Van het eerste contact tot aan de levering, de service van Motion 3D is van begin tot eind uitstekend. Je merkt dat ze weten waar ze mee bezig zijn en dat ze er trots op zijn wat ze maken. En het... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Een fantastisch bouwpakket van De Kuip ontwikkelt door Motion 3D. Met behulp van het zeer gedetailleerde YouTube filmpje waarin stapsgewijs uitgelegd wordt hoe te bouwen, is het uitstekend gelukt. 4... Ver mais
Erg leuk om te maken. Soms even lichtjes met het bijgeleverde vijltje of schuurpapiertje schuren. Wel alles met een druppel houtlijm gedaan. Netjes uitgelegd op YouTube. De acryl kap later er... Ver mais
Goed ontworpen Feyenoord stadion in het 3d, die overeen komt. Duidelijke uitleg in een filmpje. Goede kwaliteit met goede materialen geleverd. Is er iets mis kan je altijd makkelijk en snel in contact... Ver mais
Informações sobre a empresa
Motion 3D is een ontwerp studio meest actief in visualiseren van prototypes en het aanleveren van gepersonaliseerde modellen. Met meer dan 35 jaar ervaring in oa de mechanische industie kunnen wij dmv 3D printen en laser snijden veel complexe modellen toegankelijk en inzichtelijk maken voor een ieder. Verschillende machines zoals 2 groot bereik FDM-3D printers en een SLA 3D printer voor gedetailleerde ontwerpen tesamen met een 100W 1080 CO2 lasersnij machine hebben we tot onze beschikking en kunnen we al rekenen op een groot aantal tevreden klanten.
Informações de contacto
Holanda
- info@motion3d.nl
- motion3d.nl
As pessoas também visitaram
Super gave collectes item.
Super gave collectes item.
Wij zijn er super blij mee.
Af en toe even wat seconde lijm nodig gehad vooral bij de tribune steuntjes, want die lieten los zodra we de verlichting deden in bouwen. Maar na de lijm hebben we hem super gaaf af kunnen bouwen. Echt een aanrader als je geduld heb en van bouwen van hout houd. De digitale uitleg was heel fijn, omdat als je even twijfelde heen en weer kon kijken of je alles oke hebt gedaan.
Ik mis eigenlijk een papieren versie…
Na mijn eerdere opmerking over het ontbreken van een papieren versie van de bouwbeschrijving ben ik van mening veranderd dat het toch geen probleem is. Het bouwpakket is overigens prima voor elkaar en vormd en mooi resultaat.

Kuip
Ik vond het heel leuk om hem in elkaar te zetten en ik vindt het eindresultaat mooi.
Alle stukjes pasten goed en de uitleg was ook goed te volgen.
Groetjes Ben de Vries
Zeer mooie en goed uitgedachte puzzel
Zeer mooie en goed uitgedachte puzzel. Alles was goed duidelijk te volgen via het instructiefilmpje! Alles paste mooi in elkaar en zoals eerder aangegeven ziet hij er schitterend uit. Al met al zeer tevreden!
Super gaaf ontwerp!
Ontzettend goed ontworpen. Elk stukje past precies en alles is netjes afgewerkt. De lampjes geven een super gaaf effect. Het heeft mij ongeveer 5 á 6 uur gekost om het stadion in elkaar te zetten, dus je hebt er zeker wel geduld voor nodig. Het filmpje dat je erbij kreeg gaf duidelijke instructies aan en daardoor was het goed te doen. Het enige nadeel was dat de lichtmasten moeilijk in elkaar te zetten waren, omdat de stukjes niet helemaal paste. Daardoor moest ik heel hard duwen en braken de stukjes bijna.

Resposta da Motion 3D
Dit is wat iedere Feyenoorder wil een…
Dit is wat iedere Feyenoorder wil een miniatuur van de mooiste voetbaltempel van Nederland.
Het zeer gedetailleerde houten bouwpakket is een mooie replica van ons iconisch stadion.
Het bouwen is met het volgen van het instructiefilmpje een leuke bezigheid.

Resposta da Motion 3D
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.