M. Wilhelmsen A/S Opiniões

TrustScore: 3.5 em 5

Informações sobre a empresa

1. Fornecedor de rolamentos

Escrito pela empresa

Vi er specialister i kuglelejer, tætninger og transmissioner. Officiel Schaeffler partner med adgang til FAG og INA produkter.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Todas as opiniões

0 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Realizamos verificações das opiniões

Classificada 1 em 5 estrelas

leveringstid er utrolig lang uden…

leveringstid er utrolig lang uden information om at det kommer til at tage 4 uger inden at varen kommer.

26 de junho de 2025
logótipo da M. Wilhelmsen A/S

Resposta da M. Wilhelmsen A/S

Hej Michael,

Vi beklager den lange leveringstid. Da du lagde din bestilling, var varen desværre kun delvist på lager.

Vi informerer ikke automatisk om, hvor lang tid en restordre kan tage – og i dette tilfælde har vi desværre ikke fået givet dig direkte besked. Det beklager vi.

Vi håber, du trods alt får en god dag.

Henrik
M. Wilhelmsen A/S

Classificada 5 em 5 estrelas

Som privat mand der af og til har brug for en stump eller to så levere firmaet altid og hurtigt. Har ikke været ude for det ikke blev sendt samme dag hvis det blev bestilt tidligt og nu sidder jeg med en pakke fra dem bestilt torsdag aften og det er lørdag i dag, nok tak og være GLS. Men super service betaler jeg gerne lidt ekstra for 💪

12 de abril de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Service og tålmodighed fra øverste hylde

Jeg havde fornøjelsen af at blive betjent af den mest tålmodige medarbejder jeg har oplevet i lang tid. Hverken flere ture frem og tilbage fra lageret eller ventetid på at jeg måtte ringe til mester for at præsicere mit indkøb kunne fjerne smilet fra ham.
Lækker oplevelse!

9 de abril de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Viiiiiildt dårlig kundeservice

Bestilte varer fra mw. Efter bestillingen ringer jeg tilbage for at tjekke op på om varen er godkendt til brug i fødevareproduktion. Det fremgår nemlig hos andre leverandører af lignende produkter. Manden jeg taler med lyder vældig uinteresseret og siger blot at han vil ringe tilbage. Det sker aldrig. Nogle dage senere får jeg en mail fra Post Nord som jeg har betalt for at levere min pakke til arbejdspladsen. Det viser sig her at pakken ligger i en helt anden by, på en helt anden adresse end den jeg har skrevet.
Jeg har dog skrevet min egen by på - og det er min fejl. Dog kan man blot søge på selve adressen og så vil man kunne se at det eneste sted i Danmark hvor der er en sådan adresse er i den by min arbejdsplads ligger. Den by pakken er leveret i, fremgår overhovedet ikke noget sted.
Jeg skriver til både Post Nord og mw - hører ingenting.
Jeg ringer efter fem dage til post nord. De forklarer at de har lavet en fejl og de vil sende pakken retur til mw der så skal søge om at få refunderet pengene ved post nord men blot sende til den rigtige adresse. Jeg ringer til mw og undrer mig over de ikke har svaret. Det er den samme - vældig uinteresserede mand jeg får i røret, der både nægter at være behjælpelig, samt nægter mig pengene retur da jeg så beder om dette. Det er jo slet ikke lovligt i øvrigt, da jeg selvfølgelig har en returret samt en ret til at fortryde mit køb.
Jeg forstår ikke det logiske i at man ikke vil forsøge at hjælpe sine kunder - og så under henvisning til at jeg selv har lavet en fejl - altså - der sker fejl for alle - men jeg har intet sted skrevet at pakken skulle leveres hvor den blev leveret og det er dermed ikke (kun) min fejl. Man kunne jo blot have søgt på adressen - så var den korrekte by kommet frem!
Såfremt man hos mw har tænkt sig at følge loven og kreditere mine penge som jeg bad om, vil mw altså hellere bruge tid og kræfter på det end at forsøge at hjælpe kunden og blot sende den på ny - og efterfølgende indkræve pengene fra post nord. Jeg kan heldigvis købe varen så mange andre steder. Ligesom med resten af varelageret hos mw. Der er ikke noget specielt ved deres forretning der adskiller dem fra andre forretninger. De har bare en virkelig dårlig service.

9 de novembro de 2021
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais