Muller&Shmidt Group

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Kiedy natknąłem się na tę reklamę w Internecie, byłem sceptyczny. Jak to możliwe, że konto oszczędnościowe jest tak wysoko oprocentowane? Ci ludzie otworzyli mi oczy na świat. Świat, którego wcześniej... Ver mais

Classificada 3 em 5 estrelas

Szczerze mówiąc, ja boję się tego wszystkiego, bo nic z tezo rozumiem. A lubię wszystko trzymać pod swoją kontrola, bo okazuje się, że mam zysk, a ja nawet nie wiem, skąd on się bierze. Jest to wszyst... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Dzień dobry, MSG prowadzi moje konto od 3 tygodni, i tylko teraz dojrzałam do tego zęby napisać pare slow o firmie. Nie lubię chwalić, ale na prawdę polecam. Brokerzy wiedza co robić z pieniędzmi, któ... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Corrector financeiro

Escrito pela empresa

Muller&Shmidt Group jesteśmy innowacyjną platformą, która umożliwia handel kontraktami CFD oraz kryptowalutami z wykorzystaniem dźwigni finansowej. Nasza firma stale się rozwija od pierwszych dni działalności, a obecnie obsługujemy klientów z ponad 35 krajów. Zapewniamy wysoką płynność i szeroki wybór narzędzi handlowych, przy jednoczesnym dbaniu o najwyższe standardy bezpieczeństwa. Oferujemy także opcje handlu oraz stakingu Bitcoin, Ethereum i odpoczynek.

Informações de contacto

Todas as opiniões

0 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Doświadczyłem

Doświadczyłem, że poważne pieniądze zarabiają tak, czy inaczej przy pomocy innych ludzi, sam niczego nie osiągniesz niestety. Więc dobrze, że broker Hubert mi pomaga.

14 de junho de 2024

Witam wszystkich

Witam wszystkich, pracuję w branży budowlanej od ponad 20 lat. W zeszłym roku zacząłem inwestować w tę wspaniałą firmę. Mój miesięczny dochód stał się równy mojej pensji. Mam nadzieję, że jeszcze jeden produktywny rok na budowie i produktywne inwestowanie i będę mógł zostawić moją ciężką pracę za sobą!

20 de junho de 2024

Super

Super, świetna firma! Podziękowania dla mojego brokera za jego pracę!

29 de maio de 2024

Czarna magia

Czarna magia, nawet alkohol nie pomaga mi zrozumieć działania brokera. Ale działą pozytywnie, nie narzekam.

6 de junho de 2024

Cześć wszystkim

Cześć wszystkim, zacząłem inwestować z nimi we wrześniu, polecam zacząć jak najszybciej dla tych, którzy wciąż się wahają, aby nie przegapić okazji.

13 de junho de 2024

Szkoda

Szkoda, że dowiedziałem się o tej firmie tak póżno. Wiele potencjalnych zysków przepadło.

10 de junho de 2024

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais