Naprapatlandslaget - Forus Opiniões 21

TrustScore: 4.5 em 5

4,6

Maskinveien 2, 4033 Stavanger, Rogaland, NO

Leia as opiniões dos outros

A empresa respondeu

Classificada 5 em 5 estrelas

Stiv nakke og smertefull albue. Ble behandlet og smertefri etter 3 konsultasjoner. Anbefales

A empresa respondeu

Informações sobre a empresa

1. Endireita

Escrito pela empresa

Naprapatlandslaget er verdens største naprapatkjede. Alle våre klinikker er i kontinuerlig, faglig samarbeid – slik tilbyr vi våre kunder den beste behandling(en) som er tilgjengelig. Helt siden etableringen i 2002 har vi målrettet søkt og tilegnet oss dyktige terapeuter, og på denne måten satt sammen et optimalt behandlingstilbud for våre kunder. Våre terapeuter er høyskoleutdannede Naprapater fra ”Scandinavian College Of Naprapathic Manual Medicine”, med videreutdanning innen manuell medisin.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Fantastisk

Jeg kom til John-Martin med en MR-rapport på flere sider som viste ett skadeomfang fra nakke til bekken etter flere år med bechderews. John-Martin har på utrolig vis klart å fikset opp i nye og gamle skader på en trygg og profesjonell måte. Jeg har som følge av dette gått fra å være delvis ufør til å jobbe fult og har nå fått både bedre søvn, overskudd og kan nå leve det aktive livet jeg ønsker å leve.

28 de abril de 2025
Opinião espontânea
logótipo da Naprapatlandslaget - Forus

Resposta da Naprapatlandslaget - Forus

Tusen takk for fin omtale. Hyggelig å kunne hjelpe

Classificada 5 em 5 estrelas

Har benyttet flere behandlere siste 20…

Har benyttet flere behandlere siste 20 år, og og har nå fått en som bruker muskler i behandlingene. Merbar forskjell i kropp etter behandling og den generelle formen er mye bedre. Når det er tilbakeslag så blir det bedring etter få behandlinger

22 de julho de 2022

Fornøyd

Fikk god hjelp, gode forklaringer på hvordan "ting" påvirker hverandre i kroppen. Og gode treningsøvelser som fortsatt har god effekt.

Classificada 5 em 5 estrelas

Det er enkelt å bestille time og…

Det er enkelt å bestille time og kommunisere med naprapaten. Jeg blir godt fulgt opp og får hjelp med de plager som er viktigst fra gang til gang. I tillegg får jeg treningstips. Alt ialt er jeg veldig godt fornøyd. De jeg har hatt de årene jeg har brukt Naprapatlandslaget har vært lette å prate med.

Nakkesmerter

Hadde store problemer med akutt stiv nakke. Etter 4 behandlinger hos naprapat ble det bra! Tydeligvis god behandling! Tommel opp.

1 de junho de 2021

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais