Banner for Movant

Movant Opiniões 46

TrustScore: 3.5 em 5

3,6

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Väldigt bra yrkesskola. jag studera till VVS-montör och är mycket nöjd. skolmiljön är utmärkt och lärarna är duktiga och engagerade i sin undervisning. Jag är väldigt tacksam av Movant som har star... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Går på Movant i Lund, installationsel. Enda anledningen till att det inte blir full pott är att framförhållningen med schema kan vara bättre. Lärarna vi haft hittills är svinbra, trevliga och måna o... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Går utbildningen bygg, med inriktning trä. Och jag har bara positiva saker att säga. Det är väldigt kunniga lärare dom är måna om oss elever och ser till att vi alla trivs, mår bra, och att det funka... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Jag tycker att det var en oseriös skolan och läraren, inget samarbeta mellan lärarna, alldeles för litet hemuppgifter, svårt att få ta i läraren, läraren var borta mycket, dålig studie planering, inge... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Escola de educação para adultos
  2. Centro Educacional
  3. Instituição educacional
  4. Escola de educação especial

Sobre Movant

Movant – från jobbdröm till drömjobb

Movant tror på att varje människa kan ta ett nytt steg – oavsett bakgrund eller väg dit. Vi vet att kunskap är en kraft som förändrar liv, öppnar dörrar och bygger samhället. Därför för vi hantverket vidare till framtidens medarbetare.

Vi erbjuder praktiska, verklighetsförankrade utbildningar inom:

• Bygg och anläggning
  • El och energi
  • VVS och fastighet
  • Fordon och transport
  • IT och nätverk
  • Industriteknik

Oavsett om du står långt från arbetsmarknaden eller vill ta ett steg vidare möter vi dig där du är. Våra engagerade och hantverkskunniga lärare guidar dig genom utbildningen, ger dig mod att våga och kunskap att lyckas. Hos oss får du en trygg väg framåt – steg för steg

Vi erbjuderKomvux, arbetsmarknadsutbildningar, YH-utbildningar och företagsutbildningar, alla utvecklade tillsammans med branschen. Därför följer våra utbildningar gällande yrkesstandarder och rustar dig med de kompetenser arbetslivet efterfrågar.

Som ISO 9001- och ISO 14001-certifierad aktör står vi för kvalitet, ansvar och långsiktighet. Tillsammans med företag och organisationer stärker vi Sveriges framtida yrkeskompetens.

Hos Movant får du möjligheten att förändra riktning, förverkliga drömmar och ta dig in i branscher som bygger Sverige.

Movant – från jobbdröm till drömjobb.

Informações de contacto

3,6

Aceitável

TrustScore: 3.5 em 5

46 opiniões

Classificada 5 em 5 estrelas

Det va en rolig upplevelse och man…

Det va en rolig upplevelse och man lärde känna mycket nytt folk.

21 de abril de 2026

Stort tack för din fina recension! 😊
Vad roligt att höra att du haft en bra upplevelse under din yrkesutbildning hos Movant och fått lära känna nya människor.

Funkar bra med information

Funkar bra med information, utbildning material, teams användning toppen.

20 de abril de 2026

Stort tack för din fina feedback! 😊
Vad roligt att höra att du är nöjd med både utbildningsmaterialet och hur Teams fungerat under din yrkesutbildning hos Movant. Lycka till framåt! 🌟

Classificada 5 em 5 estrelas

Trivs jättebra i skolan & vi har…

Trivs jättebra i skolan & vi har jättebra lärare som lär oss mycket med plåten m.m tacksam för denna möjlighet!

Mvh T Hassoun

17 de abril de 2026

Stort tack för din fina recension, T Hassoun! 😊
Vad roligt att höra att du trivs så bra med din yrkesutbildning hos Movant och att du uppskattar lärarna och arbetet med plåt.

Tack för dina ord och lycka till framåt! 💛

Classificada 1 em 5 estrelas

Det kvittar vad dom gör inget fungerar…

Det kvittar vad dom gör inget fungerar orkar inte räkna upp alla saker när man inte ens kan få ett schema som funkar

17 de abril de 2026

Resposta da Movant

Tack för att du delar dina synpunkter.
Din upplevelse av din yrkesutbildning hos Movant är viktig för oss.

Vi tar det du lyfter på stort allvar och arbetar kontinuerligt med att utveckla både struktur och kvalitet i våra utbildningar.

Hör av dig till oss!
📧 synpunkter@movant.se

Skriv vilken utbildning och skola det gäller så att vi kan följa upp detta internt.

Väldigt bra yrkesskola

Jag är väldigt tacksam av Movant som har startat denna yerkesskola med olika utbildningar och skapat möjligheter för vuxna.
Jag rekommenderar starkt!
Uppsala

16 de abril de 2026

Resposta da Movant

Stort tack för din fantastiska recension! 🌟
Vad roligt att höra att du är så nöjd med din yrkesutbildning till VVS-montör hos Movant i Uppsala och att du uppskattar både skolmiljön och våra engagerade lärare.

Tack för din rekommendation – det betyder mycket för oss! Lycka till framåt! 💛

Classificada 4 em 5 estrelas

Förmågan kring att utveckla.

Förmågan kring att utveckla.

13 de abril de 2026

Stort tack för din feedback! 😊
Vad roligt att höra att du upplever att din yrkesutbildning hos Movant bidragit till din utveckling. Vi önskar dig stort lycka till framåt!

Movant i Lund

Går på Movant i Lund, installationsel.
Enda anledningen till att det inte blir full pott är att framförhållningen med schema kan vara bättre. Lärarna vi haft hittills är svinbra, trevliga och måna om oss. De tar ingen dumheter men går att resonera med - precis som det ska vara.
Kan absolut rekommendera Movant i Lund. Rektorn är enkel att komma i kontakt med och är synlig i verksamheten.

13 de abril de 2026

Resposta da Movant

Stort tack för din utförliga och fina recension! 🌟
Vad roligt att höra att du är nöjd med din yrkesutbildning inom installationsel hos Movant i Lund och att du uppskattar både lärarna och stödet från rektor.

Vi tar även med oss din synpunkt kring framförhållning i schemat – tack för att du lyfter det.

Stort tack för din rekommendation och lycka till framåt! 💛

VVS tekniker- Bromma

Utbildningsmaterialet är ganska omfattande och välstrukturerat. Lärarna har stor erfarenhet inom sitt område och arbetar tillsammans med ledningen målmedvetet för att utveckla verkstaden så att det i hög grad efterliknar verkliga arbetsförhållanden.

29 de setembro de 2025

Resposta da Movant

Stort tack för din fina och utförliga recension! 🌟
Vad roligt att höra att du är nöjd med din yrkesutbildning till VVS-tekniker hos Movant i Bromma och att du uppskattar både utbildningsmaterialet och lärarnas erfarenhet.

Vi blir också glada att höra att arbetet med att utveckla verkstaden märks. Lycka till framåt! 💛

Självständigt? Ja. Men uselt dessvärre

Att det är en självständig kurs/skola förstod jag. Men det är uselt hur lite lärarna bryr sig. Ingen har koll på något eller någon och verkar inte heller bry sig om hur det går för eleven. Man hör aldrig ett ”bra jobbat” utan det känns som alla är där för att de måste…

1 de abril de 2026

Resposta da Movant

Tack för att du delar med dig av dina erfarenheter.
Vi beklagar att din upplevelse inte blivit som du hade förväntat dig.

Din upplevelse av din yrkesutbildning hos Movant är viktig för oss att ta del av. Vi tar din feedback på stort allvar och arbetar löpande med att utveckla kvaliteten i våra utbildningar, med fokus på att skapa en trygg och engagerande lärmiljö.

Skriv gärna till oss!
📧 synpunkter@movant.se

Beskriv vilken utbildning och skola det gäller, så kan vi följa upp detta vidare internt.

1 månad

Jag har gått här i ungefär en månad. Väldigt kunniga och sköna lärare, snäll personal och bra undervisning i form av blandad teori och givande praktiska delar.

Jag ser att det antingen är 5 stjärnor eller 1 stjärna. (Jag går på Movant Uppsala som förtydligande)

Stort tack för din fina recension! 😊
Vad roligt att höra att du fått en så bra start på din yrkesutbildning hos Movant i Uppsala och att du uppskattar både lärarna, personalen och upplägget med teori och praktik.

Lycka till med resten av din utbildning! 💛

Bästa skolan

Läraren var en av de bästa jag haft.

Stort tack för din fina recension! 🌟
Vad roligt att höra att du haft en så bra upplevelse och att läraren gjort ett så starkt intryck.

bra upplagt samt bra lärare

bra upplagt samt bra lärare

Stort tack för din feedback! 😊
Vad roligt att höra att du är nöjd med upplägget och lärarna under din yrkesutbildning hos Movant.

Ja gick fordon i Halmstad

Ja gick fordon i Halmstad! Lärarna var otroligt bra! Särskilt den ena läraren! Han kommer ja aldrig glömma!

9 de abril de 2025

Stort tack för din fina recension! 😊
Vad roligt att höra att du är så nöjd med din yrkesutbildning inom fordon hos Movant i Halmstad och att lärarna gjort ett så starkt intryck. Det ska vi självklart föra vidare!

Classificada 4 em 5 estrelas

Jag älskar att at arbeta som lärare.

Jag älskar att at arbeta som lärare och för Movant. Att jag ger fyra stjärnor istället för fem är för at det finns alltid rum för förbättring. Det finns inget som är helt perfekt. I så fall skulle vi stänga och gå hem. Allt förändras och det måste även Movant göra.

Resposta da Movant

Stort tack för din fina och reflekterande feedback! 😊
Vad roligt att höra att du trivs i din roll som lärare hos Movant och uppskattar arbetsplatsen.

Vi håller verkligen med dig, det finns alltid utrymme att utvecklas, och det är en viktig del av vårt arbete framåt.

Tack för ditt engagemang och för att du är med och bidrar! 💛

Bästa personalen någonsin

Stort tack för din fina recension! 😊
Vad härligt att höra att du är så nöjd med personalen hos Movant, det gör oss verkligen glada och stolta.

varning dålig skola

jag går vvs på movant jag tycker det är en värdelös skola.

lärarna har ingen kommunikation mellan varandra de har ingen bra grund på hur de ska sköta/planera vardagarna

De sa att man skulle få schema för varje veckan men när man frågar om det så säger lärarna att man ska komma in på morgonen o leta upp vart ens klass är.

Min mentor har inte ens koll på vem som är vem eller vilken kurs man har.

Lärarna försvinner konstant ifrån lektiornerna. En av lärarna e sjukt otrevlig och lägger jätte dryga komentarer .

Man får sitta i för stora grupparbeten o montera saker så 2 pers jobbar o 5 sitter o ba glor verkstaden är också jätte liten

Man får material inför prov 2 dagar innan provet eller så får man medelande att det är prov en dag innan så man inte har tid att plugga.

Verkar som att skolan bara tänker på pengar för de tar in för många elever an vad de kan hantera med så få lärare som de är.

man får ingen hjläp när man går till lärarna med ett problem istället för att komma på en lösning eller hjälpa så verkar de skita i de o säger att de inte finns nå lösning

jag skulle absolut inte rekomendera denna skola o varnar alla som överväger o söka till någon kurs hos dem GÖR INTE DET skolan e helt hopplös

Resposta da Movant

Tack för att du delar din upplevelse.

Vi beklagar att din upplevelse inte levt upp till förväntningarna.
Det du beskriver kring din utbildning hos Movant är viktigt för oss att få kännedom om.

Vi tar din feedback på stort allvar och arbetar löpande med att utveckla kvaliteten i våra utbildningar för att skapa bättre struktur, tydligare kommunikation och en trygg studiemiljö för alla.

Hör gärna av dig till oss på synpunkter@movant.se
och ange vilken skola och utbildning det gäller, så att vi kan följa upp detta.

Classificada 5 em 5 estrelas

Bra utbildning inom lager och logistik

Jag studerar Lager och terminal på Movant i Malmö och trivs väldigt bra. Lärarna är hjälpsamma och undervisningen känns både praktisk och relevant. Jag kan varmt rekommendera Movant till alla som vill jobba inom lager och logistik.

Stort tack för din fina recension! 🌟
Vad roligt att höra att du trivs med din yrkesutbildning inom lager och logistik hos Movant i Malmö och att du uppskattar både lärarna och det praktiska upplägget.

Tack för din rekommendation och lycka till framåt! 💛

Är det en skola?

Skoledningen bytas ut tre gånger under tiden som man går i skolan. Så kallade utbildade lärare, kurator, rektorer och syv. Är ju vad den svenska standarden står för idag. Man frågar om möjligheter och förståelse. Men man får problem med csn och ingen vill hjälpa dig med problemen. Undvik skolan ifall du vill ha bra möjligheter i framtiden

27 de março de 2026

Resposta da Movant

Tack för att du delar dina synpunkter.
Vi beklagar att din upplevelse inte motsvarade dina förväntningar. Det är viktigt för oss att förstå hur din utbildning hos Movant upplevs.

Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla kvaliteten i våra yrkesutbildningar och tar med oss din feedback i det arbetet.

Hör gärna av dig till oss på synpunkter@movant.se så att vi kan följa upp detta.

Classificada 5 em 5 estrelas

Tycker min utbildning har gått bra…

Tycker min utbildning har gått bra änsålänge och jag är väldigt nöjd!

Stort tack för din fina feedback! 😊
Vad roligt att höra att din yrkesutbildning hos Movant känns bra och att du är nöjd så här långt.

Lycka till med resten av utbildningen! 💛

Classificada 5 em 5 estrelas

Bra lärare som hjälper till med allt…

Bra lärare som hjälper till med allt och dom visar att dom vill att vi ska lyckas i utbildningen!

Stort tack för din fina feedback! 😊
Vad roligt att höra att du uppskattar våra lärare och deras engagemang i din yrkesutbildning hos Movant.
Lycka till framåt! 💛

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.