Wat een kneuzen 50 euro gespendeerd maar geen producten gekregen we zijn al 2 maanden verder niks ontvangen en geen reacties terug op de email. Geen update over de status en de website om in te l... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Zeer snelle levering van een beeline moto. Eerst enkele vragen gesteld die snel en vriendelijk via mail werden beantwoord. Dus een goede betrouwbare eerste ervaring. Wel jammer dat klanten vanuit Belg... Ver mais
Keine gute Kommunikation. Ich habe vor zwei Wochen etwas bestellt und keine Angaben zu meinem Paket bekommen. Auf meine Nachfrage wurde nicht reagiert. Ich habe keine Ahnung, wann und ob mein überhau... Ver mais
Bij Motorcorner een Cardo Duo 4x setje besteld. Pakketje werd verstuurd maar door DPD niet afgeleverd en teruggezonden. Supersnel door Motorcorner werd een nieuwe set afgestuurd en die was de dag er... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informação fornecida por diversas fontes externas
Motoronderdelen, motoraccessoires en merchandise tegen scherpe prijzen en goede service.
Informações de contacto
Holanda
- motorcorner.nl
Não respondeu a opiniões negativas
Goede informatie per mail verstrekt
Goede informatie per mail verstrekt. Reageerde steeds snel per mail.Product binnen 1 dag geleverd met duidelijke handleiding voor verlichting givi topkoffer.
Kapotte opbergtas TomTom
Deze week een TomTom Rider 550 met luxe opbergtas gekocht, was ook heel snel binnen.
Van de tas bleek de rits kapot, gebeld, geen enkel probleem.
De volgende dag had ik een nieuwe binnen gekregen onder garantie.
Fantastisch geregeld, bedankt voor de goede service !!!!
Kapot onderdeel
Een set handkappen en een achterlicht besteld bij Motorcorner. Bij het monteren sneuvelde echter een montage deel van de handkappen. Dit was natuurlijk erg jammer dus Motorcorner een mail gestuurd. Zij belde mij later op de dag terug om te vertellen dat ze het onderdeel konden opsturen. Een dag later was deze in huis. De bestelling was dus op een woensdag gedaan met de nalevering op vrijdag al! Super tevreden met de communicatie en afhandeling van Motorcorner, absoluut aan te bevelen.
Ik heb bij deze zaak een valbeugel voor…
Ik heb bij deze zaak een valbeugel voor mijn honda Varadero besteld, nou bleek deze niet te passen, en zonder probleem een nieuwe valbeugel gekregen. Werd ook telefonisch geweldig geholpen. Kortom zeer tevreden.
Onderdelen voor mijn Kawasaki Z1000…
Onderdelen voor mijn Kawasaki Z1000 besteld en opgehaald. Wat een vriendelijk personeel en wat een vakkennis. helemaal top ben zeer tevreden.
Pas geleden ktm powerparts besteld voor…
Pas geleden ktm powerparts besteld voor mijn duke 790 en een navigatie. Snel geleverd en de service is top.
Toppie geregeld
Tom Tom besteld, prijs was goed en de navi snel geleverd. Een echte aanrader👍🏻👍🏻
Retouren goed op orde !!
Ik heb 2 weken geleden een bagagetas besteld en ik twijfelde tussen 2 types. Het was mijn 1e aankoop op deze website, dus dan is het altijd even afwachten. De bestelde tas de volgende dag ontvangen en deze was toch niet helemaal conform verwachting en ik heb deze teruggestuurd. Binnen een week was het aankoopbedrag teruggestort, super goed geregeld !! Nieuwe tas besteld en deze voldoet gelukkig wel aan de verwachting. Was mijn eerste aankoop op deze website, maar zal er de volgende keer zeker weer bestellen.
Super goede en snelle service
Super goede en snelle service. Duidelijk site en zeer vriendelijke klantenservice.
Zeker voor herhaling vatbaar!
Duidelijke site en zeer goed en snelle…
Duidelijke site en zeer goed en snelle reactie van Motorcorner. Je krijgt wat er beloofd wordt, dus ik zal er zeer zeker weer bestellen mocht ik iets nodig hebben.
In het kort: zeer tevreden en goede en betrouwbare zaak !!
Ik heb 4 weken geleden gesproken met…
Ik heb 4 weken geleden gesproken met een medewerker i.v.m mijn ktm. Ik wilde graag een verlaagd zadel bestellen van de powerparts maar ik weet niet zeker of het mij zou bevallen. De medewerker zij tegen mij betel maar bij ons. Als hij mij niet zou bevallen kon ik hem gewoon terug sturen. (Onbeschadigd).
Nou heb ik inmiddels 2 weken mee gereden bevalt prima. De beste meneer heeft mij nog gecontact na een week of het zadel mij beviel of dat we naar een andere oplossing moesten kijken.
Nou dit vind ik echt top service!!
Gisteren Tomtom Rider 550 besteld en…
Gisteren Tomtom Rider 550 besteld en volgende dag al geleverd.
Door negatieve review had ik gisteren voor de zekerheid met bedrijf gebeld of Tomtom op voorraad was, kreeg direct iemand aan de lijn en vertelde dat hij inderdaad op voorraad was.
Keurige prijs, nergens goedkoper gezien, snelle levering en goed telefonisch contact.
Mocht ik motor spullen nodig hebben, zeker weer bij Motorcorner bestellen, gewoon prima.
Goede oplossingen en service
Heb een algemene vraag naar 9 verschillende KTM dealers en motorzaken gestuurd voor een nieuwe radiator. Motorcorner was snel in hun antwoord en kon mij een imitatie radiator leveren.
Deze paste helaas niet en kon zonder enige problemen weer retour. Nu een originele via hun besteld en een meer dan gulle korting gekregen.
Er zijn meer dan 20 mailtjes over en weer gegaan en altijd binnen een paar uur (of na 18:00 de dag erna) antwoord.
In het kort: zeer tevreden.
MotorCorner gereedschap bestelling en levering
Heb bij MotorCorner afstelgereedschap voor mijn motorcarburateurs gekocht. Precies het juiste spul gevonden voor een scherpe prijs. Afhandeling van de order en de levering waren supersnel en correct. Als ik meer spullen nodig heb ga ik zeker nog een keer daar shoppen
Hele fijne webwinkel
Hele fijne webwinkel! Snelle levering en goed klant contact. Binnen 3 dagen mijn powercommander ontvangen. Zelfs in deze lastige tijd.
Slecht service Motorcorner
Krijg geen duidelijke feedback over het levering van het besteld product! Product zou binnen 3-7 dagen binnen zijn maar helaas nog niet ontvangen. Zijn inmiddels al 13 dagen verder en krijg ook geen antwoord op mijn e-mails die ik aanbied aan Motorcorner. Kortom service is echt slecht bij dit bedrijf!
fijne ervaring
Wat lang gewacht op de mail, verder fijne ervaring, snel geleverd en blij met mijn nieuwe TomTom rider 550.
Bestel hier niet!
Bestel hier niet! Klantenservice is nooit bereikbaar. Had een vraag over geleverd product, echter geen contact te krijgen met motorcorner. Paar keer half uur in de wacht gestaan zonder succes. De boel maar retour gestuurd. Ook terugbetalen laat te lang op zich wachten.
TomTom 550 besteld op ma voor 17.00…
TomTom 550 besteld op ma voor 17.00 uur. Op website staat dat het op voorraad is en zsm wordt geleverd. Dag later staat op account ophalen in Venlo. Vanuit Assen is dat een dure rit en daarom bestel je niet online. Gemaild en alleen automatisch antwoord. Tel al dagen niet te bereiken. Steeds antwoord apparaat, lange tijd in de wacht en niet opnemen. Kortom niet bereikbaar. Voor 16 aug 50 euro cashback actie kan ik zo wel vergeten. Wel reclame op website hiermee maken. Erg slecht en geen aanrader. Als ik dat eerder had geweten dan had ik er niets besteld. Update. Uiteindelijk toch nog goed gekomen maar kan beter.
Ik wilde sloten voor mijn kofferset om…
Ik wilde sloten voor mijn kofferset om met 1 sleutel alle koffers te bedienen.
Gebeld of het artikel op voorraad was en dat werd bevestigd.
Voor 17.00u het artikel besteld, zou met uiterlijk 2 dagen binnen zijn.
Ineens veranderde de website de levertijd.
Via mail en telefoon gevraagd of ik het dan toch op kon halen.
Op mail geen antwoord en telefonisch niet bereikbaar.
Pas na ons weekend weg (op de motor) heb ik mijn artikel ontvangen.
Op de website stond dat deze sloten voor alle givi monokey koffers zijn.
Niet dus. Erg jammer
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.