Morten. Der er altid og hver dag input, øvelser, videoer og madplaner, som har givet mig et kick i den helt rigtige retning.
Vi danser og har et fællesskab og Morten og Sebastian er kun et klik væk. De svarer altid på spørgsmål og er tilgængelige når man lige har et eller andet. Jeg elsker den nærvær, som Morten står for! Det er vigtigt når man er gået lidt i stå og har travlt så bliver man hele tiden mindet om det positive i sit valg.
Appen er nem at bruge og giver et godt redskab og overblik over ens hverdag med motion og kost.
Jeg har tabt mig 6 kg, på 6 uger og er meget tilfreds og er på rette vej !!!

Uden jer ingen vej….
Kan kun anbefale dette livsændrende forløb … dette er ikke en kur der kommer og går ! Tak Morten og team 🌷

4 de março de 2026

Hej søde Bettina 😍

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse – hvor er det dejligt at læse 💖 6 kg på 6 uger er virkelig flot, og vi er så glade for at høre, at du føler dig motiveret, støttet og godt hjulpet videre i den rigtige retning 💪🏼

Det betyder meget, at du mærker både nærværet, fællesskabet og den daglige inspiration – præcis det vi ønsker at skabe 🙏🏼

Tak for din tillid og varme anbefaling 🌷

Konceptet er fantastisk

Konceptet er fantastisk. Det er for alle, uanset hvad man har behov for, for alt er individuelt og tilpasses netop dig, og på et niveau, så man kan følge med både i motion og i madopskrifter. Det er ligetil at gå til og super inspirerende løbende med videoer om alle de emner, der netop popper op i hovedet undervejs med “hvad nu…”

Og så vil jeg rette en særlig tak til Sebastian, som altid er på linien og fanger alle de usikkerheder, man går og tumler med. Han svarer på alt, gør mig opmærksom på det, som jeg særligt gør godt, men som jeg ikke selv havde lagt mærke til, udfordrer og sparrer. Alle skulle have ret til en Sebastian som sparringspartner i sit liv.

Jeg tog lang tilløb til det, men da jeg stod på grænsen mellem valget om wegovy eller et alternativ, så var svaret nemt: alternativet blev Morten Kjeldgaard team, og jeg jagter oplevelsen af at vide om jeg er sulten, at mindske livsstilssygdomme og at give min nyvundne viden videre til næste generation, så “arvemassen” ændres.

Det er jeg ikke i tvivl om, jeg kommer i mål med sammen med Morten og Sebastian.

27 de fevereiro de 2026

Hej søde Anette 😍

Tusind tak for din skønne og reflekterede anmeldelse – det betyder virkelig meget 💖

Hvor er det fantastisk at høre, at du oplever forløbet som individuelt, overskueligt og inspirerende. Og dine ord om Sebastian rører os - at blive set, udfordret og støttet på samme tid er præcis det, vi ønsker at give 🙏🏼

Vi har stor respekt for dit valg om at gå vejen med bevidsthed og varig livsstilsændring. Det er stærkt, og vi er stolte over at få lov at være en del af din rejse 💪🏼

Classificada 5 em 5 estrelas

Det er den bedste investering jeg har…

Det er den bedste investering jeg har lavet. Jeg har fået så meget ud af det. Rykket mig både fysisk i form af vægttab, men også mentalt. Jeg ser på mig selv på en helt ny måde, har lært at mærke mig selv og min krops signaler. Jeg kan ikke anbefale det nok. Den bedste vejledning fra teamet og en særlig tak til Sebastian 🫶🏻

24 de fevereiro de 2026

Hej søde Sille 😍

Tusind tak for din anmeldelse - det betyder virkelig meget at læse 💖

Hvor er det fantastisk at høre, at du både har rykket dig fysisk og mentalt. At du ser dig selv på en ny måde og er blevet bedre til at mærke din krops signaler - det er noget af det allervigtigste 🙏🏼

Sebastian bliver så glad for din særlige tak, og vi er alle enormt taknemmelige for at have fået lov at være en del af din rejse 💪🏼

Tak for din varme anbefaling.

Classificada 5 em 5 estrelas

Vegansk madplan og hjælp til at tage på.

Jeg har netop afsluttet et forløb hos Team Morten Kjeldgaard, hvor jeg har været så heldig at have haft Sebastian som primær coach.
Da jeg lever vegansk var jeg lidt spændt på, om jeg kunne få madplaner, men det har intet problem været. Teamet har i hele forløbet sendt planer til mig med de lækreste veganske måltider og mellemmåltider.
Udover sjove danse- og træningsvideoer og Mortens opmuntrende, positive ugentlige videohilsner har jeg fået fantastisk hjælp af Sebastian.
Jeg har en spiseforstyrrelse og har haft brug for hjælp til at tage på og blive vægtstabil.
Både ved det ugentlige check-in og ved tvivl og spørgsmål undervejs har jeg fået super hurtig og virkelig konstruktiv, lærerig og tankevækkende respons fra Sebastian. Når spiseforstyrrelsen hev i mig og dominerede hverdagen, så jeg fjernede mig fra sporet, har Sebastian stået klar til at berolige og vejlede mig, men også til at give mig de “mentale spark”, jeg havde brug for - alt på en helt igennem tålmodig, sympatisk, nærværende og kompetent måde.
Jeg er SÅ taknemmelig over al den hjælp, jeg har fået. Tak til de skønneste mennesker i Team Morten Kjeldgaard, der selvfølgelig får mine varmeste anbefalinger.

6 de fevereiro de 2026

Hej søde Dorte 😍

Tusind tak for din stærke og rørende anmeldelse. Det betyder virkelig meget, at du deler din rejse så åbent 💖

Vi er så glade for, at du har følt dig tryg og mødt - også med dine behov som veganer - og at madplanerne har fungeret for dig 🙏🏼 Men allermest er vi taknemmelige for at have fået lov at støtte dig i noget så sårbart og vigtigt ❤️

Tak for din tillid og for dine varmeste anbefalinger. Vi hepper på dig hele vejen videre 💕

Kram Morten og resten af teamet 🌸

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais