Da jeg var i tvivl om hvilke produkt jeg skulle vælge, ringede jeg til firmaet og fik en super god vejledning af et meget fagligt kompetent og meget venligt menneske, hvilet var en stor hjælp for mig... Ver mais

A empresa respondeu
Murergrej tog fat i mig, da de kunne se, at jeg 2 gange havde problemer med betalingsmodulet ved bestilling. Sammen fandt vi en alternativ løsning. Der var en skade på den ene varer under transporte... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg bestilte min pakke den 23 november og 24 november blev den afsendt fra murergrej.dk men desværre gik der kludder i den da den blev sendt fra Post Danmark så jeg fik ikke min pakke den 27 september... Ver mais
A empresa respondeu
God kundeservice. Havde en vare der var blevet leveret til en forkert adresse. Jeg skrev og gjorde opmærksom på det en søndag aften og havde allerede et svar retur samme aften, uden for deres åbningst... Ver mais
Escrito pela empresa
"Hvorfor spørger producenterne da ikke de håndværkere, der bruger værktøjet hver dag, om hvordan de vil have dem udformet?"
Det spørgsmål har mange håndværkere nok stillet sig selv i årenes løb – og netop det spørgsmål blev startskuddet til Murergrej.dk.
Virksomheden blev grundlagt i 2013 af mureren Jesper Bruun, der selv oplevede et stort behov for bedre og mere effektivt værktøj. Siden da har vi arbejdet målrettet på at levere kvalitetsværktøj, der gør arbejdet lettere, mere skånsomt og langt mere effektivt.
Hos Murergrej.dk ved vi, at kravene til håndværk konstant bliver højere. Derfor er vores mission enkel: Vi vil finde det værktøj, der hjælper dig til at levere det bedste resultat i alt dit arbejde. Vi gør det i tæt dialog med håndværkere og murere, så produkterne altid er testet i praksis og tilpasset de behov, der findes i virkeligheden.
Vi brænder for at kombinere innovation med håndværkets traditioner. Derfor finder du hos os både klassiske redskaber og nytænkende løsninger, der kan optimere din arbejdsdag.
Uanset om du er professionel murer, flisemontør eller en engageret gør-det-selv’er, står vi altid klar til at hjælpe. Du møder os i butikken, på telefonen eller i webshoppen, altid med det samme mål – nemlig at give dig det rigtige værktøj til opgaven.
Kan du få samme dags levering?

Vi ved, at levering kan være en kritisk del, når man arbejder med byggeprojekter. Flere faktorer spiller ind, og nogle gange ville man ønske, at man kunne få ordren leveret i går.
Derfor sørger vi for, at du kan få dine varer så hurtigt som overhovedet muligt. Selvom vi ikke kan skrue tiden tilbage, kan vi til gengæld i nogle tilfælde levere samme dag, som du bestiller.
Lægger du din ordre inden kl. 9 og bruger Brink som leveringsmulighed, får du automatisk samme-dags-levering i Syddanmark. Hvis du er i tvivl om, du er en del af samme-dags-levering, på billedet kan du se via den grønne farve, hvor langt denne service strækker sig.
Bestiller du efter kl. 10 og inden kl. 15, pakker og sender vi ordren samme dag. Det betyder, at din ordre kommer til dig dagen efter.
Skulle du efter kl. 10 stadig have behov for hurtig levering, er der mulighed for at vælge natlevering som alternativ leveringsmulighed. Dette betyder, at din ordre vil være der dagen efter, senest kl. 7.00. Så har du din ordre klar, inden arbejdsdagen går i gang.
Selvom vi hverken kan spole tiden tilbage eller se hvornår du får brug for dine varer igennem en krystalkugle, håber vi, at dette kan være et passende plaster på såret og sikre, at dine projekter skrider fremad som planlagt.
Sønderfenne 10, 6630 Rødding, Jels, Dinamarca
Respondeu a 83% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas

Resposta da Murergrej.dk
Hurtig og effektiv levering til rigtig pris

Resposta da Murergrej.dk
Murergrej er et fine firma også til os amatører. Det gør arbejdet pænere med den gode kvalitet. Tak.

Resposta da Murergrej.dk
Produkt var godt pakket ind og intakt
Levering var hurtig
Det var nemt at bestille
Overordnet set var jeg meget tilfreds

Resposta da Murergrej.dk
Bestilte en vare til afhentning, og det var dejligt nemt og hurtigt.

Resposta da Murergrej.dk
Kæbspricessen var simpel og hurtig.
Levering mindre end et døgn senere!
Helt forrygende!

Resposta da Murergrej.dk
Jerers hjemmeside er stadig noget rod at bestille skiver til fugefræser
Jeg får ikke det jeg troede jeg havde bestilt 🫣

Resposta da Murergrej.dk
Ret fint at man kan bestille tors aften, og så kommer en varebil forbi fredag lige over middag med varerne!

Resposta da Murergrej.dk
Super hurtig levering. Selv om jeg fik bestilt vare af to omgange nåede de alligevel at lægge dem i én pakke og returnere forsendelsegebyret for den ene forsendelse.
Super fin oplevelse. 👍🏽😊

Resposta da Murergrej.dk
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.