De maximale sterren voor Muurmooi van mij. Ik heb drie bestellingen geplaatst en alledrie zijn ze vlot geleverd. Communicatie met de vaste contactpersoon verliep erg prettig en informeel, via de mail.... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
De bestelling en levering zijn gewoon goed gegaan, niks op aan te merken. Ik heb wel een opmerking over de offerte. Na een sample ontvangen te hebben, kreeg ik een offerte met een korting van €80,=... Ver mais
Wat een slecht bedrijf, Bestelling gedaan zou halverwege oktober gestuurd worden. Echter was het al eind oktober dus zelf maar contact gaan zoeken, aangezien je zelf niet geïnformeerd word dat het la... Ver mais
Via de “ouderwetse” telefoon geen contact kunnen krijgen, maar wel via Whatsapp. In no time antwoord op mijn vragen. Hierna online besteld en 20 minuten later werd mij per app verteld dat de order b... Ver mais
Informações de contacto
Apolloweg 122, 8239DA, Lelystad, Holanda
- 0320320007
- klantenservice@muurmooi.nl
- muurmooi.nl
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 27% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de um mês
Ik heb gemengde gevoelens over dit bedrijf...
Ik heb gemengde gevoelens over dit bedrijf…
Anderhalve maand geleden producten bij MuurMooi gekocht. De beschrijving op de site klopte helaas niet, waardoor we de producten noodgedwongen terug moesten sturen, omdat het niet was wat we zochten. Vervolgens bleek dat je op eigen kosten moest retourneren. Zo gezegd, zo gedaan, maar de producten werden niet afgeleverd/aangenomen bij MuurMooi, waardoor ze 10 dagen op het postkantoor lagen en niet op werden gehaald. Waarna Post.nl het pakket weer retour stuurde naar ons! Waar het nooit aankwam, want Post.nl maakte ook nog het pakket kwijt. Waar MuurMooi niets aan kon doen overigens!
Uiteindelijk hebben ze het netjes opgelost door het door ons betaalde bedrag terug te storten, dus complimenten daarvoor! Maar daar gingen wel 26 mails heen en weer aan vooraf.
Wat mij vooral stoorde was de attitude van sommige medewerkers van het bedrijf. Ze zeiden letterlijk tegen mij dat ”zij zich zo geduldig en coulant hebben opgesteld” – terwijl ik al anderhalve maand bezig ben 2 producten te retourneren, een situatie die niet was ontstaan met een port betaald retoursticker in het pakket.
Dus kort samengevat: uiteindelijk zeker een nette oplossing maar aan de informatie op de website, het retourbeleid en de klantvriendelijkheid op de chat kan nog het een en ander verbeterd worden. Overigens wel complimenten voor Kimberly van de klantenservice, die wél vriendelijk en behulpzaam was.
Geen contact mogelijk anders dan per…
Geen contact mogelijk anders dan per mail. Reageren niet. Niets kopen dus via deze site.
Eind december klok besteld
Eind december klok besteld. Geen levering, geen contact mogelijk. Als je contact hebt via app, wordt contact ineens verbroken. Klok bleek niet meer leverbaar. Uiteindelijk na 3 maanden (en blijven vragen!) opgelost door andere kleur te kiezen en korting ontvangen.
Ik heb 4 samples besteld
Ik heb 4 samples besteld, waarvan ik er 2 moest betalen omdat er anders teveel samples besteld zouden worden, vind ik wel logisch. Ik moest 2 euro betalen, 1 euro voor 2 samples want de eerste 2 zijn wel gratis. De betaling volgde super snel. Vervolgens wacht ik al meer dan een week op de betreffende samples. Als ik een mail stuur waarin ik vraag naar mijn samples wordt er niet op gereageerd en op WhatsApp ook niet. Nu is het maar 2 euro, maar zeker niet dat ik hier nog een bestelling ga doen!!
Produkt niet geleverd
Op 6 maart een klok besteld en nog niet ontvangen. Telefonisch contact is niet mogelijk en er wordt op de whatsapp niet gereageerd. Onbetrouwbaar, dus bestel niets!!!!!
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.