Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Jag köpte presentkort på Jula via denna sida till min man som fyllde år. Det var tyvärr överraskande otrevligt upplevelse. Först fick jag inget presentkort alls och när jag började ärendet via kundtjä... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Mitt konto har bytt namn men mina personuppgifter står kvar inkl telefonnummer och mail. Min insamlade bonus har någon betalat ut idag 9 september. Jag kan inte ändra något i inställningar. Fick mail... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Fler och fler företag ansluter till er . Ibland är det svårt att se aktuella företag speciellt om man inte vet vad företagen säljer för varor . Det vore bra med en kort info om vilken typ av varor de... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Det är bra site att få cashback! Bättre än dem andra för båda app och site funkar. Faktum är att alla gånger det inte funkat beror på just affärerna krånglar. Trustpilot verkar tro att detta är påhitt... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Serviço de cashback

MyBonus är en medlemsklubb för prismedvetna konsumenter som gillar mode, inredning, sport, elektronik, resor m m. Våra medlemmar får pengar tillbaka varje gång de shoppar hos någon av de 1100+ anslutna butikerna.

Informações de contacto

2,5

Mau

TrustScore: 2.5 em 5

77 opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Classificada 4 em 5 estrelas

Ibland svårt få bonusen fungera från…

Ibland svårt få bonusen fungera från apoteket hjärtan

2 de setembro de 2023

Resposta da mybonus.com

Hej Susanne, tack för recensionen! :) Apotek Hjärtat har dessvärre haft spårningsproblem under en längre tid, men vi hoppas att de snart hittar en lösning. Du får gärna skicka in de köp du saknar i efterhand så registrerar vi dem åt dig. Tack för att du använder vår tjänst :) Mvh Alice på MyBonus

Classificada 3 em 5 estrelas

Nja,

Nja, det går trögt med inloggning och bekräftelse för funktioner...

1 de setembro de 2023

Resposta da mybonus.com

Tack för recensionen! :) Du får gärna återkomma till oss på kundservice@mybonus.com med mer feedback kring det du inte tycker fungerar optimalt. Det gör så att vi kan göra upplevelsen bättre för er användare och uppskattas alltid. Mvh Alice på MyBonus

Snabb återbäring.

Snabb återbäring.
Mycket bra app! 🙂 Återbäring på mycket som man annars inte skulle få. Någon procent kanske inte tycks vara så mycket men är ändå, minst dubbelt så mycket, än vad man får tillbaka på kreditkort. (De är oftast på 0,5%)

28 de agosto de 2023

Resposta da mybonus.com

Hej Ben, tack för den fina recensionen! :) Superkul att du gillar vår tjänst. Mvh Alice på MyBonus

Classificada 4 em 5 estrelas

Mybonus hjälper mig få och spara…

Mybonus hjälper mig få och spara pengarna vid online köp, det händer att köpen inte blir registrerade automatiskt, då ska man registrera köpen manuellt genom att skicka detaljer till Mybonus, detta ett minus och tidskrävande.

5 de agosto de 2023

Resposta da mybonus.com

Hej hej Chelvan, tack för recensionen och feedbacken :) Vi gör allt vi kan för att köpen ska spåras rätt men det finns många anledningar till varför det inte gör det. Om det är så att det händer ofta för dig får du gärna höra av dig till kundservice@mybonus.com! Ha en fin dag :) Mvh Alice på MyBonus

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastic to get something back &…

Fantastic to get something back & support the companies like trodo,cdon,skruvat,fyndiq.
Etc.
Good customer support is important.
Thank you My Bonus 💪

1 de agosto de 2023

Resposta da mybonus.com

Hi Michael, thanks for the lovely review and thank you for being an active user :) Have a nice day, Best Regards - Alice at MyBonus

Snabb och enkel utbetalning

Snabb och enkel utbetalning. Supersmidigt att använda. Bra bonus!

1 de agosto de 2023
Opinião espontânea

Resposta da mybonus.com

Hej Marie, Superroligt att du gillar vår tjänst - tack så mycket för recensionen. Ha en fin dag! Mvh Alice på MyBonus

Toppen

Snabb och smidig hantering

8 de junho de 2023

Hej Hanna, supertack för 5 stjärnor! :) Mvh Alice på MyBonus

Classificada 5 em 5 estrelas

Enkelt att erhålla rabatt genom att…

Enkelt att erhålla rabatt genom att klicka på länken vier app/sida.

5 de junho de 2023

Resposta da mybonus.com

Hejsan Henric, superkul att du fått användning av vår tjänst och att du tycker om den :) Mvh Alice på MyBonus

Bra att få extra bonus!

Bra att få bonus på köp man ändå handlar på tex apoteket och matsmart! Många bäckar små så får man en slant tillbaka 🙌

2 de junho de 2023

Resposta da mybonus.com

Hej hallå Emma, tack så mycket för 5 stjärnor! :) Visst är det gött när man kan spara en slant när man handlar saker som man ändå behöver. Mvh Alice på MyBonus

Classificada 5 em 5 estrelas

Snabbare kan de inte gå!!

De gick så fort så ja knappt stänga ner sidan! Mkt bra sida använt den en del kanske lite förlite☺️

9 de junho de 2023

Resposta da mybonus.com

Hej hej David, superroligt att du gillar vår tjänst! :D Hoppas du får användning av den lite mer i framtiden. Allt gott, Alice på MyBonus

Funkar klockrent

Funkar klockrent! Smidigt och snabbt återbäringen på kontot

1 de junho de 2023

Resposta da mybonus.com

Hejsan Nina, tack så mycket! Vad roligt att du är nöjd med vår tjänst :) Mvh Alice på MyBonus

Funkar alltid!

30 de maio de 2023

Hej hej Emilie, tack så mycket för 5 stjärnor! :) Mvh Alice på MyBonus

Bra återbäring

28 de abril de 2023

Resposta da mybonus.com

Hejsan Stina, Tack så mycket för 5 stjärnor! Roligt att du gillar vår tjänst :) Mvh Alice på MyBonus

Underbart med återbäring

Bra att kunna få tillbaka några slantar på saker, kläder jag ändå ska handla.

29 de março de 2023

Hej hej Hanna,
Superkul att du lyckats spara ihop en slant på sånt som du ändå behöver. Tack för den fina recensionen! :)
Mvh Alice på MyBonus

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.