Motion Fitness Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,6

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Snabb och personlig service när jag utrustar mitt hemmagym. Dessutom med möjlighet att avhämta för mig som bor i närheten. Mycket nöjd 🤩

Classificada 5 em 5 estrelas

Behövde en lats-dragstång till min träningsutrustning, en kabel maskin. Motion Fitness hade precis den jag behövde, utmärkt kvalitet och funktion. Föredömligt bemötande vid butiken! Är supernöjd! Re... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Köpte ett set bumpervikter. Kontaktade kundservice eftersom delar av beställningen hade vissa avvikelser. Fick då ett väldigt bra bemötande och blev kompenserad utan några konstigheter.

Informações sobre a empresa

5. Grossista de acessórios de desporto
  6. Aluguer de materiais para desporto

Sobre Motion Fitness

Beskrivning av bilden

Välkommen till Motion Fitness - Din partner för en hälsosammare livsstil!

Vi på Motion Fitness hjälper dig att uppnå dina träningsmål.

Vårt sortiment omfattar:

• Högkvalitativ träningsutrustning och skräddarsydda gymlösningar för träningsanläggningar, hemmagym, företag och allt däremellan
  • Innovativa träningssprodukter för alla nivåer
  • Expertråd och support för att optimera din träningsupplevelse

Med snabba leveranser, generösa garantier och mycket värde för pengarna, gör vi det enkelt för dig att investera i din hälsa.

Låt oss hjälpa dig ta steget mot en starkare och friskare version av dig själv!

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

38 opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Todas as opiniões

12 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Toppklass 🌟

8 de janeiro de 2026

Resposta da Motion Fitness

Tusen tack Anders och lycka till med träningen. Är det något du undrar över är du självklart välkommen att höra av dig till oss!
Starka hälsningar, Motion Fitness teamet.

Behövde en lats-dragstång...

Är supernöjd!
Rekommenderar absolut Motion Fitness varje gång!

2 de fevereiro de 2026

Resposta da Motion Fitness

Tusen tack för förtroendet och lycka till med träningen! Välkommen åter.

Classificada 4 em 5 estrelas

Blev en miss vid min beställning men…

Blev en miss vid min beställning men som sedan kompenserades.

16 de dezembro de 2025

Resposta da Motion Fitness

Härligt att vi kunde reda ut det. Som sagt, din feedback är viktig för oss då vi ständigt strävar efter att förbättra relatioinen med våra kunder. Tack för ditt köp.

Mycket bra

Bra , saklig genomgång med Daniel före och efter leverans. känns inte påträngande .

1 de maio de 2025

Resposta da Motion Fitness

Tack för fina omdömet. Ska meddela vidare.

Bra produkter

Bra produkter. God service. Prisvärt.
Snabb leverans.

30 de julho de 2025

Resposta da Motion Fitness

Tusen tack, behöver du något mer är det bara att du hör av dig. Välkommen tillbaka. Med vänlig hälsning, Motion Fitness

Classificada 4 em 5 estrelas

Snabb leverans, trevligt bemötande, bra service.

17 de julho de 2025

Resposta da Motion Fitness

Tack Johnny, hör gärna av dig med feedback för att få höra vad vi hade kunnat göra bättre (för att få 5 Stjärnor), din åsikt är viktig.
Med vänlig hälsning, Motion Fitness Teamet

Classificada 3 em 5 estrelas

Jag har inte fått några varor än

Jag har inte fått några varor. Kan inte se att de är skickade heller så jag kan inte riktigt svara på hur nöjd jag är med varorna. Själva köpet gick smidigt.

19 de maio de 2025

Resposta da Motion Fitness

Hej, Du beställde den 19e och vi har upp till 4 arbetsdagars leveranstid så dina varor borde snart landa hos dig, säkert idag.
Hör av dig direkt till oss på info@motionfitness.se om det är något du undrar över.
Med bästa hälsningar

Bra kvalitet och kundservice

Väldigt bra kundservice och toppenkvalitet på produkten

2 de fevereiro de 2025

Resposta da Motion Fitness

Tusen tack Calle, kul att du är nöjd.
Lycka till med träningen.

Classificada 5 em 5 estrelas

Snabb leverans. Vi fick våra hantar inom 3 dagar.

1 de abril de 2025
Opinião espontânea

Resposta da Motion Fitness

Tack för fina omdömet och lycka till med träningen.

Classificada 5 em 5 estrelas

Snabba leveranser og bra prylar

Snabba leveranser. Riktig bra pris/prestanda på bumpers! Har handlat flera gånger och har bara positiva erfarenheter. Vid et tillfälle var det en skönhetsfel på et produkt och det blev hanterat smidigt och snabbt. Helnöjd 😀

9 de março de 2025

Resposta da Motion Fitness

Vi är nöjda att du är nöjd, tack för fina omdömet och hoppas du får många bra träningspass framöver.

Bra , snabbt

Bra
Snabbt
Snygga

1 de março de 2025

Resposta da Motion Fitness

Tack för fina omdömet och super att du är nöjd, Lycka till med träningen.
Motion Fitness Teamet

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.