Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

You cannot delete, nor change information. Hiding it DOES NOT HIDE IT!!! You just klick on it and it still shows you, even after hiding it! You apply for deletion, 5 minutes later a bot sends you an... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Tar inte bort förra kriminella hyresgästen trots att skatteverket har gjort det för länge sedan. Får besök av bland annat kronofogden som inte hittar någon annan adress på personen. Alla andra (hitta,... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Prövade vid 2 tillfälle att söka informationer om domar på en person. Betalade med Swish. Båda gånger fungerade det inte - ingen doms-info visades. Prövade att felanmäla till kundservice, men det verk... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Mr koll medverkar indirekt till bedrägerier pga sina utförliga och avslöjande uppgifter om personer Ofattbart att det är tillåtet. Jag vet att offentlighetsprincipen råder men vi lever nu i en ny tid... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Empresa de motores de busca

Informação fornecida por diversas fontes externas

Vi har bättre koll på privatpersoner. Här finns information om ekonomi, domar, yrken, adresser och mycker mer.

Informações de contacto

1,1

Muito mau

TrustScore: 1 em 5

290 opiniões

Classificada 1 em 5 estrelas

Köpa sig fri i grundlagen

Ett skydd i grundlagen kan köpas för 2000:- för att sprida vad som helst om vem som helst. Detta var nog inte riktigt lagstiftarens tanke med att göra det till en guldgruva för företag som säljer uppgifter om personers ekonomi, brottshistorik eller vem de valt att leva sitt liv med.

11 de maio de 2023

Integritetskränkande

Lever på folks lidande! Försämrar ens möjligheter om man har en dom på sig då folk är snabba med att döma och skapa sig fördomar. Har man dömts och tjänat av sitt straff så har man sonat för sitt brott. Men mrkoll, lexbase och liknande sidor ser till att man döms resten av livet iomed att dem visar om man förekommer i rättshandlingar och säljer öppet på nätet.

Vart tog den personliga integriteten och privatliv vägen? Sverige som stolt vill prata om integritet och är snabba med att peka finger åt andra länder. Men ändå tillåter att sådana sidor visar fullständiga personuppgifter inkl personnummer med fyra sista, tillsammans med rättslig bakgrund och massa andra privata och känsliga uppgifter. Här struntas även fullständigt i gdpr som kom till för att skydda oss mot exakt det som försiggår här i Sverige. Sådana sidor som använder våran privata och känsliga uppgifter som marknadsföring och tjänar pengar på vår bekostnad borde förbjudas omedelbart!

Anmäl till EU och IMY (integritetsskyddsmyndigheten)! Båda dessa är starkt kritiska mot hur våran uppgifter sprids på nätet.

10 de maio de 2023

Riktigt uruselt

Riktigt uruselt.
Står min adress ska vara dold men länk nr 2 (länk nr 1 är också från mr koll) som visas på internet sökresulrat står en liten text med min andres.

Alltså är den öppen offentligt på Googles sökresultat av mr koll.

Google försökte efter jag bad och berätta om privatorsaker av fara. Dom kunde inte få bort och jag kan ej nå mr koll.

21 de março de 2023

mrkoll

Mrkoll, ett sjukt och vidrigt verksamhet som utsätter personer och företagens säkerhet i fara. Grundaren Simon Vilhelm Krantz (se nedan Martins info) själv är av tredje klassens kriminella. Simon Vilhelm Krantz är en charlatan som lurat folk och bör anmällas för stöld och bedrägeri. Sådana illegala verksamheter bör omedelbart stoppas och spärras, men vem lyssnar? En regering som inte ens kan anpassa sig efter EU:GDPR regler? Regeringen borde anmälas till EU-kommisionen för bristande handlingskraft. Eller Datainspektionen som inte heller visat sina framfötter? Ett dubbeltmoralt system vi befinner oss i. Ena sidan införs datapersonsskydd på våran datorer och å andra sidan låter systemet mrkoll, lexbase, verifiera, etc att existera.
Trots det allvarliga hotet mot person- och företags säkerhet, har regeringen inte gjort någonting, därför bör regeringen dras ordentligt i öronen för sin nonchalant.
Till dig Emil, som manar andra att starta namninsamling, är det en jättebra idé. Denna brottsliga verksamhet (mrkoll) bör svartlistas. Det första jag gjorde anmälde mrkoll till ARN och håller tummarna för ett nederlag för detta farliga bluff- företag.

20 de abril de 2023
Classificada 1 em 5 estrelas

Bara för att det är lagligt

Bara för att det är lagligt behöver ni inte lämna ut all information. Bara för att det är lagligt att jag kn- ull-ar era mammor betyder inte att jag gör det.

22 de fevereiro de 2023

Mrkoll suger

Mrkoll suger så enkelt är det,skandal att denna sjuklöver-regering låter mrKoll hållas och såna sidor som MrKoll Lexbasre och liknande sidor borde stängas ner för gott

10 de março de 2023

Klaga till EU!

Dessa databaser mrkoll,lexbase,verifiera mm förstör folks liv genom att ens möjligheter till jobb och ett socialt liv försämras rejält. Ett stort intrång i ens privata liv och integritet. Två gånger har förra regeringen misslyckats att ändra grundlagen för att få stopp på dessa sidor. Dessa partier som nu sitter i regeringen är de som var emot grundlagsändringen och röstade emot. Så att de ska komma till en lösning i detta bekymmer är osannolikt. Gör som många andra och klaga till eu-kommissionen, ju fler desto bättre! Eu är starkt kritiska mot hur Sverige behandlar känsliga och personliga uppgifter och menar att det inte är förenligt med GDPR. För inte länge sedan skickade eu ett brev till Sveriges riksdag och uppmanade att komma till en lösning med dessa databaser annars ingriper eu-komissionen.
På Eu:s hemsida finns klagomålsfomulär som man kan fylla i och skicka in. I detta fall är det Sveriges riksdag man klagar på då dessa databaser har lagligt stöd att göra som de gör i Sverige.

14 de fevereiro de 2023

Fel mobilnummer

De har angett fel mobilnummer på mig...ett nummer jag aldrig haft!! Går inte att ändra heller.
Å de påstår att dom har bäst koll på folks mobilnummer..ett skämt!!

28 de janeiro de 2023

Shameless link!

They steal our personal information without asking for any permission, not showing to Sweden only. It's showing to the WORLD! Ridiculous!!!

This page should be removed because it is a violation of privacy rights. Shameless!!!

28 de janeiro de 2023

Very bad page

Very bad page, no one even asked me for any permission if I want to spread all my personal information on google in this page. And they don’t respect my request that I don’t want to show any informations because I have my own reasons. Why you don’t respect my privacy???????? You don’t have the right to do that.

16 de janeiro de 2023

Värdelösa.

Värdelösa.
Står att jag har ett hem telefonnummer som jag inte har haft på över 10 år.
Likadant för mina släktingar .
Nummer de inte heller haft på år o dar.

23 de dezembro de 2022

Lögner

På hemsidan finnas det lögner om mig och min sambo. Det är förtal! Det säger vi bor på en 43 kv etta, men vi bor på en 70+ trea. Priset är också totalt fel. Jag letar efter jobb och det ger människor som eventuellt kollar upp mig en verkligen fel uppfattning om vem jag är.

18 de dezembro de 2022
Classificada 1 em 5 estrelas

Vilken hycklare upprättaren av denna…

Vilken hycklare upprättaren av denna sajt är. Själv har han hemligt telefonnummer och det mesta av de uppgifter som visas på andra visas inte på honom själv. Pinsamt, fattar inte hur man gör så mot folk i sitt eget land.

8 de dezembro de 2022

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.