Informações sobre a empresa

1. Loja de calçado

Escrito pela empresa

Velkommen til Nallan – hjemmet for glogs, sandaler og hjemmesko, der er skabt til at blive brugt hver dag. Med rødder i flere generationers skohåndværk designer vi fodtøj, der støtter foden, som naturen har tænkt det. Kernen i alle vores modeller er vores anatomiske sål, udviklet for at give stabilitet, støtte og blød komfort – både på arbejde og i fritiden. Hos Nallan bruger vi nøje udvalgte materialer såsom naturlæder, ruskind og filtede uldblandinger, der giver en behagelig pasform og et holdbart produkt. Hver model er skabt med omtanke for funktion, kvalitet og en pris, der gør god komfort tilgængelig for alle. Uanset om du søger pålidelig støtte til en lang arbejdsdag i sundheds- eller servicefaget, eller du ønsker komfortabelt fodtøj til hjemmet, leverer Nallan både velvære og stil i et tidløst design. Træd ind i Nallans univers – hvor tradition møder udvikling, og komfort møder hverdagen.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Não respondeu a opiniões negativas

Classificada 1 em 5 estrelas

Virkelig dårlig service

Jeg bestilte et par sandaler d. 14/2. En lille uge efter modtager jeg sandalen i forkert størrelse. Jeg kontakter firmaet, og de sender en retur label hvor de lover at tage den rigtige størrelse sandal fra til mig og sende. Jeg sender retur men her over 1 måned efter bestilling har jeg stadigvæk ikke fået mine betalte sandaler. Jeg har kontaktet dem 2 gange, den første gang vender de tilbage og beklager men de har været ramt af sygdom, stadigvæk ingen sandaler, prøvede at kontakte dem for nogle dage siden igen uden respons.

14 de fevereiro de 2026

Hjemmesko

Jeg har modtaget mine hjemmesko og dem er jeg meget tilfreds med. De er lune og har en behagelig sål. Ved en fejl havde jeg bestilt en forkert farve, men det klarede kundeservice som en mis.

23 de janeiro de 2026

Resposta da Nallan

Denne besked gør os meget glade, vi er her for hvad end du har brug for.

Overrasket over kvaliteten

Overrasket over kvaliteten af sandalerne til prisen. Dejlig blød sål og svangstøtte. Har bestilt et par mere.

10 de janeiro de 2026

Resposta da Nallan

Mange tak for din besked, vi ønsker dig en god dag.

Faldt over reklamen for Nallan på FB

Faldt over reklamen for Nallan på FB, læste om sandalerne fra deres gode enkle hjemmeside, købte dem og de er meget hurtigt fremme
Og de er fantastiske, bløde og velsiddende, alt hvad de lovede
Og en sød hilsen med i pakken❤️
Meget tilfreds

14 de janeiro de 2026

Resposta da Nallan

Vi kan godt lide at modtage den slags beskeder, og derfor arbejder vi på at få vores kunder til at føle sig godt tilpas.

Classificada 5 em 5 estrelas

Er så glad for mine fine nye sandaler

Så en reklame for sandaler med 15% åbningsrabat i august 2025.
Jeg bestilte et par Rubik sandaler, str. 42 den 17/8-25 og har i dag, den 20/8, hentet dem i pakkeboksen.
De passer i størrelsen, er bløde at have på, der er svangstøtte og så kan jeg være i dem, med mine forholdsvis brede fødder, så alt i alt en glad og tilfreds kunde her!
Jeg vil straks bestille mig et par hjemmesko, så jeg når at få de 15% rabat på dem også!

20 de agosto de 2025

Resposta da Nallan

Mange tak fordi du tog dig tid til at skrive denne besked. Vi ønsker dig en god dag, og tak fordi du har tillid til os.

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais