Wij hebben bij deze organisatie een schiettraining gevolgd en kijken hier met een zeer positief gevoel op terug. De training was goed gestructureerd en werd verzorgd door een ervaren instructeur die d... Ver mais
Ticket voor snorkelen met dolfijnen en video-opname was bij Mark direct geregeld! Communicatie verliep soepel. Reageerden altijd heel snel. De ervaring met dolfijnen was spectaculair wat ik nooit zal... Ver mais
Ook als local vind ik deze website zeer goed. We zijn allemaal opgesloten in Curacao en jammeren dat we niet met vakantie kunnen. Door deze website zie je dat er nog zoveel leuke dingen hier te beleve... Ver mais
Een zeer handige website met erg nuttige informatie m.b.t. een reis naar Curaçao. En zeker nu in Corona tijd is het DE plek om alle informatie te vinden. Van een dagelijkse update wat betreft bes... Ver mais
Het platform van Nederland voor vakantie & emigratie naar Curaçao. Alle informatie, praktische tips en handige weetjes.
Windgatseweg 1C, 235NX, Rockanje, Holanda
prima site, goed onderhouden. Geeft een prima weergave van de actualiteit op het eiland vwb het virus.
ga zo door, hier hebben de toeristen ook veel aan.
Fantastische site met goede gedetailleerde informatie.
Wij zijn enorm goed geholpen! Wij hadden problemen met het uploaden van formulieren en de pcr test voor het reizen. Wij hebben hulp ingeschakeld en kregen binnen 1 minuut reactie. Vervolgens zijn we circa 2 uur bezig geweest om het op te lossen, en het is gelukt! Het contact was heel vriendelijk en niets was te veel gevraagd. Ons contactpersoon stopte niet voordat het opgelost was! Bedankt voor het geduld, de tijd en de hulp!
Goed initiatief - dank voor de duidelijke en bruikbare informatie.
We blijven jullie info volgen en hopen voor eind augustus op een heerlijke onbezorgde vakantie op Curaçao !
Duidelijke en informatieve site. Je ziet dat er aandacht aan wordt besteed!
Goede en duidelijke info. Ook de corona-updates vonden wij heel nuttig!
Fijn dat jullie ons op de hoogte houden van de actuele situatie op het eiland. Blijf dit zo verder doen! Dikke complimenten.
Waanzinnig goede en duidelijke updates. Keep up the good work

Resposta da NaarCuracao.com
Heel fijn om zo goed en duidelijk op de hoogte gehouden te worden! Met een beetje geluk komen we er bijna aan!
Wat een goede pagina! Alle informatie op 1 plaats. Wij komen als alles zo doorgaat naar Curacao in oktober om op Mambo Beach te trouwen. Je kunt je voorstellen dat wij in de gaten houden wat er allemaal veranderd en of we wel of niet een Pcr test nodig hebben. Blijf zo doorgaan!
Leuke en fijne site, zeer up to date en per whatsapp wordt je ook nog eens op de hoogte gehouden!
Elke dag aan het volgen. Goede site met betrouwbare info
Heel erg bedankt voor de informaties op je website. Voornamelijk de update van de dag is erg belangrijk voor ons omdat we binnenkort vanuit Duitsland naar Curacao op vakantie willen.

Duidelijke, beknopte updates.
Wij hebben onze vakantie naar Curacao twee keer omgeboekt en zijn inmiddels al twee maanden lang iedere dag op deze site te vinden. De informatie is nuttig en wordt in een goed overzicht getoond.
Wij gaan graag naar Curacao op vakantie. Ik kijk vaak op naarcuracao.com om ideeën op te doen wat te doen op Curacao. En in deze corona tijd kijk ik bijna dagelijks naar de laatste updates. Bedankt voor deze leuke en behulpzame site.

Resposta da NaarCuracao.com
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.