Nanking Opiniões

TrustScore: 1.5 em 5

1,5

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Dårligste flæskestegs burger jeg nogensinde har fået.. 2 boller der ikke var ristet 2 styks knastørt kød og slatne flæskesvær Derudover ventede vi næsten 2 timer på at få vores mad leveret.... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Har lige fået sushi, boxe og burger fra Nanking.. Sushien kunne spises men smagte ikke af meget.. Boxene med indbagterejer var uspiselige/-: de indbagte rejer var store dybstegte boller med en lille b... Ver mais

Classificada 2 em 5 estrelas

Lørdag d. 13/3-2021 Fik jeg den ringeste bigburger nogensinde, næsten ingen salat, 1 tomat og 1 agurk og bløde pomfritter. Den ristet hotdog kunne de i den mindste ikke ødelægge. Da jeg boede i øgaden... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

De dårligste flæskestegs-sandwich vi nogensinde har fået!! Kødet var knas-tørt, fyldt med masser fedt og sværene var bløde som gummi!!! Uspiselige!!! Spild af 2x55kr. De røg direkte i skraldespanden... Ver mais

Informações sobre a empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico de convites para avaliação

Todas as opiniões

5 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Virkelig Ringe

Dårligste flæskestegs burger jeg nogensinde har fået..

2 boller der ikke var ristet
2 styks knastørt kød og slatne flæskesvær

Derudover ventede vi næsten 2 timer på at få vores mad leveret.

Virkelig ringe!

0. Stjerner herfra

16 de maio de 2026

Ulækker bøfsandwich

Jeg bestilte en bøf sandwich med sovs, men det her var ærligt talt en meget skuffende oplevelse. Hele sandwichen kom i en bøtte fyldt med sovs, så brødet var fuldstændig gennemblødt og blødt allerede ved ankomst. Det føltes mere som en våd masse end en egentlig sandwich.

En bøf sandwich med sovs skal stadig have noget struktur og være appetitlig, men her var alt bare druknet i sovs. Brødet var så opblødt, at det næsten faldt fra hinanden, og det samlede indtryk var desværre ret uappetitligt.

16 de maio de 2026

Hold jer væk

Bestilte andesteg med grøntsager ,maden bestod af 3 stykker andkød, 4 stykker udlækker blødt skind, med fedt, og grøntsagerne, ja det var kun rå peberfrugter, og det hele var blandet i en mørk smagsløs sovs, det var virkelig en dårlig oplevelse

9 de agosto de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg forudbestille mad klokken 16.30 til…

Jeg forudbestille mad klokken 16.30 til levering 18.10.
Da maden endnu ikke var dukket op klokken 19.30 ringede jeg til restauranten og blev mødt af en frygtelig uhøflig mand som råbte "det er 1 januar" og smækkede røret på. Klokken 21.30 er maden endnu ikke dukket op, restauranten har lukket for længst, og pengene har de gladeligt trukket.
Det er simpelthen under al kritik !

1 de janeiro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Burde ikke drive fødevare virksomhed

Hvis jeg ringer og spørger om der er æg i jeres dressing, da mine børn er allergiske og i siger nej.. 20minutter senere har jeg 2 børn med voldsomt udslæt!!

I burde skamme jer! I burde ikke have lov at drive fødevarevirksomhed og dette er blevet meldt til Fødevarestyrelsen!

Tænk at være så ligeglad med andres helbred og sikkerhed.

29 de dezembro de 2024

Smagte og lugtede surt…

Jeg hentede en stor og mellem kinabox den 26/12 2024. Nudlerne smagte og lugtede surt. Dog fejlede kødet ikke noget, derfor en stjerne. Plejer at elske maden derfra, men blev virkelig skuffet. Det er ikke iorden at sælge mad der er dårlig

26 de dezembro de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

De dårligste flæskestegs-sandwich vi…

De røg direkte i skraldespanden hos os begge efter et par bidder!!! Total skuffende oplevelse!!!

26 de dezembro de 2024

Smags løs

At kalde maden for kinesisk, er en fornærmelse mod hele Kina. Maden er smagløs og kedelig. En karrysovs der absolut ikke smagte af karry eller noget som helst andet for den sags skyld.
En sursød sovs der smagte af eddike.

3 de julho de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Lækkert forårsruller

Var godt nok lidt nervøs med hvordan maden ville være efter at have læst de andre anmeldelser. Men vi oplever en god portion mad
Vi fik forårsruller og de havde sprødt dej masser af fuld og kål og bønnespirer med lidt bid i

25 de maio de 2024

China box

Købte en china box med indbagte rejer,blæksprutte ringe små forårs ruller. Det jeg troede var rejer, har aldrig set skyggen af rejer, ved ikke hvad det var ??? Resten så også tvivlsomt ud,så det røg direkte i skraldespanden. Det var direkte ulækkert. 🙈 Køber aldrig noget derfra mere. 🙈

20 de abril de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Både fruen og jeg syntes begge at alle…

Både fruen og jeg syntes begge at alle fire retter var ringe og manglede smag.
Har for et par år siden haft samme dårlige oplevelse, men håbede kvaliteten var blevet bedre.
Absolut sidste gang vi handler ved Nanking Sjællandsgade.

6 de abril de 2024

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais