Oké eerlijk, ik was eerst echt mega gestrest voor m’n examens 😭 maar MyTutor heeft me serieus zó erg geholpen. De site is echt chill en super overzichtelijk. Geen saaie lappen tekst maar duidelijke s... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Hele fijne, overzichtelijke site met samenvattingen, begrippenlijsten, oefenexamens en meer. Alleen jammer dat kunst algemeen er niet bij staat als vak. Verder echt een top site, heel fijn voor de exa... Ver mais
Prima site en kan je erg helpen. Maar miste erg veel informatie, veel stond door elkaar of stond helemaal niet in het hoofdstuk. Ik raad het eerlijk gezegd niet aan, omdat ik persoonlijk erg veel stof... Ver mais
MyTutor heeft heel veel samenvattingen van ieder vak waar je examen van doet! Ook staan alle begrippen per onderdeel van een vak er in en er is heel veel oefenmateriaal! Hartstikke handig voor al jou... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informações de contacto
Respondeu a 23% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
As pessoas também visitaram
Heeft enorm geholpen & is super…
Heeft enorm geholpen & is super overzichtelijk! Zeker het geld waard:)
Top website
Top website ! Goede investering voor je examens, echt een aanrader.
geen activatiecode ontvangen en nergens…
geen activatiecode ontvangen en nergens een contactpersoon te vinden

Resposta da My tutor
Misbruik van eindexamenkandidaten
Trap hier niet in. Het is een scam. Ik kan niet eens inloggen.
Opgelicht lol
Op TikTok veel reclame gezien over deze site, mooi denkend dat het kwalitatief goed in elkaar zit. Samenvatting voor bedrijfseconomie bestaat uit een paar magere alinea’s, en andere samenvattingen zijn erg oppervlakkig. Met deze stof ga je sowieso niet je examens halen. Ze bieden ook oude examens om mee te oefenen en pronken daarmee alsof je niet gewoon (GRATIS!) naar examenblad of alleexamens kan gaan. Kortom, overhyped deze site en oprecht nutteloos.
Ik hoef geen moeite meer te doen om te…
Ik hoef geen moeite meer te doen om te leren voor mijn examens! Ik kan alles terugvinden in MyTutor
Ze staan ook altijd voor je klaar als iets niet werkt!! Top ervaring
Super!!!
Super chill!! Alles op een rijtje en lekker overzichtelijk :) als ik nu niet slaag weet ik het ook niet meer!!
Aanrader!!!!
Superr! Het is echt super overzichtelijk en fijn. Aanrader voor alle VWO leerlingen die examens doen!
Goedkoop en handig
Het heeft gewoon bijna alles wat je nodig hebt om een voldoende te halen voor je examens en het is een eenmalige besteding
Leren met MYTUROR!
Voor mijn Centrale eindexamens, leer volledig online met hulp van mijn tutor, en dat werkt verrassend goed. Alles wordt helder uitgelegd en ik krijg precies de juiste ondersteuning op het moment dat ik het nodig heb. De uitleg is duidelijk, goed opgebouwd en motiverend, waardoor ik zelfstandig aan de slag kan. Dankzij deze begeleiding heb ik echt stappen gezet en voel ik me zekerder over de stof. Echt een aanrader voor wie online wil leren voor een goed cijfer op zijn of haar CE!
Top website!
Top website!
Op MyTutor staan samenvattingen, flashcards, oefenmateriaal en je komt gemakkelijk bij oude examens om te oefenen.
MyTutor is geweldig
MyTutor is geweldig! Als je problemen hebt met het inloggen of eventueel andere problemen kun je gewoon contact opnemen en helpen ze je vriendelijk en zo snel mogelijk! Er staat heel veel in zodat ik zelf niet zoveel hoef te doen 🤭
miss en de samenvatting en inlogproblemem
De site werk t niet goed, elke keer uitgelogd en om opnieuw in te loggen moet ik steeds een nieuw Wachtwoorden aan maken.
Ook zeggen ze dat ze overal een samenvatting van hebben maar dit is zeker niet bij elk vak het geval

Resposta da My tutor
weinig info en veel spelfouten in de…
weinig info en veel spelfouten in de samenvattingen geen duidelijk oefen materiaal zoals flitskaarten,filmpjes etc. ik zou het niet aanraden.
My tutor is behoorlijk onbetrouwbaar
My tutor is behoorlijk onbetrouwbaar. Bijvoorbeeld voor natuurkunde vwo 6 is de syllabus verandert in 2025, juist omdat er hierdoor minder stof is om mee te oefenen heb ik my tutor aangeschaft. Ik heb erop gelet dat er duidelijk stond dat het de nieuwe stof is. Wat blijkt, ze hebben niet de nieuwe stof in de samenvattingen, begrippen en het oefenmateriaal opgenomen. Ik vind dit behoorlijk teleurstellend en ik heb er dus helemaal niks aan. Ik zou dit ten zeerste afraden en zou er nooit opnieuw 20 euro voor over hebben.
Probleem met inloggen
Was top, totdat ik niet meer kon inloggen. Gaf aan dat mijn wachtwoord niet goed was wat ik me niet kan voorstellen. Vervolgens probeerde ik nieuw wachtwoord in te stellen maar kon er nogsteeds niet in. Moest elke keer een uur wachten met proberen door te veel onjuiste pogingen. Na mailcontact is dit probleem gelukkig opgelost.
Slechte samenvattingen
Slechte en onvolledige samenvattingen. Voor geschiedenis wordt er precies gekopieerd wat er in de syllabus staat... ik betaal voor niks
Klantenservice en site is top!
Ik had problemen met mijn activatiecode maar ik werd binnen 5 minuten om 0100 in de nacht nog geholpen!
De site ziet er overzichtelijk uit en het is handig dat je examens per onderwerp kan oefenen
De samenvattingen zijn erg oppervlakkig…
De samenvattingen zijn erg oppervlakkig en ze bevatten ontzettend veel (spel)fouten, zeker voor biologie VWO! Is de 15 euro naar mijn mening niet waard geweest!
Ik kom er niet in
Als de site werkt is het super handig, maar probeer er nu al een uur in te komen en lukt mij nogsteeds niet.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.