2,3

Mau

Sem histórico de convites para avaliação

2,3

Todas as opiniões

6 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Realizamos verificações das opiniões

Ich habe mich für ein kostenloses

Ich habe mich für ein kostenloses, zeitlich begrenztes Abo angemeldet aber nie ein Abo bestellt. Mozart AI hat ohne meine Bezahldaten zu kennen über PaddleNet zwei mal 9,99 abgebucht und hätte dies weiter wöchentlich getan. Der Betrag wurde dann weiter
über Paypal bearbeitet, dort habe ich die diese nicht autorisierte Abbuchung gesehen. Das ist Betrug.

24 de junho de 2026

Nothing but a SCAM

Nothing but a SCAM - be warned - don't get caught as I did! Advertises as 'FREE' but cannot do anything until you pay $14 AU for one week. The app is not user friendly at all, so I watched video instructions, only to find it was no help at all. And then they wanted to bill me every week....NO WAY, they are thieves!

1 de abril de 2026

Waste of money!

I paid for a week subscription but a lot of things inside have additional costs.
Also the creation takes long time and seemingly if during the generation you click something else your progress has been lost. Same if you while waiting you switch to a different app or if your phone goes to sleep - all progress is lost.
If you want to create your own voice, the app gets you to read a text for 5 min while you’re being recorded and ONLY then it tells you that there’s an extra charge to generate your own AI voice.
The only thing I managed to do is to make a cover - audio only - of a song I pasted YT link for and the app laid over it one of its stock AI voices.
100% not worth the money.

11 de janeiro de 2026

É esta a sua empresa?