Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Artikel nooit ontvangen omdat PostNl het nooit op mijn adres heeft afgeleverd, maar rechtstreeks bij een postpunt kilometers van waar ik woon en voor mij niet bereikbaar. Er zijn minstens 12 officiël... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Bestelling was niet meer op voorraad. Mail ontvangen met enkele opties of geld terug. Ander product uit de opties gekozen en de dag nadien ontvangen. Super!

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik ben heel tevreden van mijn aankoop maar een ding vind ik spijtig het hogesom voor verzending daarom zal ik niet vlug meer bestellen sorry

Informações sobre a empresa

1. Loja de animais de estimação

Belgische online dierenwinkel voor honden en katten met aantrekkelijke prijzen. Ons ruime assortiment van meer dan 10.000 artikelen zal ongetwijfeld aan ieders wens en budget beantwoorden.

Informações de contacto

1,9

Mau

TrustScore: 2 em 5

46 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

1,9

Todas as opiniões

0 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 1 em 5 estrelas

Na 2,5 week geen enkele update over…

Na 2,5 week geen enkele update over wanneer de kattenhalsband zou worden geleverd. Na navragen bleek er iets mis te zijn gegaan. Duurde nog 1,5 voordat het daadwerkelijk werd bezorgd: of… zij zeggen dat het is bezorgd maar wij hebben niets ontvangen.

8 de setembro de 2025
Opinião espontânea
Classificada 3 em 5 estrelas

De hond kan zich te makkelijk uit zijn…

De hond kan zich te makkelijk uit zijn tuigje wurmen

22 de setembro de 2021

Resposta da MyPetBuddy

Beste, dankjewel dat je even de tijd neemt om een review te plaatsen. Volgens onze bestelgegevens heb je een autodeken bij ons gekocht, geen tuigje. We horen graag of je hier erg tevreden mee bent?

Zeer mooie eetbakjes

Zeer mooie eetbakjes, goed verpakt en snel geleverd. Top!

1 de setembro de 2021

Resposta da MyPetBuddy

Hoi Irène, dankjewel voor de leuke review. We wensen je nog veel plezier met je aankoop en hopen je snel weer terug te zien als klant :-)

De bestelling

De bestelling was snel ontvangen en alles is top.

24 de agosto de 2021

Resposta da MyPetBuddy

Dankjewel Marianne voor deze leuke review! Dat maakt onze dag alweer een heel stukje beter :-)
Hopelijk tot binnenkort!

Snelle levering.

23 de agosto de 2021

Resposta da MyPetBuddy

Hoi Eric, dankjewel dat je even de tijd neemt om zo'n leuke review te schrijven! Daar zijn we erg blij mee.
Hopelijk tot binnenkort :-)

18 de agosto de 2021

Resposta da MyPetBuddy

Hoi Marlies, dankjewel dat je even de tijd neemt om deze leuke review te schrijven! Dat doet ons erg veel plezier! Hopelijk tot binnenkort :-)

Fantastisch

Fantastisch. Snel en keurig verpakt! Prima communicatie. Aan te raden!

16 de agosto de 2021

Resposta da MyPetBuddy

Dankjewel Margot voor deze leuke review! Daar worden we heel blij van! :-)

Classificada 5 em 5 estrelas

Snelle levering, netjes verpakt, mooie kwaliteit.

16 de agosto de 2021

Resposta da MyPetBuddy

Hoi Lucia, bedankt voor de leuke review, daar doen we het voor!
Hopelijk tot binnenkort :-)

Classificada 5 em 5 estrelas

Alles mooi op tijd geleverd.

Alles mooi op tijd geleverd.
Geen enkele beschadiging !
En is zoals beschreven.
Mijn hond is gek op de snoepjes en speeltjes !

15 de agosto de 2021

Resposta da MyPetBuddy

Hoi Lia, dankjewel voor de leuke review! En vooral fijn om te horen dat jouw PetBuddy helemaal gek is op de snoepjes en speeltjes! :-)

Classificada 4 em 5 estrelas

TEVREDEN

Goede producten en snelle service. Hondjes waren blij. Enig minpunt veel te grote kartonnen doos voor kleine inhoud.

13 de agosto de 2021

Resposta da MyPetBuddy

Dag Mireille, dankjewel voor je bestelling en dat je even de tijd neemt om ons met 4 sterren te beoordelen! We nemen je feedback met alle plezier mee!

snelle levering

11 de agosto de 2021

Resposta da MyPetBuddy

Hoi Nel, dankjewel voor de leuke review! Veel plezier met je aankoop en hopelijk tot binnenkort :-)