Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Van begin tot eind goede service en contact met Mublio. De montage ter plaatse werd gedaan door vriendelijke en kundige monteurs. Het eindresultaat is heel mooi geworden!

Classificada 5 em 5 estrelas

De kast was met behulp van de remote medewerker ingemeten. Goede begeleiding en zeer geduldig gedurende ons gestuntel met de rolmaat. De kast arriveerde en het team heeft alles nog even nagemeten... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Aanvankelijk was ik sceptisch : bestellen via internet en 100 procent vooruitbetalen , maar het werkte fantastisch. Op de afgesproken tijd aanwezig , aardig kundig en snel . geen rommel , geen stof... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Fábrica de móveis

Jouw trapkast op maat. Een kast onder de trap op maat geeft rust en ruimte in elk interieur. De ruimte onder de trap wordt meestal niet gebruikt, dus opbergruimte ligt er voor het opruimen. We helpen je graag met gratis advies & ontwerp, plaatsing in één dag zonder verbouwen, en soepele communicatie. Op www.mublio.nl vind je direct de opties en prijzen voor jouw trapkast!

Informações de contacto

4,9

Excelente

TrustScore: 5 em 5

120 opiniões

super nette maatwerk oplossing

Makkelijk bestellen en inmeten en advies via whatsapp. Levering en plaatsing in 1 dag. Zeer netjes afgeleverd maatwerk!

17 de novembro de 2025

Resposta da Mublio

Bedankt voor je mooie woorden! Fijn om te horen dat bestellen en inmeten siepel verliepen. Veel opberg plezier!

Classificada 5 em 5 estrelas

Ben superblij met mijn kast

Top bedrijf!
Goede communicatie en video-begeleiding bij het aanmeten van een kast onder de trap.
Komen alle afspraken netjes na.
Professionele montage, hebben geen vuiltje achter gelaten.
Aanrader in alle opzichten 💪🏻

20 de outubro de 2025

Resposta da Mublio

Superfijn om te horen dat alles zo soepel is verlopen, dank je wel voor de mooie woorden! Veel plezier met de nieuwe trapkast! 💪🏻

Classificada 4 em 5 estrelas

Prachtig eindresultaat

Overzichtelijk proces van begin tot eind. Helaas waren er wel wat hobbels in de weg wat betreft het functioneel kunnen gebruiken van de kast. Gelukkig hebben ze hele ervaren en oplossingsgerichte werknemers die verder durven te kijken dan de papieren versie van de kast.
Het eindresultaat is mooier dan we hadden durven hopen!

29 de setembro de 2025

Resposta da Mublio

Wat fijn om te lezen dat jullie ondanks de uitdagingen zo tevreden zijn met het eindresultaat! Bedankt voor jullie vertrouwen en mooie woorden!

Prachtige praktische kast.

Prachtige praktische kast.
Goed en vlot geïnstalleerd.
Zeer vriendelijke monteur.

3 de setembro de 2025

Resposta da Mublio

Dankjewel voor je reactie! Wat fijn dat je zo tevreden bent over de kast en over onze monteur 🤭

Geweldige persoonlijke ervaring

Geweldige persoonlijke ervaring van start tot eindresultaat. Goed geholpen, duidelijke communicatie, professionele installatie en mooie kwaliteit.

18 de setembro de 2025

Resposta da Mublio

Wat fijn om te horen, dankjewel voor je mooie woorden! Heel blij dat je de communicatie, installatie en kwaliteit zo positief hebt ervaren.

Professional service, quality products

Very satisfied with the trapkast as well as the professionalism of the installers. Will recommend to anyone who wants to install cabinets under their stairs

17 de setembro de 2025

Resposta da Mublio

Thank you so for your kind words! Great to hear you’re happy with thecabinet and with the work of our installers. Enjoy your new storage space!

Classificada 5 em 5 estrelas

Zeer tevreden over het resultaat

Zojuist is onze trapkast gemonteerd. Zeer tevreden over het eindresultaat. Ook het besteltraject was eenvoudig en duidelijk.

9 de setembro de 2025

Resposta da Mublio

Wat fijn om te horen! Super dat het hele traject zo duidelijk verliep en dat jullie tevreden zijn met het eindresultaat. Heel veel plezier van de trapkast!

Erg goede ervaring

Het eindresultaat is prachtig. Zeer goede voorbereiding en contact vooraf. Nette monteur en mooie kast.

8 de agosto de 2025

Resposta da Mublio

Dank voor je mooie woorden! Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. Veel plezier met je nieuwe kast!

Trapkast van Mublio

Gisteren is onze trapkast geplaatst en wat zijn wij ontzettend blij hiermee. Een hele aardige kundige monteur, die zeer netjes werkte en mooi werk heeft afgeleverd. Het hele proces bij mublio verliep heel soepel, efficiënt en ze zijn goed bereikbaar. Wij raden dit bedrijf zeer zeker aan als je op zoek bent naar een mooi, strakke, solide trapkast!!

3 de setembro de 2025

Resposta da Mublio

Wat een prachtig compliment, dank jullie wel! Fijn dat alles soepel is verlopen en jullie zo blij zijn met het resultaat. Heel veel plezier van de trapkast!

Alleen maar complimenten!

Ik ben SUPER tevreden over mijn grappenkast en het dicht laten maken van mijn open trap. Voortraject ging ook prima en soepeltjes via Whatsapp video call om alles op te meten. Je moet wel geduld hebben voordat je het daadwerkelijk kan inplannen om alles te installeren, maar dat is het wachten meer dan waard. Ik ben echt waanzinnig blij met mijn resultaat. Mublio had Victor (met een schitterende krulsnor👌) gestuurd en hij heeft ontzettend netjes en precies gewerkt. En het fijne is ook dat Victor een hele sympathieke kerel is en prettig in omgang.
Alleen maar dikke vette complimenten voor Mublio! Dank je wel en ik zal jullie zeker gaan aanbevelen bij anderen.

26 de agosto de 2025

Resposta da Mublio

Super om te lezen dat je zo blij bent met het eindresultaat en met het hele proces vooraf.

We geven je complimenten zeker door aan Victor, die zal daar met zijn krulsnor ongetwijfeld trots op zijn 🤭

Heel veel plezier met je nieuwe trapkast en dichtgemaakte trap, en bedankt dat je ons wilt aanbevelen!

Prettig!

Prettig contact in voorbereiding, installateurs kundig en vriendelijk. Rondom herstellen meetfout: goed en snel geholpen.

1 de julho de 2025

Resposta da Mublio

Dankjewel voor je mooie woorden! Ook fijn dat het herstel rondom de meetfout naar tevredenheid is opgelost. We wensen je veel plezier van je kast!

Echt een toppers

Echt een toppers! Prachtige kast! Het kost wat maar dan heb je ook wat! Zeker een aanrader!

30 de julho de 2025

Resposta da Mublio

Wat leuk om te horen, dankjewel!
Heel veel plezier ermee!

Super

Super! Erg mooie kast en fantastische communicatie. Leuke monteur. Erg blij mee. Zeker een aanrader!!

23 de junho de 2025

Resposta da Mublio

Wat fijn om te horen, dankjewel voor je enthousiaste bericht!😊 Veel plezier met de kast!

Trapkast op maat van Mublio

Trapkast op maat van Mublio

Vandaag heeft Mublio onze trapkast op maat geplaatst, met drie schoenenlades, voor in totaal 27 paar schoenen en een garderobe voor 15 jassen. Inmeten via videobellen en het plaatsen duurde 4 uur. Super netjes gewerkt , onze hal ziet er super strak uit !

9 de julho de 2025

Resposta da Mublio

Wat een fijn review, dankjewel!
Heel leuk om te horen dat jullie hal er zo strak uitziet nu.
Veel plezier ervan!

Zeer tevreden!

Gemakkelijk, helder en transparant bestelproces en vriendelijke en goede service geleverd bij het plaatsen van onze trapkast! Wij zijn er erg blij mee!

25 de junho de 2025

Resposta da Mublio

Wat een mooie reactie, dankjewel! Fijn om te horen dat jullie zo tevreden zijn met zowel het bestelproces als de service. Heel veel plezier met jullie trapkast!

Hele goede begeleiding

Hele goede begeleiding, heel aardige en behulpzame monteur. Alles is 100% goed verlopen. Wij zijn heel blij met het resultaat en wij bevelen dit bedrijf aan iedereen aan.

19 de junho de 2025

Resposta da Mublio

Fijn om te horen dat alles zo goed is verlopen en dat jullie zo blij zijn met het resultaat. Heel veel plezier met jullie trapkast — en bedankt voor de warme aanbeveling!

Classificada 5 em 5 estrelas

We highly recommend Mublio.

Communication with the salesperson was efficient in setting up the appointment and providing the information I needed to decide on the service. The work was carried out with great dedication and attention to detail. We are pleased with the result. We highly recommend Mublio.

19 de maio de 2025

Resposta da Mublio

Thank you so much for your kind words and recommendation – we're really glad to hear the process went smoothly and that you're happy with the result.

Geweldige trap kast

Mubilo heeft onze trap dicht gemaakt en er een trapkast onder gebouwd. Prachtige kasten en diepe lades. Alles in een dag klaar en opgeruimd. We hebben elke dag plezier van de dichte trap en kast eronder.

30 de abril de 2025

Resposta da Mublio

Hi Edith. Wat een mooie review, dankjewel! Fijn om te horen dat jullie zo blij zijn met het resultaat en dagelijks plezier hebben van de trapkast. Daar doen we het voor!

Classificada 4 em 5 estrelas

(bijna) Alles goed

Alles goed, enkel eerst de verkeerde rekening gepresenteerd gekregen. De installateur was zeer netjes en kundig.

5 de junho de 2025

Resposta da Mublio

Hi Tim, dankjewel voor je bericht! Fijn om te horen dat de installatie goed is verlopen en je tevreden bent over onze monteur.
Excuses voor de verwarring rondom de factuur – blij dat dat uiteindelijk goed is gekomen.

Top!

Installateur was vriendelijk en snel. We zijn blij met het resultaat. Door (vermoedelijk) de drukte duurt het helaas wel even voordat je aan de beurt bent.

23 de abril de 2025

Resposta da Mublio

Fijn om te horen dat jullie blij zijn met het resultaat en tevreden over de installateur. En inderdaad, door de drukte is het soms even wachten voordat we kunnen plaatsen – Hopelijk vond je het het wachten waard!

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.