MyMoney Opiniões

TrustScore: 4 em 5

3,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Suomenkielellä asipisimme miellellään tallaiset asiat. Soito pyyntö, kiitos. 0404442495 Kaikki ei tullut ihan selväksi, mutta allekirjoituksen saimme hoidettua. Kun nuo numerot ymmärsimme, kuitenkin n... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Har varit egen företagare i snart 40år. Ibland stöter man på människor som, tyvärr i dagens samhälle, är unika. De är duktiga på sitt arbete. Erik Bårring är en sån unik människa. Han är så duktig på... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Hallå My Money. Det är mycket trevligt att ha med er att göra. Hela teamet är alltid behjälpliga och har tålamod och ett glatt humör, vi vill även speciellt utmärka en medarbetare vid namn Konstant... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Serviços financeiros não bancários

På MyMoney är vi specialister inom finansiering och service. Vi tror stenhårt på att man skall kunna välja själv hur och när man skall betala när man gör en av de stora investeringar som dyker upp under livets gång. Smidig och säker hantering med en personlig service på en nivå högt över vad du är van vid är vad vi brinner för. Det är enkelt att ansöka om lån hos MyMoney. Du kan givetvis ansöka både på dator eller smartphone och du signerar snabbt och tryggt digitalt med BankID.

Informações de contacto

Bom

TrustScore: 4 em 5

460 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Todas as opiniões

15 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

Jag vill berömma Kostantin för denna…

Jag vill berömma Kostantin för denna fantastiska tjänst när jag behöver hjälp. Alltid snäll, hjälpsam och finns alltid för hjälp. Resten av personalen är också alltid hjälpsam och de är riktig snälla.

Tack att ni finns!

17 de abril de 2023

Hallå My Money.

Hallå My Money.

Det är mycket trevligt att ha med er att göra. Hela teamet är alltid behjälpliga och har tålamod och ett glatt humör, vi vill även speciellt utmärka en medarbetare vid namn Konstantin som alltid gör det extra för att göra kunden, stort tack. Vänliga Hälsningar Emil

31 de março de 2023

Bra upplevelse

Snabbt, lätt och fungerat bra. MyMoney och de var väldigt tillmötesgående när jag betala in fulla lånet.

17 de janeiro de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

Hej! Jag skulle vilja rekommendera mina vänner Ica Banken för ni är bäst och betalningen kan ni ta ifrån mitt konto den: 19’de varje månad tack för då får mig Pensions Utbetalningar

Hej! Det gick snabbare beslut att bevilja ett lån och är mycket tacksam för det lån ni ville godkänna mig som låntagare och detta gjorde mig mycket mycket gladaste i hela mitt liv och den gladaste Jag blev av eran handlingen därför skulle vilja tacka Er för vänlighet m.m
Tackså hemsk mycket Ännu en gång det fina upplevelsen!
Högaktningsfullt
Mehmet

8 de dezembro de 2022
Classificada 5 em 5 estrelas

Hej vill säga att en viss person…

Hej vill säga att en viss person Antonia som ger bästa service när vi ringer in med tålamod samt Återkooplar alltid när hon lovar det vilket vi uppskattar ,
Hon förtjänar en löneökning tycker vi här på Bergsson bil arlandastad

7 de novembro de 2022