Multimøbler

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg købte en sofa af dem i slut 2022. Jeg kontaktede dem efter nogle måneder og fortalte at den ene ende var sten hård og den anden var så blød, at man nærmest faldt igennem. Puderne var også he... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Har bestilt en sofa på Webshop, den blev leveret efter ganske få dage trods der stod der måtte påregnes længere leveringstid, flot emballeret og venlig chauffør. Sofaen lever fuldt op til vores forven... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

PAS PÅ SVINDEL Har bestilt og betalt for en sofa den 18.1 2024, men aldrig modtaget varen. Oprindeligt lovet varen leveret i løbet af 3-4 uger, men siden forlænget med den ene måned efter den an... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 5 em 5 estrelas

Go oplevelse - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Anderledes og lækkert møbel center, virkelig MANGE sofaer at vælge imellem, samt stof og farver.. vi valgte en grøn velour sofa og nøjjj den er fed. MEGA go service og go kv... Ver mais

Informações sobre a empresa

Informações de contacto

Classificada 4 em 5 estrelas

Leveringstid længere end lovet

Leveringstiden på 3-5 hverdage holdt ikke, det blev i stedet 3-4 uger. Derudover fuld tilfreds, vi fik leveret et pænt bord som lever op til det forventede.

14 de julho de 2023

Tak for tilbagemeldningen Knud Erik,
Hvis det er i restordre eller vi løber tør på eget lager, så kan det som her desværre lige tage lidt længere tid. Dejligt du tilfreds med møblet ..

Rigtig god sommer,

Knagerække i eg.

Leveringstiden. Var lovet leveret i uge 20, - men knagen kom i uge 27 ….det er under al kritik. Var betalt den 25. februar…
Vil ikke umiddelbart handle med firmaet ugen. Produktet var i orden.
Venlig hilsen.
Anni Stubkjær Andersen.

5 de julho de 2023

Hej Anni
Tak for anmeldelse og tilbagemeldning på Trust Pilot.

Korrekt du bestiller 25/2 din Knagerække fra Hubsch.
Vi giver dig følgende svare d. 27/2 på mail:

"Hej Anni tusind tak for ordren knagerækken er i restordre hos producenten og ankommer hos os i uge 24 vi afsender knagerækken hurtigst muligt efter modtagelse mvh. Multi Møbler"

Det selvfølgelig ærgeligt for både dig og Os at Hubsch oplever den succes de har gjort så nogle af deres produkter er gået i restordre.

Men nu har du modtaget det og kan forstå du ligesom andre er glade for deres produkter.

Rigtig god sommer,

Classificada 1 em 5 estrelas

Hvad skal jeg sige?! Er i chok.

Mest ucharmerende personale og bonde****’s butik skal man lede længe efter.
Magen til ragelse, er svært at finde.
Køb aldrig her. Vi kommer ikke igen.

(Og forresten husk ikke at lægge sten i sofaen🫨)

/Simon

8 de julho de 2023

Hej Simon

Ville meget gerne kunne hjælpe, men kan ikke finde noget i vores system under dit navn. Men kan da kun give dig ret i at det ikke er nogen god ide at lægge sten eller andre skarpe genstande i en sofa som kan ødelægge den.

Rigtigt god sommer,

Classificada 5 em 5 estrelas

Helt igennem en fantastik sofa vi har…

Helt igennem en fantastik sofa vi har købt ved multi møbler. 1000 tak for den fine behandling og opdatering på vores levering og udbringende.

29 de junho de 2023

Hej Vibeke

Mange tak for din tilbagemeldning, dejligt i tilfredse med købet af sofaen.

Rigtig god sommer til Jer,

Super god service

Super service og vi er meget glade for vores tæpper. Kan klart anbefale Multimøbler

21 de junho de 2023

Resposta da Multimøbler

Mange tak for din tilbagemeldning,

Classificada 4 em 5 estrelas

Dot skænk…

Jeg købte en Dot skænk Dem kom 5 uger efter som aftalt. Allan leverede den selv, og
Kom helt op i mon lejlighed med den.. jeg havde betalt på mobil pay, ig beløbet blev først trukket 2 dage efter levering. Allan skaffede mig en kontakt der kunne samle skænken , og det var jeg super glad for.
Så alt i alt kan jeg godt anbefale Multimøbler.

19 de junho de 2023

Vi er meget tilfredse

Vi har være meget tilfredse med vores køb hos Multimøbler.
Reklamation om produktet blev behandlet hurtigt og producenten sender nye skuffefronter.
Også en lakstift blev bestilt og er også blevet sendt.
Så god oplevelse herfra.

23 de junho de 2023

Hej U

Tak for din tilbagemeldning.

Dejligt det blev løst og reklamationen blev taget hånd om fra Tenzo.

Classificada 5 em 5 estrelas

Fik for en uge siden leveret en ….

Fik for en uge siden leveret en Hilding-seng fra MultiMøbler - og den er helt fantastisk lækker.
Det har været en super god oplevelse fra vi så sengen i butikken til den blev leveret indenfor aftalt tid.
Kæmpe anbefaling herfra - vil klart bruge MultiMøbler igen

10 de junho de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

Super service og fuld tilfreds med møblet

Bestilte en skænk af mærket DOT, som lever helt op til forventningen. Var ikke hjemme da chaufføren kom, så lavede aftale om levering et par timer efter, uden noget brok.
Vil helt sikkert handle her igen 🤗

19 de junho de 2023
Classificada 1 em 5 estrelas

Hold jer væk fra denne butik

Efter længe at have ledt efter en sofa fandt vi en i denne butik i Stenløse, havde set på deres hjemmeside og da vi så sofaen i butikken og prøvede den så skulle det være den. Allan var behjælpelig og alt med betalingen fungerede fint og hurtigt vi købte også et tæppe og da vi havde betalt skiftede min mand mening om tæppe og spurte Allan om differensen på prisen der var intet der det ville han overføre. Der er nu gået 7 måneder og intet har vi set. Efter flere ugers venten på levering af sofaen som hele tiden rykkede sig så kom sofaen i en forkert størrelse. Ejeren Allan er ikke til at få fat i tlf og kommunikationen foregik på e-mail. Vi måtte skrive frem og tilbage og han troede ikke på os efter vi sender billeder af sofaen som er leveret i forkert størrelse. Han kommer så ud og kigger på den og bliver enig om at bestille den del der er kommet større i den størrelse vi vil have den i. Efter flere ugers venten og tlf opkald og mails kommer der så den sofa del. En mand kommer ud og hjælper med at sætte den op. Vi har ikke kunne sidde i sofaen i flere måneder. Det viser sig så at det er forkert stof og meget mindre størrelse sofadelen er kommet. Dette kontakter jeg med det samme Allan men da han ikke er til at få fat sender jeg ham billeder på mail. Han tror vist ikke på os og Beder sin mand om at bekræfte dette. Allan vil finde ud af noget og bende tilbage imens undersøger jeg med nogle møbelsnedker om at få gjort armlændet mindre så sofaen kan være i vores stue. Alt dette skriver jeg til Allan som bare svarer at jeg skal komme med en stofprøve som ligger under sofaen så vil han bestille den del igen i mindre størrelse. Da det ikke svarer til den sofa vi har købt skriver jeg til ham at han gerne må give nedslag i prisen og tæppet difference har vi heller ikke set noget til på en mail igen. Allan vælger igen at svare udenom og skriver at han har gjort alt i denne sag. Med en lille smule respekt i har overfor jer selv så hold jer væk langt væk fra denne butik. Nu er der gået 7 måneders og flere timers spekulation og mails frem og tilbage med denne butik. Nu tager vi den over forbruger styrelsen. Det er ikke det man forventer når man skal have nye møbler. Så HOLD JER LANGT VÆK FRA DENNE BUTIK. Magen til service har jeg ikke set nogen steder.

15 de junho de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

God kundeservice fra start til slut

Fik leveret min Trieste sofa i dag, og Allan var SÅ behjælpelig med opbæring samt super god service fra start til slut. Er så glad for min nye sofa og den gode kundeservice jeg har modtaget. Kan til hver en tid anbefale MultiMøbler😊

13 de junho de 2023

Lang leveringstid

Lang leveringstid, svarer ikke på mails. Har ikke en returordning, så nu står man selv med hele returneringen uden mulighed for at købe returlabel gennem firmaet.

Dårlig service generelt!!!

12 de junho de 2023
Classificada 1 em 5 estrelas

Elendig kundeservice og dårligt produkt.

Elendig kundeservice.
Allan møder op, med en kuffert på passagersædet, istedet for den ekstra mand, jeg havde betalt for, skulle slæbe en sofa op og ned fra 2. Sal. Han lignede en som var blevet smidt ud hjemnefra. Jeg skulle bare have afvist leveringen, men der er en spænding i at få leveret noget nyt, så jeg slæbte sofa bpde op og ned. Efterfølgende skriver jeg til Allan, at jeg ikke har fået den ydelse jeg har betalt for, og ønsker tilbagebetaling for dette. Det krævede så en måned og en masse mails fram og tilbage. OG… samtidig er Seattle sofaen et eledigt Kina produkt. Jeg har ikke engang siddet i den endu, kun læner mig op ad den, og allerede er hynderne helt deforme. HOLD JER LANGT VÆK FRA DENNE BUTIK - Varer fra Jysk er i væsentligt bedre kvalitet. Det er et svindel firma !!!!

9 de junho de 2023

Super god oplevelse

Super god oplevelse, lige fra første besøg i butikken, til gode råd og vejledning, til bestilling, levering og betaling.
Imødekommende og hjælpsomt personale.

Alt i alt en suveræn oplevelse.

8 de maio de 2023
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais