Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Snabb och smidigt med hjälp av Mats och Mickaela , köpt en Outback och sålde en v90 cross country Rekommenderar att kolla in deras hemsida och kanske göra din nästa bilaffär hos dem /Magnus

Classificada 5 em 5 estrelas

Beställde en hjälm från Motosport i höstas som visade sig vara slut i lager trots att det inte var så på hemsidan. Fick efter några dagar ett mail om detta och mina pengar tillbaka. Beställde hjälmen... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Beställde en burk XCP Rust blocker och leveranstiden var okej. Burken var något bucklig när jag fick den. Berodde nog på posttransporten. Testat sprayen på mitt ventilationaggregat och det bildades... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Det stod att hjälmen jag beställde fanns i lager, men fick ett mail att den storleken som jag hade beställt var slut dock så var den beställd och på väg till deras lager och jag fick möjlighet att avb... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de motos
  2. Loja de acessórios e equipamento para motos

Din ultimata destination för MC-utrustning: Motorsport.se Välkommen till Motorsport.se – din dedikerade webbutik skapad av MC-entusiaster för MC-entusiaster. Vi vet att rätt utrustning är skillnaden mellan en bra tur och en oförglömlig körupplevelse. Därför har vi handplockat ett sortiment som förenar maximal säkerhet, överlägsen komfort och rå stil. Oavsett om du cruisar på landsvägen, kör teknisk racing på banan eller utforskar dammiga stigar, hittar du allt du behöver hos oss. Vi är stolta över att presentera ett attraktivt urval från branschens starkaste varumärken. Skydda huvudet med världsklassig teknologi i en Shoei-hjälm, eller klä dig för alla väderförhållanden i slitstarka och snygga Rebelhorn MC-kläder, där kvaliteten aldrig kompromissas. Underhåll är nyckeln till en maskin som aldrig sviker. Därför tillhandahåller vi även de mest effektiva vårdprodukterna, inklusive den erkända XCP spray-serien, som säkerställer optimal smörjning och korrosionsskydd under de mest krävande förhållanden. Hos Motorsport.se handlar det inte bara om försäljning, utan om passionen för två hjul. Vi fokuserar uteslutande på utrustning och tillbehör, vilket gör oss till experter på just det området. Med snabba leveranser, konkurrenskraftiga priser och ett skarpt öga för de senaste trenderna är vi din självklara partner på vägen. Gör dig redo för nästa äventyr med Motorsport.se – vi ses där ute!

Informações de contacto

4,8

Excelente

TrustScore: 5 em 5

45 opiniões

Classificada 5 em 5 estrelas

Jag sålde min Audi till dem

Jag sålde min Audi till dem. De är professionell och det gick exakt som vi hade pratat och jag är nöjd och ska köpa igen min framtid bil från dem :)
personen som kom för att hämta bilen var också mycket snäll och betalning gick snabbt!
Tack motorsport!

27 de maio de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Upgraded to oversize bars for the moto…

Upgraded to oversize bars for the moto and bought clamp kit. Received great instruction from the tech I spoke with on the installation and he was patient during the process. Great Pro Taper product and great service. Thank you, Glenn Yeremian

29 de agosto de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

Beställde en burk XCP Rust blocker och…

Testat sprayen på mitt ventilationaggregat och det bildades en kletig oljig hinna som det skall göra. Dock så vet jag inte om hur sprayen fungerar över tid. Tänkte använda den på min motorcykel men då får man nog torka av ytan efteråt.
Nöjd så långt.

27 de novembro de 2021
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.