Informações sobre a empresa

1. Loja de canábis

Lagliga helgvaror på nätet i Sverige med främst cannabis inriktning men också andra diverse produkter. Nano9, Nano10, CBD, CBN, CBG H4CBD, THC-B, THC-NM. Pre Rolls, Buds, Hash, Cali Buds, Weed, Cannabis. X-LSD, Purple Lean med mera. THC-H Vapes, THC-JD Vapes, 10-OH-HHC Vapes & Carts. THC-H Gummies & Amanita Muscaria / Muscimol Gummies, också känd som Magic Mushrooms Sverige.

Informações de contacto

3,7

Aceitável

TrustScore: 3.5 em 5

16 opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Classificada 1 em 5 estrelas

Vi gjorde en beställning på hemsidan

Vi gjorde en beställning på hemsidan, betala med klarna. På klarna ser det ut som två ordrar så vi avbryter den som ser skum ut, från ett helt annat företag. Vi behåller den som står Munnas på och rapporterar den andra.
Får ett mail om att de avbryter beställningen. Vi skriver till kundsupport och får ett extremt dåligt bemötande… vi skicka screenshot på klarna men de säger ifrån sig allt ansvar trots bevisning och säger att vi inte får handla härifrån igen, för de vill inte ha med kunder som oss att göra.
Nej vi kommer aldrig någonsin handla hos er.
Positiv man kan säga är att kundsupport svarar snabbt men dåligt bemötande

3 de abril de 2026

hard to do better!!

They have incredible equipment, shipped very quickly. And the customer service is perfect. They respond super fast. If you have any questions on WhatsApp, they're super fast.
Yes, they don't have much choice, but the quality is there!

20 de março de 2025

Kanonbra kundservice

Kanonbra kundservice, bästa jag någonsin varit med om. De svarar alltid inom 30 min vid kontakt. Superenkla att ha att göra med och flexibla som tusan. Inga problem att boka upphämtning oftast redan vid samma dag som beställningen och det gäller även kvällstid och helger.

Är extremt nöjd återkommande kund och rekommenderar Munnas till 100%

20 de janeiro de 2025

Helt fantastiskt!

Jag lämnar mina högsta betyg både till kundservice och produkt med muscimol som jag provat. Otroligt trevligt bemötande och snabb leverans och de produkter jag provat har varit osannoliigt helande för utmattning och väldigt insiktsfulla och stärkande psykiskt. Är väldigt fascinerad av hur detta ens är möjligt men för mig har det varit en game changer på flera plan. Dosen dock stark så rekommenderar att börja med 25% av tabletten och vänta 2 timmar och känna av innan dosen ökas.

5 de agosto de 2024
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.