Nabogo Opiniões 5

1 estrela

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Classificada 1 em 5 estrelas

They seem to take the 100dkk award back…

They seem to take the 100dkk award back from my account they gave me. And the app is buggy.

1 de fevereiro de 2026

Resposta da Nabogo

We are sorry that you had a buggy experience, please let us know what bugs on support@nabogo.com. It's a voucher that is made to get carpoolers started so they have some capital to try the app with, it will run out yes. Also voucher can only be used in the app, they can't be payed out. So they are in fact limited. Hope you'll give us a second chance anyway. Best Liv from nabogo

Classificada 2 em 5 estrelas

Deres point system er blevet…

Deres point system er blevet nedgraderet rigtig meget, og det kan ikke længere spare sig at bruge appen til at tilbyde lift for tilskud. Hellere opkræve penge privat, når man skal bruge 3000 point i stedet for 1200 på gavekort.

3 de dezembro de 2025

Resposta da Nabogo

Hej Peter. Kan godt forstå det er skuffende point systemet ikke længere tilbyder det samme som i starten. Du kan med fordel vælge "Ja" til betaling i appen så betaler dine passagerer for ture baseret på længde og du samler stadig point oveni. Mvh nabogo

Classificada 3 em 5 estrelas

Synes appen driller

Synes appen driller, når jeg vil afslutte en tur.
Selvom den afsluttes korrekt uden fejl, så giver turen kr. 0.
Har skiftet telefon undervejs og det har givet mindre fejl men det driller stadig.

12 de setembro de 2025

Resposta da Nabogo

Hej Pia. Vi er kede af at appen har drillet, vi er opmærksomme på den har været langsom i torsdags og har rettet op på den fejl. Vi vil meget gerne hjælpe dig til at få dit tilskud, hvis du kører i en tilskudszone. Du er meget velkommen til at kontakte os. Imellem tiden kan du se mere her https://nabogo.com/da/tilskudsmodellen-enkelt-og-gennemsigtigt-2/ Mvh nabogo

Classificada 5 em 5 estrelas

Det fungerer bare super godt

Det fungerer bare super godt. Nemt at bruge 😊👌

5 de fevereiro de 2025

Resposta da Nabogo

Tusind tak for anmeldelsen! 😊Vi er virkelig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med Nabogo. Det betyder meget for os, at vores arbejde gør en forskel, og tak fordi du tog dig tid til at dele dine positive tanker. Mvh Liv fra Nabogo

Classificada 2 em 5 estrelas

Det virker ind i mellem

Det virker ind i mellem. Trods fuldstændig ens ture så melder app at man ikke holder på destination, dette trods man venter på eventuelt signal. Deres support svarer hurtigt men med undskyldninger om at jeg ikke har afsluttet turen korrekt. Det er ret rigidt og når al data fortæller at turen er kørt så tilbyder de ikke at rette så betaling for tur sker. To gange ud af 9 ture har det fejlet. Det er 80 kr ud af vinduet, så man tænker om de kræver det fra kommunen alligevel. Muligt det er børnesygdomme og at mine antagelser er forkerte. GPS signaler der siger, at man er 1200 meter fra valgt destination burde ikke afgøre betaling når man har kørt over 50 km med 4 passagerer. Initiativet er ellers ret solidt og kunne dække mine ekstra udgifter ved at køre mindre omvej.

19 de janeiro de 2024

Kære Mikael,

Tak for din ærlige feedback, og vi beklager de udfordringer, du har oplevet med vores app. Vi forstår, at det kan være frustrerende at opleve uregelmæssigheder.

Afhængig af GPS-signalet, kan det for et fåtal af vores brugere godt tage 30-40 sekunder før telefonens GPS har registreret lokationen. Pt. bliver hele 93% af alle ture afsluttet succesfuldt, men der er altid plads til forbedring.

Har du yderligere spørgsmål eller brug for hjælp, er du velkommen til at kontakte vores support direkte: support@nabogo.com.

Med venlig hilsen,
Katrine fra nabogo

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais