Banner for Namjestaj.hr

Namjestaj.hr Opiniões

1439
TrustScore: 4.5 em 5

4,6

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Proizvodi su dobri,dogovaranje o preuzimanju je super,ako ti ne paše taj dan,dolaze u susret i dogovarate za neki drugi dan,dostava brza,kako piše čak i prije,i ispoštuju jamstvo najbolje cijene. Nam... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Order proccess is very easy, you can pay by card upon delivery, delivery drivers are extra nice, good quality/price ratio. Overall very positive experience. We bought two pieces of furniture and would... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de móveis
  2. Loja de mobília para quartos
  3. Loja de mobília para sala de estar

Escrito pela empresa

Jednostavno odaberite namještaj online uz Namjestaj.hr. Pouzdana smo online trgovina sa širokom ponudom namještaja za svaki prostor Vašeg doma. Od klasičnog do modernog stila, nudimo Vam opcije za sve interijere - bilo da tražite udobnu sofu, praktičan stol ili ormar za hodnik. Uživajte u brzoj dostavi, ljubaznoj korisničkoj podršci i jednostavnom iskustvu kupovine. Sve što Vam treba za dom iz snova potražite na Namjestaj.hr.

Besplatna dostava

Besplatna dostava diljem Hrvatske

Sve narudžbe besplatno dostavljamo na kućnu adresu diljem kontinentalne Hrvatske i na otoke povezane mostom (do najbliže pristupne točke do koje se može doći kombijem). Cijena dostave za Rab, Cres, Lošinj, Hvar, Brač, Korčulu, Pašman i Ugljan iznosi 20 €. Za sve ostale otoke moguća je dostava u trajektnu luku ili najbližu pristupnu točku na kopnu.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Como esta empresa usa o Trustpilot

Todas as opiniões

(1439)

1099 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Dostava

Dostava, vozač za pohvalu.

Poštovani Ivo,

hvala na Vašem povjerenju i vremenu koje ste posvetili pisanju recenzije.
Jako nas veseli što Vam se svidjela naša usluga!

Sve pohvale

Sve pohvale, narucila sam Beckly kutnu garnituru koju je tek trebalo proizvest, dosla je lijepa i kvalitetna, ista kao na fotografiji, platila sam pouzecem. Sve je vrlo jednostavno i s punim povjerenjem mozete narucivat s namjestaj.hr

Poštovana Nena,

hvala na toplim riječima! Zahvaljujemo Vam na dostavljenoj ocjeni i izraženom zadovoljstvu vezanom uz našu uslugu.
Drago nam je što ste naš klijent!

Classificada 5 em 5 estrelas

Sve je prošlo u najboljem redu,od…

Sve je prošlo u najboljem redu,od narudžbe do kontakta prodavatelja i transporta namještaja. Stvarno svaka čast na usluzi i ljubaznosti😊. Lijepi pozdrav i ugodan dan🌞

Poštovana Vedrana ,

hvala Vam na recenziji.
Vaše povratne informacije pomažu nam da se razvijamo i osiguramo još bolju uslugu u budućnosti. Nadamo se da ćete ponovno naručivati kod nas!

Classificada 3 em 5 estrelas

Placanje na rate prilikom preuzimanja

Placanje na rate prilikom preuzimanja. Htjela sam diners, ali nije prolazilo. Jako loši aparati za ucitavanje kartica.

Poštovana Sanja,

hvala Vam na recenziji.

Namještaj odličan

Namještaj odličan! Dostava super brza. Jedino nismo imali označeno brojevima pojedine elemente pa nam je duze trebalo da sastavimo sve, trebalo bi označiti svaki elemenat brojem.

Poštovana Ana,

Hvala na recenziji! Vaše mišljenje nam je vrlo važno jer nam pomaže unaprijediti uslugu. Svakako ćemo prijedlog prenjeti proizvođaču.
Nadamo se da ćemo Vam i u budućnosti pružiti izvrsno iskustvo!

Classificada 1 em 5 estrelas

Uzasna kvaliteta

Uzasna kvaliteta, cijeli ormaric odnosno rubovi podnozja su se odlijepili od standardne vlage u kupaoni. Preveliko nezadovoljstvo i ogroman gubitak novca. Za jedan takav ormaric od 250 eur ovo je dno dna

6 de julho de 2026

Poštovani,
ispričavamo se što Vaše iskustvo nije ispunilo očekivanja. Voljeli bismo što prije riješiti ovaj problem. Naš kolega iz odjela reklamacija će Vas uskoro kontaktirati kako bismo pronašli odgovarajuće rješenje.

Apsolutno fantastično

Apsolutno fantastično. Isporuka u rekordnom roku.
Djevojke na telefonu ljubazne, a dečki na isporuci TOP.
Od sad kupujem namještaj samo kod njih.
Hvala

Poštovana Boba,

hvala na Vašem povjerenju i vremenu koje ste posvetili pisanju recenzije.
Jako nas veseli što Vam se svidjela naša usluga!

Just what I wanted!

I couldn’t find in any furniture store in Zadar a classic kitchen nook set. I looked online and found exactly what I was looking for through Namještaj.com The selection of the article and payment were super smooth. The only reason why I didn’t gave five stars was that delivery was promised within 11 business days, and I got it delivered well after 15 business days.
The nook is super cute and fits perfectly!

Dear Lana,

thank You for the review!
Thank you for choosing us and sharing your experience.
The stated timeframe includes production and delivery from abroad, therefore, variations are possible. We strive to deliver all furniture as quickly as possible, though unforeseen situations may occasionally arise during the production process and/or international transport. We hope to provide you with an excellent experience in the future as well!

Classificada 3 em 5 estrelas

Predugo se čeka isporuka

Predugo se čeka isporuka. Kvaliteta namještaja nije baš dobra

Poštovana Lucija,

hvala Vam na odvojenom vremenu za pisanje recenzije. Okvirno vrijeme isporuke može varirati za koji dan više ili manje s obzirom da ovisimo o proizvođaču i inozemnom transportu.

Profesionalno

Narudžba jednostavna, dostava najavljena, odlična komunikacija, sve vrlo profi
Krevet koji smo naručili nije bio skup, a stvarno je lijep i za sad se pokazao kvalitetan

Poštovana Irena,

drago nam je čuti da ste zadovoljni našom uslugom i kvalitetom proizvoda.
Radujemo se ponovnoj suradnji!

Brza dostava

Brza dostava, odlična komunikacija sve preporuke

Poštovana Ivana,

hvala Vam na recenziji i izraženom zadovoljstvu našom uslugom.
Nadamo se kako ćete i ubuduće birati namještaj kod nas te da ćemo i dalje uspješno surađivati.

Brza dostava

Brza dostava. Vrlo ljubazan i pristupačan dostavljač.
Kvalitea namještaja je dobra.

Poštovani Jurica,

hvala Vam što ste podijelili svoje iskustvo.
Drago nam je čuti da ste zadovoljni našom dostavnom službom i uslugom. Nadamo se da ćete i ubuduće odabrati nas!

Brza dostava, super dogovor

Brza dostava, sve prema dogovoru i kako je navedeno na stranici.

Poštovana Helena,

Vaša recenzija nam puno znači! Hvala što ste nas odabrali i podijelili svoje iskustvo.

Classificada 5 em 5 estrelas

Brza isporuka,proizvod je onakav kakav…

Brza isporuka,proizvod je onakav kakav vidiš na slici ikvaliteta viša od cijene

Poštovana Gloria,

iznimno nam je drago čuti kako su naši proizvodi ispunili Vaša očekivanja.
Naš cilj je pružiti usluge najviše kvalitete, a Vaša recenzija pomaže nam u ostvarenju tog cilja.

Odlicno

Isporuka u dogovorenom roku. Na sve upite sam jako brzo dobila odgovor. Namjestaj je super. Sam proces narudzbe je takoder jednostavan. Sve preporuke :)

Poštovana Antea,

hvala na toplim riječima! Drago nam je što ste zadovoljni našom uslugom. Veselimo se budućoj suradnji!

Kupnnja namještaj

CIjena, brzina isporuke

Poštovana Martina,

hvala na pozitivnoj ocjeni! Važno nam je znati da naše usluge ispunjavaju Vaša očekivanja.

A Experiência Trustpilot

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais